1939 yıkında un fabrikaları un çuvallarını neden renkli ve desenli üretilmiş sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü o dönemin kadınları bildiğim kadarıyla un çuvallarından kıyafetler dikiyorlarmış fabrikada çiçekli un çuvalı üretmeye başlamış.
Bravo
Ekonomik krizden dolayı yoksul annelerin çocuklarına un çuvallarından giysi diktiğini öğrenmelerinden🥺
Sonra desenli üretiliyor bravo
Çiçekli kumaşlardan evet...
Evet tarz model hakkında pek bilgi göremedim ama size ve zekanıza güveniyorum. Cicek diyorsanız çiçektir 😀
Bu soruyu google a neden çiçekli un çuvalları üretilmiş diye sor karşına gelecektir. Ben bir yarışmada karşılaşıp araştırmıştım bu şekilde...
Çünkü halkın çuvalları kesip deniz için kendilerine şort yapan insanları görünce desenli yapmışlar...
Ama sort tek değil kıyafet öncelikte tercih ediliyordu
duyduğuma göre :)
Minnacık eksik duymuş olabilirsin ama Bilgin olması güzel bravo
Dönemin kadınları çuvalları kesip çocuklarına elbise diktikleri için
Sonra fabrika desenli üretim yapıyor
Aynen
Analar çocuklarına kıyafet dikiyomuş çuvallardan
Bravo. Bilgin doğru Türk gençlerinin bilgili olmasına bayılıyorum
Fakirlikten un çuvallarını kıyafet yapan halk için
Doğru
Kıyafet dikildiği için. Peki neden böyle devam etmedi de sadece 1939 yılında oldu bu?
Kumas olarak kullanabilsin diye oyleydi
Evet fabrika duyuyor çuvallardan elbise dikildiğini ve renkli desenli olarak değiştiriyor
Giysi yapılabilsin diye ☺️🌸
Doğru bilgi bravo 👏
Rica ederim ☺
Burda kültür seviyesi yüksekmiş. Acaba çoğunluk kız mı burda
Bilmem 🤷🏻♀️
Sanırım siz fazlasınız o yüzden dgru cvp sayısı yüksek
Birida satış stratejisi yazmış. Kim tabi ki erkek
Cinsiyetçi olmayalım şimdi
😂😂🙈🙈🙈🙈😱😱🤐🤐🤐
Bu konuyu bilmiyorum. Hic duymadim neden yapilmis?
Yoksulluktan kıyafetler yapmaları için fabrika öyle yapmiş
Turkiye de tarih dersinde bu anlatiliyor mu? Bizim burda Turkiye konusu pek gecmiyor da, merak ettim.
Yok genel kültür bu tarz sorular. Ders konusu değil ve Türkiye ile alakalı birsey paylaşmak istersen dinlerim seni
Bilgi icin tesekkur ediyorum. Bu tarz sorulari daha cok sorarmisin? Bende gormus olurum ne kadar cahil oldugumu
Estafullah demeyin öyle hanım efendi tabi sorarım da. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bugün bir bilgi kazandık şimdiden
Cok sagol 🌸
Rica ederim
İstrseniz takiplese biliriz
Ben seni bulurum sorularda
Nssıl isterseniz problem değil
Soru hakkım bitmiş sana bi soru veriyim sor sen
Yarin sorarsin o zmn. Simdi ben sorsam etkilesim cok olsa sana haksizlik olur senin sorun sonucta. Yapamam o yuzden.
Olsun ya ben zaten bugün geldim çok dert drğil sana soruyorum soruyu ama kopya yok dürüst ol oksijenin %kacını ağaçlar 🌲 üretir
20- 25% gibi birsey olmasi lazim. Yuzde 70 i okyanuslarda uretiliyordu diye hatirliyorum
Brovo boncuk doğru yosunlar üretiyor hadi bunu sor güzel soru
Olmazz. Sen sor sonra senin sorun 🥺 yapamam
Nedenmiş ya soru sorunca ne oluyor burda bunu bana anlatırmısın
Ne biliyim ben sadece gorus paylasiyorum. Soru sorunca falan xper cogaliyormus fenomen falan oluyomussun ya.
Bende efsane ilginç bilgiler var beni 25 dk dinlesen sok olursun hadi seni fenomen yapalım kucağındaki minnoşla beraber 😀
Ben fenomen olmak istemiyorum seni fenomen yapalim biz. Sorularina hemen yorum yaparim her soruyu begenirim 😁
Yok be ben öyle seyler hiç sevmem. Çalıştığım şirkette çok tanınmam bile beni sıkıyor fenomen olmam kucağındaki minnosu yapalım hem çocuğun fenomen olur fena mı olur 😊😊😊😊
😂 cocugum yok benim ablamin cocugu o. Ikimizde olmayalim o zmn ✌🏼☺️
🙈 çok afedersiniz gerçekten patavatsızlık yaptım. Ama size çok yakışmış annelik yakışır bilginiz olsun 🧿 değmesin
Tesekkur ederiim 🥰
Umarım patavatsızlıgımdan ötürü kızmadınız bana. Çok zarifsiniz hitap edebilmek adına ismimizi paylaşırmısınız
Bilemezdin ki. Herkes benim cocugum saniyor boyle birsey icin kizmam ben. Olabilir yani. Seda ismim
Çok kibarsın
Ben de Melih sizi tanımak sizinle vakit geçirmek gerçekten benim için bir şeref
Dürüst bir kişisiniz bir basit soruyo bile almadınız siz de nesli tehlike altında güzel kalpli kişilerdensiniz 😊
Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin aynisi senin icinde gecerli tam bir beyefendisiniz. Tanistigima cok memnun oldum. Diger sorularda gorusmek uzere 🥰☺️
Memnuniyetle Seda hanım güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum meşgul ettim sizi afedersiniz iletişim sorunu yaşamamak adına sizi takip ettim umarım problem olmaz
Oyle dusunmene hic gerek yok mesgul falan etmedin. Guzel sohbetin icin tesekkur ederim. Tabiki sorun degil takip etmen. Gorusuruz ☺️
Rahatsız olmamana sevindim
İyi dileklerim seninle tekrar görüşürüz inş
RTE mi baştaymış o zaman?
Kumaş olarak kullanıldıgı için.
Doğru bir bilgi satış stratejisi