19 yaşındayım evden kaçmak zorundayım bu süreci yaşayan ve tecrübesi olan var mı polis bu durumda ne gibi işlem yapabilir?

Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında epeyce araştırma yaptım. Öncelikle ergenlik çağında bu tarz durumlarla karşılaşıldığını biliyorum fakat benim durumum bunun üstünde bir durum. Babamın dur durak bilmeyen psikolojik ve fiziksel şiddetine 15 yaşımda karşı çıkmak için polise şikayette bulundum, o yaşlarda daha toy olduğum için polis aileme geri döndürme çabasına düştü tabi ki öyle bir babadan eve dönünce ne gibi şiddet gördüğümü tahmin etmişsinizdir o gün yediğim dayağın haddi hesabı yoktu okulum olmasa zaten dışarı çıkmam yasaktı 2 hafta sonra tekrar kaçma planı kurdum bu sefer savcılıktan onay gelip beni yurda aldılar yaklaşık 3 hafta gibi bir süreç geçirdim. Dışarıya karşı numara yapmasıyla usta olan babam darp raporum olmasına rağmen beni o yurttan çıkarıp aldı ve gerçekten orda ki görevlilerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum masa başına bir kadın vardı bana dediği cümle aynen buydu arkadaşlar " Ben bile daha 35 yaşındayım çıkarken babamdan izin alıyorum biz buraya annesi babası olmayan çocukları alıyoruz devletin ne zamanını nede parasını çalmaya hakkın var bir ailen olduğu için dövseler de sövseler de şükretmen gerek seni burda tutamam " dedi. Ne kadar ironik öyle değil mi? Artık işin boyutunu arttırmaya başladı neden masada yemeğim erken bitti diye dövmeye başladı neden fişi dibinden değilde ucundan tutup çektim diye yemediğim hakaret kalmadı bahanesiz dövülürmü diye sorucaksınız alın size bahane dövülmeyi hiç bir bahane haketmez ama alın size bahane. Evden dışarıya yıllardır adımımı bile atmıyorum hayır ne yapıyorum da batıyor anlamıyorum arkadaş edinmemi istemiyor ne ben dışarıya arkadaşlarımla buluşmaya çıkıyorum ne de bize geliniyor.
Gelelim esas sorunuma bir kız arkadaşımında ( gizlice edindiğim arkadaş) buna benzer sorunları var bunun üzerine baya planlar kuruyoruz en az hasarla geçirmek için geçen sene sınava girdiğim kazandığım halde kaydımı yaptırmadı herkese kazanamadım demek zorunda kaldım. Bu yüzden sınava girmeyi bekleyip tercihlerin yapılıcağı zamana gelmeden de gitmeyi düşünüyoruz. Kimseye bu süreç içinde güvenemiyceğimizi biliyoruz bu yüzden birinde kalmayı düşünmüyoruz bi öğrenci apartında kalıp iş bulmayı düşünüyoruz ikimiz de reşitiz. Kaçtığımız günde polise gidip arama kararı çıkmadan öne kendi rızamızla evden ayrıldığımızı söylemeyi düşündük. Polis bizi bekletip aileyi ararmı bu konuda tereddütlendim açıkcası ve babam dediğim insan bu süreç içinde beni yüksek ihtimal öldürmek için arıycak koruma kararı aldırabilirmiyim?
19 yaşındayım evden kaçmak zorundayım bu süreci yaşayan ve tecrübesi olan var mı polis bu durumda ne gibi işlem yapabilir?