Günaydın mutlu sabahlar güzel şişkolar
Yildirim aynı yere iki kere düşer mi sizce?
Yildirim aynı yere iki kere düşer mi sizce?
Bir adam varmış, kendisine yıldırım çarpmış ama ölmemiş. Sonra bir kez daha yıldırım çarpmış ve adam ölmüş. Sonra adamın mezarına da yıldırım çarpmış. Tabii bu bir hikâye çünkü yıldırım 10 milyon ile 100 milyon volt değerine sahip, hiçbir canlının sağ kurtulması mümkün değildir. Aşkı da buna benzetmişler ama yıldırım çarptığı yeri yok eder, aşksa insanın içindeki güzel duyguları filizlendirir.
Bildiğin yıldırımdan bahsetmiştim 🙄
Teşekkür ederim görüş için şişko
Rica ederim efendim :)
Oturduğum yerin yanında direk var onun üzerinde de kocaman bir paratoner. Hep yıldırım düşüyor.
Öte yandan sorunla ne kast ettiğini tam anlamadım. Eğer bir kişiyi bir daha sevebilir miyiz diyorsan. Zorlarsan neden olmasın?
Tabii eski sevgi yerinde olur mu bilinmez.
Yok valla ben yildirim için sordum
Teşekkür ederim 🙏
İsterse düşer belli olmaz allahın işine 😂
:))
Düşer.
Cevap
41Cevap
Karlsruhe enstitüsü bunun deneylemesini yillar once yapti.. pozitif bir plazma kanalıyla yaptıgi deneylemede elektrik yüklü gigajoule kadar enerji olan elektrostatik akımın aynı yere birden fazla elektromanyetik dalgalanmayla dustugunu kanitladi zaten... lofar adli radyo teleskopuyla yapmisti bu deneyi..
https://www.kit.edu/kit/english/pi_2019_053_nature-when-lightning-strikes-the-lofar-radio-telescope-is-watching-closely.php
Tam adamını sormuşum desene 😄
Adamına
Aynı yere 2 kere yıldırım düşme ihtimali çok düşük bir ihtimaldir fiziğe göre, aşk ise 2 defa aynı yere geldiğini daha önce gözlemlemedim belki mümkündür, bilemem.
Çoğu kişi bu soruda aşkı karıştırmış 😏
Düşer düşer. Düşmez diyenleri köydeki çınar ağacına davet ediyorum. Kaç defa yandı bilmiyorum ama hala ayakta. Aynı ben kerata.
👍
Bilime ve fiziğe göre hiç bir şey tam olarak iki defa aynı yerde aynı şekilde gerçekleşmez. Bu yüzden düşmez şişkocum. 😌🌺
Teşekkür ederim şişko 😊
Şişko değilim yalnızca iri kemikliyim😬
Bence düşebilir, mümkündür.
👍😄
Soruyu mecazen mi yoksa gerçek anlamda mı cevaplayayım?
Nasıl istersen 🙄
Düşebilir de düşmeyebilir de buna kesin bir cevabım yok.
Uhhh ben aynı yere 2 kez düşen yıldırımdan da taşkın şekilde nefret ediyorum.
Dünyalar Savaşı filminde düşüyor. Sonradan anlaşılıyor ki, düşen yıldırım değilmiş. 😊
Bilimsel olarak yıldırım aynı yere iki kez düşebilir. Eski zamanlarda bu tam bilinmiyormuş olsa gerek bu şekilde söz türetmişler bizde gerçeği bile bile ve seve seve kullanmaktayız ))
hayır düşmez çünü düştüğü yer elektrik alan açısından sıfırlanmıştır ve yıldırım + yüklere doğru çekilir aynı şekilde yerden de göğe doğru yıldırım düştüğü durumlarda vardır
Yıldırım çeken dik bi yerse başka yere çekilemez, hep oranın çekimine düşer 😏
Düşebilirde düşmeye bilirde. Bir yere düştüyse 2. Defa düşme ihtimali %12.8 olabilir
Hiç bir fikrim yok yazık bana çok cahilim 🥺🥺🥺
Ne alaka 🙄
cahillik en büyük erdem
Çok alaka knk🙄🙄🙄🙄
@Çapkn_kuru_fasulye36 Yhaaa evet evet
umarım suratına düşerde o güzel yüzünü görür bu at hırsızları
Yüzde 7 gibi bir ihtimal bence düşük
yüzde 7 derken?
yüzde 7 düşük mü
Düşer tabi.. ama ne zaman
Düşüyor düştü ve görüldü yaşandı
Ayy düşmesin çok korkunç 😱
Aşkıysa 5-10 kere de düşebilir
Düşedebilir, düşmeyedebilir. Allah bilir.
Allah istersen düşer istemezse düşmez
Kucukte olsa bir ihtimal var tabiki
9 milyonda 1 ihtimal vardır. Evet, mümkündür.
Bence düşebilir (salladım) jfjdjdj
düşmesin , zaten acıtır.
Düşermi düşer aksi isbatlanmadi daha
Abdestliyse zoe bir ihtimal.
Düşer
Düşer.
Düşer herhalde
Düşmez🙄
Düşer
Nadirde olsa düşer
Çok düşüktür
Düşmez