Aile dedim çünkü hayatımızda en değer verdiğimiz insanlardır ve onlar için çok fazla fedakarlık yaparız. Bu kadar çok sevdiğiniz insanlardan herhangi biri size böyle bir açıklama yapsa dışlar mıydınız? Ailenizden birinin eşcinsel olduğunu öğrenseniz, tepkiniz ne olurdu? Bu kişi anne, baba, eş, çocuk vs.. olabilir. Kişinin kim olduğu tamamen size kalmış.
Ailenizden birinin eşcinsel olduğunu öğrenseniz, tepkiniz ne olurdu?
Kardeşim gibi gördüğüm bir kuzenim trans kadın olduğunu açıkladı. Onu sonuna kadar destekliyorum herkes kimliğini açıkça yaşamakta özgür ayrıca insanların cinsel yaşamları sadece o kişiyi ve partnerini ilgilendirir. Ben ilk defa biseksüel olduğumu açıkladığında herkes bana olabilecek en iyi tepkiyi verdi "Bana ne"
@girlinred_ emin ol bunu senden çok daha iyi biliyorumdur. Ayrıca bu örneği vermemin başlıca sebebi insanları LGBT bireylerine cinsellik yönünden çok fazla saldırması. Sosyal dışlanmalara vs burada değinmeye gerek var mı?
Doğuştan gelen, Yani Allah öyle yaratmış derim. Onu uyarırım: 'Livata büyük günahtır' Diye. Erkeğin erkekten hoşlanması, Kızın kızdan hoşlanması doğuştandır. Erkeğin kızdan, Kızın erkekten olduğu gibi. İki cinsin evlilik dışı ilişkisi zina olduğu gibi, Aynı cinsin veya evli kişilerin livata yapması büyük günahtır. Evli kişiler bile hanımının arkasından ilişkiye girerse büyük günah olur.
Aile, insanin yer yüzünde sahip olduğu 'muadili olmayan' tek varlığı.. Bunun bilinci ile her şart ve koşulda sahip çıkabilmeli diye düşünüyorum.. Ben öyle yapardım, paylaşımına saygı duyar ve olduğu gibi bağrıma basardım.. 🤷♀️
Anaaa ohaaa diyerek 10 saniyelik bir şaşkınlıktan sonra o kendi evine ben kendi evime giderdim sonra eski akraba ilişkisine devamkeee hiç sorun teşkil etmez benim için onun tercihi
Hiçbir tepki vermezdim benim için değerinden hicbirsey kaybetmez önemli olan karakteri kişiliği geri kalan herşey herkes için heran değişebilir destek olurum
Ben lgbtyi desteklemiyorum çünkü bana normal gelmiyor ayrıca Türk töresine aykırı ama homofobik de değilim ilgilenmezdim muhtemelen hiçbir şey olmamış gibi davranırdım
Evet değilsin. Saygıda kusur etme yeter. Ama son zamanlarda gösterilerde vs iyice çirkinleşmeye başladılar. Bir şey desek bize hasta derler. Homofobik olmak hastalıkmışmış
@elagozluezooo farklılıklara saygınız yoksa nefret ediyorsanız birileri de müslümanlara terörist diyip nefret edince biz terörist değiliz demeyeceksin insanları ırkına mezhebine dinine cinsel tercihine göre bölenler terörist zihniyetlidir
doğaya aykırı veya değil önemli olan iyi insan olabilmektir kişilerin kendi yaşamında yaptığı şeyler onları ilgilendirir sırf yumurta sevmiyor diye bir insandan nefret etmek ne kadar absürt ise seninki de absürt
Sevip sevmemek benim tercihim birader. Onlar homo olmayı teecih ediyorlar doğal bir şekilde. Ben de dil, din, ırk vs sevmeyebilirim bunları sevmediğim gibi. Sevmek zorunda değilim. Saygısızlık, hakaret gördün mü benden şu konuyu konuşurken?
homo olmak tercih değildir doğuştandır doğuştan kendi cinsine ilgi duyarsın veya duymazsın ben duymuyorum başkası duyar olabilir doğuştan olan birşey için yargılayamazsın kimseyi velev ki hastalık bile olsa sen kalkıp doğuştan kör sağır diye insanlardan nefret ediyor musun?