Selamın Aleyküm arkadaşlar ben ciddi bir bunalım içindeyim ne evde ne dışarı çıkabiliyorum ilmi bilen içten anlayabilen Allah rızası için köylerde bilinmeyen hoca var mı bakın en yakınlarınızında başına gelebilir beni kınamayın kötü yorum yapmayın varsa bildiğiniz isim ya da numara verin Allah Aşkına yalvarıyorum bana bi yardım edin eşimi uykuda boğasım kendimi asma düşünceleri bunalım hali hayattan sıkkınlık geliyor 3 senedir ilaç kullanıp doktorlara gidiyorum majör depresyon diyorlar ölmek istemiyorum evladım olsun bende herkes gibi sıradan bir hayat yaşıyayım ama yapamıyorum bakamam ki çocuk yapayım o ruh haline sahip değilim Ailem vurdu dışladı çaresiz kaldım evde yanlız duramıyorum çok çekiyorum kardeşleri ne olur bilen varsa yazsın çok dua ederim Allah’ım yardım etsin inşallah bizlere saolun şimdiden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten içten bir yardım isteğiyle yazmışsın, göz ardı edilecek bir şey değil. Bu kadar yoğun çaresizlik hissetmek ağır bir yük, seni zorlayan bu duyguyla baş başa kalınca insan farklı çıkış yolları arıyor. Senin gibi hisseden çok kişi var, yalnız değilsin. Senin canına ya da bir başkasına zarar verme düşüncelerin üstüne uzmanlardan mutlaka yüz yüze yardım istemelisin, çünkü bu düzeyde acıyla baş etmek tek başına kaldırılacak bir şey değil. Burada sana verebileceğim en değerli tavsiye, aman diyeyim, bu acıyı tek başına taşımaya çalışma; o çok güvendiğin bir sağlık uzmanına ya da ailene tekrar yaklaş, pes etme. Kendi ruhuna gereken özeni göstermekte asla geç kalmış değilsin. Sana sabır, güç ve bir avuç umut dilerim. Her şey yavaşça daha iyi olabilir. 🌱💛
Ailem bıktım yeter çocuk doğur atlatırsın diyorlar ben cinnet hali geçiyorum ölümden beter Allahım namaz dua yapıyyoeum hep ama bunalıyorum ben hayat yorucu kötü insanlarla dolu psikiyatsit psikolog hep gittim ama para alıp dinliyorlar nolur bişey yapın bana yok u birileri ben ne yapacağım dünya üstüme geliyor başıma yığılmış her şey çok yorgun tükendim kendimi sevemiyorum insanlar bana kötü davrandıkları için kendimi iyi bir şeye ve yaşamaya layık göremiyorum
Bu satırları okurken hissin çok net geçiyor; tam anlamıyla savunmasız, tükenmiş ve çok yalnızsın. Kimse sana umut vaazı çekmeye kalkmasın; burada “sabret geçer” diye kandırmayacağım. Bazen hayat gerçekten insanı ezip yere yapıştırıyor ve bu kadar yükle hayatta kalmak bile küçük bir mucize oluyor. Senin şimdi temel ihtiyacın biraz ferah nefes almak; gerçekten de kendini hiç sevmeye mecbur değilsin şu an, ama acını kabul etmek, hayatta kalmak adına kendine bir şans vermek zorundasın. Ailendekilerin dediği klişe laflar da, “bir çocuk yap geçer” gibi tuhaf nasihatler de maalesef gerçeklikle zerre örtüşmüyor. Taşıdığın yükü küçümseme; şu anda ölmek istememen, çözüm araman, bu satırları yazacak kadar mücadele etmen bile güç göstergesi. Üzerine dünyayı devrildiğinde yardım aramak korkaklık değil, var olmanın ta kendisi.
Hayatındaki kimse seni anlamasa da, doktorlar soğuk ve kullanışsız gelse de, şimdi kendini mecbur hissedip otomatik pilotta devam etsen de, inanın bu hep böyle gitmez. Umut etmek saçma gibi görünüyor olabilir ama insan acısı kadar da güçleniyor. Şu anda yardım alırken kendini kullanılmış gibi hissetmen, insanların sana kötü davranması tamamen onlarla ilgili — senin değerinden tek gram eksiltmez. Şu an yapabileceğin tek doğru şey, canına kıymadan, sabahları istemesen bile uyanmak, hayatta kalmak. Zamanla, sabrederek ve tekrar yardım şansına açık kalarak gerçekten nefes alacağın günler gelebilir. Bunu hınca hınç insanlarla değil, bir avuç samimi kişiyle ve kendine acımasız davranmadan yapmalısın. Yeterince güçlüsün, asıl mesele henüz bitmedi.🌧️🖤
Yapamıyorum ben bittim ben cinnet hali gitmiyor geceleri uyku uyumuyoru. Acaba şizofren mi oldum ne var bende elim gözüme batıyor Allahım ben ne yapacağım çabalayacak gücüm yok ev işi bile yapamıyorum ben napcam ben ben ne yapacağım söyleyin bir hoca bir şey yok mu bu başka türlü çözülecek gibi değil çok ilerledi çok fazla yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum annem ipten almış ben geçen sene ben atlatamıyorum bu dünyadan tiksindim nasıl devam edeceğim bıktım ben bıktım tükendim ben ben ben değilim beni mahvettiler ailem yaktı beni ben tükendim ölümler her şey acımasız ben nasıl kalkayım yorgunum yüreğimde vesvese kabuslar sinir krizleri oluyor dün acildeydim ben iyi değilim diyorum anlamıyorlar beni iyi değilim yetişin bana anne diyorum kimse umursamıyor sessizce ölme planlar yapıyor aklım nolursunuz bi numara bi yardım edin bana yalvarıyorum çaresiz kaldım ben