Doğruları söylemek gerekirse feminizm erkek düşmanlığı ve kadını üstün gören bir topluluk. Çünkü geçtiğimiz günlerde bir feminist ile tartıştık bana diyor niye bu çalışan erkeklerin çoğu erkek diyor ulan aptal varlık erkek bu işte daha başarılı olduğu için erkeklerin çalışması daha normal xaten ben yerde çalıştım 2 yerin patronu bayandı erkeğin iyi olması suç değildir instagramda birfeminist_ bu sayfa sözde eşitlik için çabalıyor sayfada kadın cinayetleri paylaşılıyor ve hep kadını mağdur gösteriyor. instagramda maskulisttr bu hesaba bakdığınızda bütün herşeyi çıplaklığı ile anlatıyor ve hala feminizm eşitlik için çabalıyor diyenler var femisitlerin erkeklere neler yapyor bunu kimse paylaşmıyor geçtiğimz günlerde bi erkek eşi tarafından yakılarak öldürüldü bunu kimse paylaşmadı hiç bir mecra feministler duvarlara erkekleri öldüreceğiz yazıyor bunu kimse haber yapmıyor bi kadın gelmiş kocamı sahte rapor ile aldatsam nafaka alırmıyım diyor yazık bu feminizm kafasına 2. sınıfa giden kız el yapımı biber gazı tarifi veriyor ulan ne acınası haldesiniz femisitler İstanbul sözleşmesinin ne olduğunu bilmeyen varlıklar İstanbul sözleşmesinden türkiye çekilince İstanbul sözleşmesş yaşatır diyor acınası feministeler.
Yorumda Boş yapıcaklar yazmasın kimse kimseden üstün değidir.
Yorumda Boş yapıcaklar yazmasın kimse kimseden üstün değidir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer