Neden bize hiç tepki göstermiyorsunuz?

Ben bir LGBT bireyiyim ve ateistim ve hep biz sokaklarda protesto falan yapıyoruz eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyoruz ve bildiğim kadarıyla sizin dininizde eşcinsellik lanetlenmiş bir şey özellikle Lut kavminde 80 BİN KİŞİ namaz kılarmış ama sırf eşcinsellere tepki göstermediler diye saygı duydular diye onlarda helak olmuş peki siz neden bize hiç tepki göstermiyorsunuz? Yanlış anlamayın sadece merak ettim? Bide şeyide merak ediyorum biz kafirler hep müslümanlara geri kafalı, gerici, yobaz, cahil, örümcek kafalı vb. Şeyler diyoruz (özellikle kapalılara) ama siz neden tüm bunlara rağmen kafirler size saygı duymamasına rağmen onlara ses çıkarmıyorsunuz? ya da islamı savunan birini gördüğümüzde Yallah Arabistan’a falan diyoruz sizinle ve dininizle dalga geçiyoruz tüm bunlara rağmen nasıl susuyorsunuz? ya da Kıbrıs’ta kuran kursları “laikliğe aykırı” diye kapatılmış, buna nasıl susabiliyorsunuz müslümanlar? Ne yalan söyleyeyim bizim size yaptıklarımızın yarısını siz bize yapsaydınız Türkiye’de iç savaş çıkardı. Ben Müslüman değilim ve LGBT bireyiyim ama bu soruların cevabını gerçekten çok merak ediyorum; Müslümanlar neden hep ezilmeye göz yumuyor?
Neden bize hiç tepki göstermiyorsunuz?