Balikesir
Canakkale
Aydın
Manisa
Edirne
...
buralarda yaşayan bilen var mı?
hepsi atıp tutar şimdi kendi şehirleriyle ilgili ama istanbulluysan hiçbir şehirde mutlu olmazsın pek. İstanbul'da da mutlu olunmuyor gerçi ama buraya alışınca diğerleri boğucu geliyor
Istanbuldan sonra aynen öyle yaa. Her imkan her aktivite burda. Diğer sehirler ıssız geliyor insana
Yurtdisina hic gitmedim. Keske gidip ben de karsilastirma yapabilsem. Benim tek yurtdisim gürcistan 😂
Ankara tam bir memur şehri şahsen bir öğrenci olarak zorlanabiliyorum. yetenek sınavına hazırlanmak için gittiğim kurs 1 buçuk saat uzaklıkta falan ulaşım arada sıkıntı olabiliyor hele ki merkeze çok uzaksanız gününüz yollarda geçiyor otobüste, metroda saatlerce uyuyabiliyorsunuz :D ama onun dışında güzel şehir yine de hakkını yemeyeyim gezecek dolaşacak bir sürü yer var her şey var bir denizi yok canı sağ olsun
deniz görmemiş Ankaralılar olarak bazı sokaklar denize çıkıyormuş gibi olunca heyecanlanmıyor değiliz yani
neyse güzel şehir yaşıyoz bir şekilde
Ankara icin hem boğucu hem güzel diyorlar. Insanlar da iki arada kalmış :D teşekkür ederim görüşünüz icin
Cevap
7Cevap
İzmir ama iyi değil hem maddi açıdan hem de koşullar olarak şimdi buraya İzmir candır diyenler atlamasın yaşam şartı iyi değil.
Izmire gezmek icin gelmistim cook güzeldi bence. Ama yaşam olarak sen daha iyi bilirsin ben sonucta 1 hafta tatile geldim. Ama kuzenimin kuzeni var. Üniye gitmisti geri dönmek istemiyor o sevmiss orda ise girdi
Havası manzarası doğası güzel ama cidden aşırı pahalı çok yer gezdim doğudaki çoğu şehri izmire tercih ederim. Gelip kalanların çoğu rahatlığı için geliyor çok rahat bir şehir de tatillik işte.
Senin sevdiğin küçük sehirler hangileri peki? Gezip gördüğün veya yaşam kosullari hakkinda fikrin olan sehirler varsa paylasirsan sevinirim :)
Hatay hem rahatlar hem mutfağı muhteşem hem insanları aşırı kibar alevi arap hristiyan hepsi bir arada ama çok saygılılar Ankara büyükşehir ama ekonomik her bütçenin sığabileceği bir yer üçüncü yer ise Konya her şeyine hayran kaldığım bir şehir.
Herkese memleketi güzel gelirmiş ama antalya gerçekten güzel. Eğlence isteyene eğlence var, sakinlik isteyene sakinlik var
İzmiri anlatayım diyeceğim ama Anlatılmaz Yaşanır 😉
çorum memur şehri para biriktirmek kolay hayat ucuz ulaşım her yere yürüyerek ama sıkıcı bir şehir yaş ortalaması yüksek genç sayısı çok az
Dogma büyüme corumlu arkadasim vardi üni. deyken. Ben İstanbul'da doğup büyüdüm küçük sehirlerde mutsuz olur muyum diye tereddütteyim
Sık sık komşu şehirler ziyaret edilmezse zor çok sıkılıyor insan hayat yok resmen
Sen istanbuldamı oturuyosun?
Evet
Neresi istanbulun?
Buradaki herkes tantuni yer
Bu şehir anlatmak degil yalniz. Yardimci olan bir gorus degil.
Mersin cidden her anlamda Akdeniz bölgesinin en kaliteli ve diğer kentlere göre ucuz şehridir. Yaşam standartın da üst düzey olur ve severek işini yapabileceğin bir yer.
Tavsiye ediyorsun yani. Tesekkur ederim
Malatya da bi cacık yok
Malatya düşünmüyorum zaten ama sivas icin cok küçük bi ihtimal versem mi diye düşündüm. Bilgin var mi sivas konusunda. Belki gitmissindir
Valla mı :D gerci millet atanayim da isterse hakkari olsun diyor ama ben seçiyorum işte
İstanbul damsin memure hanim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?