Aile zoruyla kapalıyım ve katiyen açmama izin vermiyorlar?

şu an allah için kapalı olmayı çok isterdim fakat ailemin ve akrabalarımın baskıcılığından korktuğum için açılamıyorum. sülalem aşırı muhafazakar. annemle babama hep allah için kapalı olmadığımı çok istediğimi fakat yapamadığımı söylüyorum ama benim hemen lafımı kesiyolar hiçbir zaman açılmicaksın sen annem diyo annelik sütümü helal etmem babam diyo yazıklar olsun cidden napıcam bilmiyorum ben kendimi baş örtüsü ile özgüvenli hissetmiyorum herkes çok güzelsin çok yakışıyo diyo ama ben yapamıyorum yani dinime çok bağlıyım ama kapalılık yapamıyorum ben ailemi nasıl ikna edebilirim bana baya imkansız geliyor ama.. oturup dürüstçe insanca konuşuyorum imkansız diyolar napıcam ben bu sene ünüversiteye başladım yaşımı başımı aldım hâlâ imkansız diyolar birkaç sene sonra kendi işimi elime alıp açılsam bu defa da gençliğimin baharı bitmiş oluyo bi hevesi kalmıyo of napıcam
Güncellemeler
+1 yıl
herkes aşırı güzelsin falan diyo açıkken çok güzel olduğumu düşündüğü için ailem insanların aklımı karıştırmasından korkuyor mankenliğe falan başvururum diye halbu ki böyle bi amacım yok
Güncellemeler
+1 yıl
çık canım konuşalım
Aile zoruyla kapalıyım ve katiyen açmama izin vermiyorlar?