Uzun zamandir sessiz bir takipciyim. Ne kadar dertli olsam da vakit bulup icimi dökemedim.
Lakin bi konuda acil sizin bakis aciniza ihtiyacim var.
Kaynanam bir bucuk saatlik uzagimizda yasiyior. Cevresi cok genis olan biridir. Ama tutturmus oglunun onu havaalanina götürmesini istiyor. Inanin, yakin otursa esim de calismiyor olsa, esim götürmek istemiyor olsaydi, ben zorlar yollardim veya kendim götürürdüm ama bir insan bu kadar düsüncesiz olamaz gercekten. Plani su: bir gün öncesinden esim oraya gidecek (9 saat calistiktan sonra), sabah 6 da kalkip onlari yarim saat uzaklikta olan havaalnina birakacak ondan sonra 1:30 saatlik yolu geri dönüp 9 saat calisip öyle eve gelicek (isi de agir). Ya arkadaslar anne dedigin bu kadar düsüncesiz olmamali?
Cocuklugumdan yana bi korkum var, evde yanliz kalamiyorum. Hadi o ayri konu ona bi cagre bulunur, ama bu yaptigi sizce dogrumu? Cevresinde o kadar Insan onu götürebilecek ama o illa oglu gelsin götürsün istiyor. Bu arada özlüyordur ister falan diye düsünüyorsaniz.. her hafta zaten yanindayiz…
Sunu da eklemem lazim, cok dolu oldugumdan dolayi belki bu konuyu cok fazla takiyorum. Ama cogu konuda asiri düsüncesizce davraniyor..
Ya o kadar sinirliyorum ki gercekten cok kiziyorum esimede bakis acimi söyledm ama anlamiyor. Abartiyormuyum? Daha cok yeni evliyiz, yillardir olan bir tecrübem yok ama cogu konuda kaynanam hayatimizi cok zorlastiriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer