Az evvel bir kızın yanında bir erkek olmasına rağmen beni uzun uzun izlediğini gördüm. Çapkın çapkın bakıyordu ve yanındakinin bundan haberi olmadı. Dönüp “senin baban abin yok mu? Sokakta da mı yürüyemiycez artık yaahuu” Demek geldi içimden. 😂 haha keskin bakışlar atan kızçelere denk geliyorum bazen. bazen tuhaf hissettiriyorlar Kadınlar neden uzun uzun bir erkeğe bakar?
Bu erkeklerin neden mankenlere baktığıyla eşdeğer bir soru. Uzun boylu insanlar Türkiye şartlarında az bulunan kişiler. Bu yüzden dikkat çekiyoruz. Kısa boylu olsaydım uzun veya kısa olması sevgilimin çok da önemli olmazdı. Boyum uzun olduğu için ister istemez bakıyorum.
Ya birine benzetmiştir ya Ona bakarken görmüştür kim olduğunu çıkartmaya çalışıyordur ne için baktığını sorguluyor dur bir de manalı manalı bakıyorsa kesin aşıktır
Şahsen benim duygularıma bağlı olarak bakışlarım değişir. Eh, bazen bir erkeği keserım. Yakışıklıdır vs. Bazen hal ve hareketlerini analiz etmeye çalışırım. Üçüncü olaraksa "siktor lo" bakışı atarım, bazıları harbiden y*vsak oluyor.
ben genelde bakmam yere bakarak yürüyom xd sevgilimde olduğu için haram gözüyle bakıyom zaten, o kadar uzun baktıysa seni hoş bulmuştur yüzünü inceliyo
@SosyoPsikopat bu olay biraz tuhaf aslında. Kimi kızlara uzunum diyorum kaçsın dediklerinde 180 diyorum. Kalkıp bana 180 uzun mu diye egoistçe bir cevap veriyor. Ben de böyle tipler yüzünden artık çok uzun değilim demeye başladım napim? 😂😂 Boyumu söylemeye çekinir oldum.
Şaka yapmıyorsun umarım çünkü ben kısayım mesela ve 1.55 boyunda sınıf arkadaşım vardı erkekti ve sevgilisi olduğunu söylemişti bana... ben 1.70 boyundayım bana bile kısa diyorlar ama yalnızım.. Çünkü ortada kuyu var yandan geç derler.
@linkerboy1991 sırplar baskette çok iyi o kadar nüfustan nasıl bu kadar iyi basketçiler çıkardılar şaşırıyorum. Kuzeyliler genelde kış sporu yapıyorlar ama uzun ve çevikler bu arada daha cevap yazmayacağım buraya. Kıza bildirim gidiyor ayıp olmasın