@Slmbenalperr Sanane? İnternete taşındığı birisinin ilk evine gidersen bınların olabileceğini hesaplamış olman gerek. Başbaşa kalmayacaksın ve önlemini alacaksın. Hiç bir şey nedensiz olmaz. Yoruma değil soruya yorum yapacaksın. Yoksa yırtık dondan gibi aradan çıkarsan misli ile karşılık alırsın ve her şeyede razı gelmek zorunda kalırsın. Demekki anan, karın ve kızın, bacın sende kaşıntı oluşturmuşki o kaşıntıyı benim gidermemi istediğini düşünüyorum. Nasıl kaşıntın geçti mi ve rahatladın mı? Bir daha başkasının yorumuna araya girerken varsa anan, bacın, kızın ve karın hep aklında olsun. Benim de onlar hep aklımda olacaklar. Sende mi tecavüze uğradın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
5N1K Ne, Nerede, Ne zaman, Nasıl, Neden, Kim yaptı?
Neden mi? Böyle biseyin nedeni olamaz neden yapmış ne demek ya
@Slmbenalperr Sanane? İnternete taşındığı birisinin ilk evine gidersen bınların olabileceğini hesaplamış olman gerek. Başbaşa kalmayacaksın ve önlemini alacaksın. Hiç bir şey nedensiz olmaz. Yoruma değil soruya yorum yapacaksın. Yoksa yırtık dondan gibi aradan çıkarsan misli ile karşılık alırsın ve her şeyede razı gelmek zorunda kalırsın. Demekki anan, karın ve kızın, bacın sende kaşıntı oluşturmuşki o kaşıntıyı benim gidermemi istediğini düşünüyorum. Nasıl kaşıntın geçti mi ve rahatladın mı? Bir daha başkasının yorumuna araya girerken varsa anan, bacın, kızın ve karın hep aklında olsun. Benim de onlar hep aklımda olacaklar. Sende mi tecavüze uğradın?
Tam olarak kim nerde nasil bisey yapti ne yasadin yani?
Kanka konuşmak ister misin seve seve dinlerim hiçbir beklenti içinde olmadan çok geçmiş olsun ne zaman oldu bu olay
Profil resmim yanıltmasın seni bu çok başka bir şey böyle durumdaki insanlar yalnız hissediyor kendini konuşmak istersen dinlerim dediğim gibi
Kim tarafından ne zaman başına geldi bu olay benim bir akrabamın başına geldi o yüzden çok hassasım bu konularda
Yeni
Gel burda anlatma dediğim gibi seve seve dinlerim bu olayın ne kadar kötü hissettirdiğini bilirim
Sonra engellersin anlatmak iyi gelir
Trol değilsen bekliyorum
Kim yapti ki bunu sana?
İnternetten tanıştığım birisi
dertlesebilirz
Kim tarafından, sevgilin mi
Hayır
Kim
bıçak taşımazsan olacağı bu