Kaynanam eltimi dolduruyor?

Nereden başlayacağımı bilemiyorum nişanlım askere gittikten sonra başladı her şey eltinin özel günleri kutlandı benim kutlanmadi ben bunu nişanlıma söyledim nişanlım da annesine sormuş, her neyse eltim dediğim insanda daha 18 yaşında küçük ortada söz nişan yok neyse ben bunları nişanlıma anlattığım için kaynanam gitmiş eltimi doldurmuş seni herkese kötü göstermeye çalışıyor falan bı gün bı baktım durum atmış kız üstüme aldım lafı sonra gittim kaynanama dedim bana laf atıyor diye sana değildir falan dedi ama lap diye gitmiş yetistirmiş ben de geçen durum attım nişanlımın yeğeni gruba yazmış sizden korkulur falan eltim de o grupta neyse ben laf sokuyorum habire eltimde birden yazdı benim yazdığım herşey üstüne alınıyor falan ben de hayırdır dedim sonra başladı sen iki yuzlusun sen beni herkese kotuluyosun aramı bozmaya çalışıyorsun herkes biliyor senin ne olduğunu falan neysem ben de yardiriyorum neyse gittim nisanlima anlattım dedim böyle böyle annesine de anlattım beni tehdit etti kimseye anlatmicaksin sonra suçlu olcaksın haberin olsun diye her neyse gittim bunu da anlattım nişanlima herkes bana bir tavır almış durumda nişanlım hariç ama ben bu küçük firlamanın yaptıklarını yanına bırakmak istemiyorum aynı şekilde kaynanamın da ne yapacağımı bilemiyorum yani herkese beni kotuluyorlar nişanlıma benm hakkımda kötü bişey demiyor onun dışında herkese kötü konuşuyor neden benimle uğraşıyorlar bilmiyorum anneme ne aldiysam aynisini kaynanama da aldım yırt etmedim ama neden ben kötü oldum ben bunlarin yanına bırakmak istemiyorum bişeyler yapmam lazım sinsi sinsi ne yapcam lütfen yardımcı olun lütfen:((
Kaynanam eltimi dolduruyor?