Hayatımı son vermek istemiyorum ben sadece iyileşmek istiyorum?

Merhabalar lütfen beni dinleyin gerçekten çok kötüyüm artık dayanamıyorum... Yol gösterin..
Ailem iyi insanlar yeri geldiği zaman ama her evin kapısının arkasında yaşanılan şeyler de var bilmediğimiz... Artık hiçbir duyguyu hissedemiyorum daha dün bana Yarın birgün g*tunu de verir elaleme sonunda kocaya vercem bunu 3 güne kapıya koyarlar ve niceleri... Anne denilecek şahıs diyor ve tam bir ruh hastası herşeye agresifler alttan almaktan çok yoruldum 14 yaşımda annem tarafından demirle dövülüp kafamda yarık açıldı resmen o gece kanlar içerisinde kaldım öleceğim güne kadar unutamam ve daha niceleri...
Kendisi çok dindar maalesef ve ben okula gidemedim ortaokul mezunuyum babam ise yeni girdi 3 yıl sonra çünkü iftira atıldı felan... bu sene açık öğretime başladım dil kursuna felan gidip geliyorum
Gelmiş bana küfür ediyor trip atıyor artık psikolojim bozuldu ne hissetigimi ne yapmam gerektiği bilmiyorum diceksiniz senin ki dert mi ama inanın herkesin acısı kendine kadar ve anlatmadigim çoğu şey... Bana basaramazsin benim duan olmadan sokakta sürtmek için gidersin ancak... gerçekten ruhum daraldı ben Rusça tercümanlık okumak istiyorum kendimi yeniden inşaa etmeye güçlü olmaya çalışıyorum ama çok yoruldum bu stresten içime atmaktan nasıl kurtulurum. Bu psikolojiden...
Hayatımı son vermek istemiyorum ben sadece iyileşmek istiyorum?