İstemeyerek evlendim. Hala da alışamadım evliliğe. Getirdiği sorumluluklara
Ve yatak olayına. Bunlara alışmam ne kadar sürer? Onu sever miyim zamanla?
Ve yatak olayına. Bunlara alışmam ne kadar sürer? Onu sever miyim zamanla?
Ne zaman alışırım diye beklersen zaten bir ömür heba olur senin için ya boşanacaksın ya da birbirinizi sevmeye çalışacaksınız ve bu uzak durarakta olmaz birlikte film izleyin yemek yapın evde bazı eğlenceli aktiviteler yapın birbirinizi tanıyın ve sevmek için çabalayın
Ah be keşke herkes aile olmasa ne demek hisse olayında ailem rızamı aramadan kaç yaş farkla kızını vermek! Kökleri kurusun. Umarım sen çok mutlu olursun evliliğin de güzel geçer. Bence eşinle konuşup sana anlayış göstermesini falan isteyebilirsin. Biraz zamanla düzelir her şey
Cevap
60Cevap
Her şey birbirine anlayışla karşılayarak ve birbirlerini zamanı bırakarak başlar saygılarını hiçbir zaman yitirmez derse ve ilişkilerini her zaman güzel şeyler Katar larsa neden kadın kocasına Kocası da eşini alışmasın ki sonuçta Her şey güzellikle olur
Duygu düşünceler karşımızdaki insanla değişebiliyor. Onun tutumu ya daha çok sevmemize ya da sevginin körelmesine neden olur. Severken vazgeçtiğim bunun yanında da ilk başta sevmediğim ama tanıdıkça sevdiğim kişiler de oldu. Eger yapı ve görsel güzellik olarak beklentinin çok altında değilse tanımaya calis. sevebilmek için kendine bahaneler türet. Guzel görmeye calis
Herkes aşık olup da evlenmiyor sonuçta. Gerekli de değil bence. Onu da seversin. 2 aylık evlisiniz. Normal şu an daha soğuk olman. Sana karşı saygısızlığı yoktur umarım. Zamanla gelişir sevgi de, alışırsın. Dert etme bunu 😊
Kimse zorla evlenemez. Zorla da evlendirilemez. Aksi takdirde bu evliliğin sonucu, kötü olabilir. Bazen insan, zorla evlendiği birisini öldürebilir. Bazen ise zorla evlendirilen insan, intihar edebilir. Görücü usulü ve zorla evlenmek, yanlıştır.
Beni istemediğim insanla kimse evlendiremez hayat ikimize de zehir olur her yaptığı hareket bana batar.
Aşk herşeyi katlanılabilir kılan şeydir
Kendim için söylim, bu duygu olmadan yapamam.
Ama tanıdıkça sevmek de vardır.
Umarım zamanla daha fazla yakınlaşırsınız
Severek evlenenler alışanlar bile bir müddet sonra kendini yabancı gibi hissediyor.
Durumun zor gözüküyor, üzüldüm.
Sakın çocuk yapayım deme.
Abi neden evlendin keşke bir yolunu bulup şikayetçi olsaydın
Yani zor bir durum oladabilir olmayadabilir inşallah olur ama zamanı bırakacaksın ve önyargılarını kaldır
Mesela silah mı dayadılar kafana canım? Eğer öyleyse bilelim şikayetci olalım yani sosyal medyada gündem yaratalım seni kurtaralım.
Troll olduğu anlaşıldı 😄
Alışmak nedir ya. Sevmiyorsan sevmiyorsundur bunun ötesi berisi yok. Böyle kendinize zulüm ediyorsunuz.
Adamdan tiksinirdim ben sevmeyince. Sevdiğim kişi de tam tersi su an aynı evdeyiz herşeyi harika geliyor sevdiğim için mesela markete gitse özlüyorum
Sevebilirsin de, sevemezsin de. Ama severek evlenmeyenlerin çoğu zamanla da sevemiyor. Hisler oluşursa bir müddet içinde oluşur. Zamanla biraz zor...
Onu sevebilmen için onunla her konuda konuşabilmeli anlaşabilmelisin işte ozaman birşeyler hoş anlamda güzelleşebilir
Bence cok zor sevmen. belki. hic belki. uc yil bes yil sonucda zorla olan bir birliktelik yatakda bile eziyet gibi goruyorsunuzdur
Bu eşin ve sana bağlı
Olabilir alışabilirsin sevebilirsin bunlar uzak bir ihtimal değil olabilecek şeyler
Zamanla sevgi diye bişi yoktur saygı vardır. Sevgi anlık etkileşimden tılsımdan kaynaklanır. Seviyorsan seviyorsundur ötesi berisi olamaz.
sevebilirsin tabii ki ama aranizdaki iliski sadece gorev modundayken olmaz. beraber birseyler yapmali biryerlere gitmelisiniz.
Ne kadardır evlisiniz? Bu zaman zarfında hic ona karsi ısınma ya da birseyler hissetme olmadi mi?
afedersin ama kıçına güneşi soksalar ısınamazsın :) geçmiş olsun
Ne kötü bir üslubunuz var
teşekkür ederim :)
Zamanla alisabilirsin fakat sevebilir misin bilmiyorum
Niye evlendin. Adamın suçu ne? Yaşın daha 18 bu ne acele
Kesinlikle istemediğin biri ise olmaz bir de çocuk yapma bence çok pişman olursun yol yakınken vazgeç.
Adama bağlı bu alışırsın zamanla ama sevip sevmemen ona bağlı
Uyusmuyirsa kafalar sadece rol yapar, anlık yaşar bence. Taki o kişi karşısına çıkana kadar.
Eğer aklında biri yoksa sorun olmaz. İyi şanslar Chuck 😂
Gönülsüz s*ki*ten sakat çocuk doğarmış. Senin kide o misal. Sen alışamazsın boşa uğraşma
Çok çok zor uzun süren evlilik olmaz. Bosanma kaçınılmaz olur
Baştan sevmiyorsan sevmen çok zor olur zaten anlamsız bir durum bence
Şefkatli ve saygılıysa seversin Hata yapmazsa hiç , yıpratmazsa seni seversin
İstemeyerek neden evlendin onu anlayamadım. Berdel gibi bir şey mi?
İlla alışır diye düşünüyorum ama sevmesi olabilir de olmayabilir de
Sevmeyerek evlendiyse alışamaz kimse sevmediği biriyle beraber olmak istemez
İstemeyerek evlendiyse asla alışamayacaksın. Bence sen iyisi mi bu gerçeğe alış!
Selam, alışman çok zor. Belki çocuk olunca diyeceğim ama bir tarafın hep sevgi arayacak.
Kendini zorlarsan sevemezsin akışına bırak illa ki sevilcek yerlerini görürsün
B*k seversin. Hayatin bitti. Ya bosan kurtul ya da cocuk yap cocugua ilgilen. Ama aldatilmayi da goze al
Zaman lazım ve bu zamanda kocanın sana kendini sevdirmesi lazım
Imkansiza yakın bir ihtimal kocanin cok cok sevgi dolu ilgili biri olmasi lazim ki sana karsi anca öyle belki oda
Eşinin sana gereken değeri vermesi ve seni güvende hissettirmesi bence bu yolu açabilir
Bunu zaman gösterir, sevgi içinden gelmesi lazım ve bunun bir zamanı yok umarım mutlu olursun sadece biraz sabret.
Sevebilirsin ama caba harcaman lazim guzel yonlerini dusun saygi sadakt empati varsa cok guzel olacaktir
Sevmeden evlilik zor olur zaten , ne kadar oldu evlilik?
sen bu gidişle kocanı aldatırsın
sende o potansiyel var
Buna mecbur değil konunlar var gerekli yerlere şikayet edebilir
Zor seversin. Onun artı bir yönünü yakalayabilirsen belki.
Boşan aşko yaa bir daha mı geleceksin şu iki günlük dünyaya. Sevmediğin adama alışmayı çalışmayı bekleme bişiler yap
Bekara boşamak ne kolay
Alışamayan aldatsın sonra gelsin 3. sayfa haberleri
koca ilgili alakalı samimi olursa zamanla sevceğini düşünüyorum
Sevecegini sanmiyorum ama bi ihtimal belki seversin o da 5 ay surer tahminimce
baştan sevmediysen devamı gelmez neden istemediğin biriyle evlendin ki
3cu arkadas bulur caner gibi
can sikintisi napim
Kac yas fark var? Aile zor niye
Sana karsi nasil peki
Yaşın çok genç? Neden izin verdin
Niye istemeden evlendin?
Aile zoru ne demek ya istemiyor deseydin
Üzüldüm, hiç belli olmaz
Onu bilemeyiz. Yatakta memnun ediyor mu seni.
Yaş kaç nasıl istemeden neden evlendin ki
Kadin krndini vermeli
Zor ama imkansız değil alışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?