Kimse feministler erkek düşmanı demesin. Çok açıkça ortada ki feministler çok ağır derecelerde erkek düşmanıdır. Peki bu nefret bu kin ve düşmanlık bu ayrımcılık neden? Feminist biriyle arkadaş olur musunuz?
Sizce feministler neden erkek düşmanıdır, feministler arkadaş/sevgili olur musunuz?
Bir erkek kendi haklarına düşman olan, sürekli erkekleri aşağılayan bir kadınla neden arkadaş veya sevgili olsun ki. Komik bence. Yani olabilir tabi, tercih meselesi, ama şu ana kadar feministlerle sevgili olan veya feminist çevrelerde çok takılan ne kadar feminist erkek gördüysem hepsinin altından mazoşizm ve femdom fetişi çıktı. Mesela bu sitede vardı bir tane feminist erkek. Bir ara bir yorumunu gördüm, gülmem geldi. Adamda ayak yalama, kadına tapma ve femdom fetişi varmış. :D Yani bu feminist erkekler kadınlara tapıyorlar ve kadını üstün görüyorlar. Beta erkekler yani, dominant değiller, erkeksi değiller, kadınları erkeklerden üstün zannediyorlar. 😂😂 Erkek ve kadının eşit olduğunu ve eşit haklara sahip olması gerektiği gerçeğini kabul etmiyorlar.
hayir feministlik cinsiyt esitligidir. senin soyledigin sey dogru degil. kadinlar daha cok zulum gordugu icin kadinlara yardim etmek icin hareketler yapilir. ama erkekleri asagilamak icin degil. gercekten artik sunu bilin.
@Mevsimsiz-_-kar bende kadina ve cinsiyetcilige susmuyacagim. kac kere soyliyecegim. islami teror olarak kullananlar gibi. femistligi yanlis kullananlarda var. bunu beyninize sokun
Senin kızını da ezerler görürsün ordan oraya pompa çektikleri zaman bakalım hala kızını suclarmisin erkekle aynı işi yaptığı halde az para alması veya sokağa her çıktığında tacize uğraması kızın suçu mu evet evet
Kızım olmasını istemiyorum çünkü tüm kadınlar deli bu devirde. Yapay rahim yoluyla 4 erkek evlat sahibi olsam yeterli benim için. Ayrıca erkekler daha fazla eziliyor o zaman hepsi kadın düşmanı olsun. Askerlik, nafaka, çocuğunu görememe hep erkeklerde.
Baksana sen bile kızları ezdin kız istemiyor muş noldu olay kızın olunca anladın senden kadınların durumunun ne kadar zor olduğunu. Inan bende bu dünyaya kız getirmek istemem kadınların erkekler zir hayatı vardır hep buna rağmen de hep daha faela mücadele etmek zorundayız tüm bunlar lanet olası pislik erkekler yüzünden işte kadına yettiği için güçleri
Sen kadın olduğun için öyle sanıyorsun işte, erkek mağduriyetlerini gören yok. Cinsel organi sakat bırakılan bile biziz hala taciz diyorsun tacizin alası budur.
@gülenkızferide Erkek düşmanı feminist kız da gelmiş. Senin bütün yorumların cinsiyetçi ve erkek düşmanı. Erkeklerden aşırı nefret ediyorsun. Ve bunu normal bir şeymiş gibi zannediyorsun. Kadınların ezilmişliği diye bir şey yok, kadınlar ezilmiyor, ezilen erkekler. Buna neden olanlar da senin gibi feministler.
Banane izin verme ben gerçekleri derken sende dansöz gibi kıvırma yok psikolojik bilmem ne halt. Ne bile kız getirmek istemiyorsun dünyaya. Daha fazla lafa gerek yok çünkü aslında benle aynı fikirdesin ama erkeklik gururuna yediremiyorsun çünkü bunları diyen benim yani bir kız
Bunu bile kız olmana bağlaman ve erkeklik gururu diye zırvalaman ne denli psikolojisi bozuk olduğunun göstergesi. Kız çocuğum olsun istemiyorum çünkü dişi olanları sevmiyorum hepsi sapkın ve deli tıpkı senin gibi. (Cahilliğin için bir açıklama sapkın sadece cinsel anlamda olmak zorunda değil. Bunu anlamayıp bana muhalif olacağını bildiğimden baştan uyarıyorum seni sapkın kız feride.)
Sen nickini yanlış koymuşsun. Erkek düşmanı Feride yazsaydın bence. Daha tutarlı olurdu. Bildiğin erkek düşmanlığı ve cinsiyetçilik yapıyorsun şu anda.
Tabi senin için kadınlar ancak yatak için varlar demek oluyor. Feministlerin de savunduğu noktakardan birisi de bu cinsel bir amaç nesne değiliz hayde sen daha da batma dediklerin ile tavsiyem
Sen şu an olmayan şeyler uyduruyorsun. Kendi kendine bir şeyler uydurup sonra cevap veriyorsun. "Tabi senin için kadınlar ancak yatak için varlar demek oluyor. " demişsin. Bu saçmalık da nerden çıktı durduk yerde. :D :D ahahaha Valla siz feministlerde bir sıkıntı var. Durduk yerde böyle bir saçmalıktan bahsettin sonra kendi kendine feminizm bunlara da karşı dedin. :D Erkek düşmanlığından başka bildiğin bir şey yok.
Siz erkekler çok sahtekarsiniz. Bir dediğin diğerine tutmuyor. Bana dermisin hayatın boyunca kadınla ilişkiye girmeden yaşayabilir misin? Madem kadınlar deli bilmem ne kızın da olsun istemiyorsun peki bu kadınlar senin gözünde ne işe yarar haaa desene bir çok merak ettim kendimi ona göre gülmeye hazırlayacağım
pislik dediklerin rahat uyu diye neler yapıyorlar sende bilgisayar başında düşmanlık peşindesin, birçok kez kadını ezen kadın, erkeği ezen de erkek olabiliyor
Kurtuluş savaşında savaşanların soyundan geliyoruz. Gerek olursa bizde onurumuz için savaşırız merak etme. Bunlar evde oturur babası çay yap der gelir burda erkek düşmanlığı yapar. Bulaşık birikmiştir git makineye diz bakalım bak annen kızar sonra kız feride.
Vatanı koruyan kadınlar da var. Benim laflarımı vatan hainliğine çevirmeniz de ayrı bir gülünç. Benil bildiğim kızlar kıvırmaya hevesli ama meğer siz erkek daha çok hevesliymiş
tanıdığım tüm feministler hdpliydi başka konu gerçi ama erkek düşmanı olmanda vatan hainliği sayılır bu vatanı kuranlar erkek zaten koruyanlar ve bu günlere getirenlerde.
Ya bak lan ben erkek düşmanı filan değilim erkek kardeşim için canımı veririm mesela. Feministin ne olduğundan da bir haberim zaten. Beni yanlış anlayıp abidik gubidik anlayacak olan olursa gitsin sahnede sağdan sola kıvırsın benle uğraşmasın
Ezen erkeklere evet kinim var. Evet kadınları en çok erkekler eziyor bunun bir çok örneği var kadına şiddet oranına bak bir istersen. Hayatımda tanıdığım tüm annelerin 80%kocasından dayak yediğini bana açıklar mısın? Kızın bakirekigi çok önemli olurke' erkek istediğini yapması? tabi herkes için geçerli değil ama genel olarak bu bunlar sadece bir kaç örnek belki siz karsilasmadiniz ama bunlar hayatın gerçekleri belki sarayinizdan inip bir insanlara bakarsiniz kendiniz görürsünüz hayde
Ezilen erkekleri görmüyorsun nedense. nafaka vermek zorunda bırakılan, çocuğunu göremeyen, inşaatlarda madenlerde çalışan sokakta yaşayan erkeklere devlet bile yardım etmiyor.
Dayak yiyen kadın diyorum ezilen erkek diyorsun. Kadın vursa size ne olur sanki güldürme beni. Nafaka bilmem neymis aldatmayın adam olun sizde biliyoruz hep kadınlarla işiniz gücünüz sonra kadın bunu yapınca adı kaşar oluyor.
Sen gerçekten rezilsin ve cahilsin. Aldatan erkeğin nafaka verdiğini sanıyorsun. Şu sayfaya bak utan biraz 2 gün evli kalan bile hayat boyu nafaka ödüyor;
sizler şiddeti ayırarak zaten ayrımcı birer seksist olduğunuzu kanıtlıyorsunuz kadına şiddete kadar erkeğe şiddete de karşı olsanız bunlar olmucak işte ikiyüzlülükte buna deniliyor kaldı ki şiddetin hepsine karşıyım ama sizler erkeğe şiddet olunca dalga geçip küçümseme niyetindesiniz sakın inkar etme bu bir gerçek en ağır işte çalışan erkekler ölüm riski altında olan erkekler, pozitif ayrımcılığa maruz kalan erkekler, ilişkinin her safhasında sorumluluk yüklenen erkekler, evlilik masrafı, boşanma tazminatı, nafaka veren erkekler ama bunları konuşmayan da feminikler
Tamam nafaka nedir bilmiyorum olabilir. Tek kendini savunma nedenin nafaka demekki. Yani para. Ben insan savunuyorum sen para. Evet daha fazla söze gerek yok. Tacize uğrayan kadın tecavüz edilen intihar eden kadın. Dayak yiyen kadın. Çocuk yapan kadın. Ama yoooook bunları yapan erkek değil.
Erkeklerin uğradığı şiddet erkek tarafından ise güç eşitliği var bir erkek kadından güçlü olduğu için kadın ve erkek eşitsiz şekilde olur. Intihar etmeyin banane hayat herkese zor. Tacize uğrayan kızın psikolojisi de bozuluyor intihara depresyona sürüklüyor ölmese bile hayatı boyunca acı çekerek yaşıyor. Nafaka olayını bilmiyorum.
Ayrıca erkeği öldüren kadın mi da kadını suçluyorsun? Dediğim gibi kıvırıyorsun. Sen arka kapağını yatağına attığın kızlara kıvır bana sökmez bu numaralar
nafaka konusunda aynısı kadınlara olsa böyle konuşmucağın için devam, sen bana fark falan deme ezilen erkeği savunmamana kılıf bulma çabasındasın, erkek tacize ve taciz iftirasına uğruyor, tecavüze az uğrasa da tecavüz iftirasına uğruyor, her zaman dayak yemese de psikolojik şiddete maruz kalıyor, ney çocuk yapan kadın mı biyoloji fakiri misin sen erkekle kadın birleşirse çocuk olur cahilin de böylesi, konu evlilik masrafını ödeyip ödememek değil dayatılan şey, erkek mağduriyetine sığ bakanların hatta erkek olmak kolay diyenlerle muhattap olmamak lazım hadi bak işine
Kadin aciz degil, erkekten daha cok bilgili daha basarili kadinlar var. Erkekler kadinlara, kadinlar da erkeklere yapıyor ama kadınların yaptigi cinsiyetcilik daha kotu
Bak kardo genelleme yapma bir. Erkekten kasıtları bu ülkedeki yaboz erkeklerle yaşayan kadınlarsa o erkek ırkından nefret etmek dibine kadar hakları iki !
Nafakayı kadınlar da veriyor bu konuda hemfikiriz değil mi? :) Bazı insanlar feminist olduğunu iddia ederek kadınlara ekstra haklar verilmesi gerektiğini savunuyor bu tabi ki yanlış. Ama genel olarak feminizm demek erkek düşmanlığı demek değildir, eşitliktir :)
evet ya. insanlara anlatmaktan dilimde tuy bitti. yoruldum anlatirsin anlamazlar. biktik gecekten. hem zulumu biz kadinlar gorelim. hem tepki gosterince suclu olalim. ben bu dunyayi anlamiyorum. insanlar tuhaf
@Gryffindorr 2.5 milyon nafaka mağduru erkekler var. Nafakayı ne zaman kadınlar veriyor. Yalanlar yalanlar. :D Seni bir yalan makinesine soksak yemin ediyorum makineyi bozarsın. Kodonlor da nofoko voroyor, bondo hom fokoroz doğol mu? :D :D Komedi ya. Gözünün önündeki gerçekleri bile çarpıtıyorsun. Bunlar sadece birer manipülasyon. Ne kadar yalancısınız siz feministler. Hayatınız yalan bea. Komple yalan. Mahkeme kadının erkekten daha zengin olduğu durumlarda bile erkeğin kadına nafaka vermesi kararını çıkarıyor. Kaldı ki nafaka erkeklerin kadınlara ödediği bir şey, kadınların erkeklere ödediği bir şey değil. Daha nafakanın ne olduğunu bile bilmiyorsun. Ne için çıktığını bilmiyorsun. Senin gibi biriyle asla tartışılmaz. Ben feminist olanlar işte bu yüzden arkadaş olmuyorum, olmayı da düşünmüyorum. Feminizm başı görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır. Başka da hiçbir şey değil. Feminizme sempati duyanlarla bile hiçbir işim olmaz. 2.5 milyon nafaka mağduru erkek var. Ortada büyük bir femdom faşizmi var. Sen buna rağmen böyle bir yorum yazıyorsan erkeklerden aşırı derecede, yalnız öyle ufak falan değil, aşırı derecede nefret eden birisin demektir.
Bütün erkek cinayeti haberlerinin altına iyi olmuş yazan kız, feminizm candır diyor. Feminizmin ne olduğu ortada. Chen adlı profil, senin yorumlarını görmedim sanki. Taciz iftirası, tecavüz iftirası gibi haberlerde bile konuya girip erkek düşmanlığı yapıyordun. Feminizm için candır demen hiç mi hiç şaşırtmadı.
Profilindeki ateist ismini kaldır. Senin dinin feminizm. Feminizm dogmatik bir dindir. Sen kadınları tanrı olarak görüyorsun. Richard Dawkins in feministler hakkında konuştuğu videoyu izledin mi bilmiyorum, feministler delirmişlerdir diyor.
feminizm din degil. erkek dusmanligi degil. sadece AMA SADECE CINSIYET ESTILIGIDIR. bir duruma degil genel duruma bakin. DUNYANIN HER YERINDE ESITSIZLIK VAR. b. k b. k konusmayin. ben feministim ve birsuru tacize ugramis kadin ve erkeklere el uzattim. peki siz ne yaptiniz! oturup bilgisayar basinda cok bilmislik taslamayin. helede erkekler!!!
@ItsBritneyBitchx susmuyoruz işte. Erkeklerin sömürü üzerine kurulmuş düzen karşısında susmuyoruz. Nafakayı erkekten al, askerlik yapıp erkekler g*tünü korusun sonra erkek dşmanlığı yap. yok öyle lüks tanımayacağız.
@ItsBritneyBitchx eşitlik mi pardon:kadının beyanının esas alınması, nafaka,6284, masabaşı ceo holdingte çalışmak için eylem yapan, erkekleri öldürücez diyenler, feminist yürüyüşlerde kendilerine destek olan erkekleri kovarak ne zamandır eşitliği savunur oldu
En İyi Cevaplar