Sosyal medyada birçok yerde karşılaşıyorum. Ülkemizdeki kürtlere yönelik katliyamları inkar eden fakat çindeki uygurlar hakkında tam tersi düşünceye sahip kişiler görüyorum. Sizce ne kadar objektifiz?
Objektifiz
Objektif degiliz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sivil kürtlere yönelik herhangi bir katliam olmadı. Pkk gibi terör örgütlerine yapılan operasyonlara katliam diyorsan zaten cahilsindir.
Roboskide 35 sivil öldürüldü dersimde anne karnindaki bebekler öldürüldü
Çinde de terör örgutune iskence yapılıyor o zaman
Çindeki Türkler ayaklanma mı çıkartmış? Sadece dinlerini özgürce yaşamak istedikleri için öldürüldüler.
Türkiyede Kürtler ve tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kanunları çiğnemedikleri sürece özgürce yaşıyorlar.
Roboskide ölen insanlar sivil değil, kaçakçı teröristlerdi.
Tuncelideki olay da yine ayaklanma sonucu yaşandı.
1. siUygurlar da sorun cikarmadiklari sürece gayet özgürler 2. si kacakcilik yapıldı diye f16 ile bombalaman mi gerekirdi o zaman tecavüzcüleri de bombalayın 3. sü dersimdeki ayaklanma özerk yönetim içindi özerklik vaadiyle kandırıp daha sonra terörist damgasi vurdunuz
1. Dinini yaşayamıyor diyorum insanlar beynin almıyor mu? Nerede özgürlük?
2. Gerekmese bile terör olan bir bölgede kaçakçılık yapan kişileri savunmak saçma.
3. Kim nerede özerklik vaadi vermiş kürtlere? Böyle bir şey yok.
Sen inkar ediyorsan bende biraz inkar edim
1. si amaçları din değil amaçları çin bütünlüğünü bozmak
2. si askerin gozu onunde yapiliyordu kacakcilik sinirlar açıktı asker birsey demiyordu zaten ayrıca tsknın açıklamalarında yanlislikla oldurduklerini soyluyo pkk zannetmiş yani sen savundugun seyi bile bilmiyorsun burda bos yapiyorsun git bi arastir sonra tartişalım
3. sü kendin satılık isen, toprak nedir, kültür nedir, ar nedir namus nedir bilmezsen, kürterin de sadece verilen vaadler için savaştığını düşünmen normal.
kürtler; topraklarını, evlerini, kültürlerini, arlarını namuslarını korumak için savaşmışlardır. anlamanı beklemiyorum. ancak anlamadığın konularda safra kesenden tespit yapmamanı bekliyorum.
Atatürk'ün 1923'te İzmit'te basın mensuplarıyla yaptığı çok uzun bir görüşme var. Atatürk orada Kürt meselesine değiniyor. 1960'larda Atatürk'ün söylev ve demeçleri toplanırken, o tarihte gazetelerde yayımlanmış olan konuşmasının bu bölümü çıkarılıyor. O konuşmasında Atatürk, Milli Mücadele'nin başında da, Teşkilat-ı Esasiye'de de olduğu gibi "Kürtlere yerel özerklik, otonomi ya da ona benzer bir şey verilecek" diyor.
Tamam bak işleri senin için biraz daha kolaylaştırayım çünkü çok boş yapmaya başladın.
Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti. Bütünlüğünü bozmaya çalışmak vatan hainliğidir bu kadar basit. O hayalini kurduğun özerklik bağımsızlık gibi şeylere de asla ulaşamayacaksınız. Tamam?
Sivillerin öldürülmesine her şekilde karşıyım ama içinde bulunduğun devlete karşı ayaklanırsan ve hatta bölücü faliyette bulunursan, neden öldüm diye ağlamayacaksın.
Şunu da belirteyim ırkçı değilim, en yakın arkadaşım Kürt hatta. Birçok Kürt arkadaşım da var. Ama hiçbiri bu ülkeyi bölmeye çalışmıyor.
Bak şimdi sana izah edeyim her turlu sivil oldurenlere karsiyim ama uygurlar adam gibi yerinde durmuyorki ülkeyi bölmeye calişiyor hainlik yapiyor bende ırkçı değilim en yakın arkadaşım t*rk ama hiçbiri o**spuço**kluğu yapmıyor
Beynim yok desen de yeterdi boşu boşuna uzun uzun yazmışsın.
Noldu cevap veremedinmi😂😂😂
Bak beyinden yoksun kardeşim, Uygur Türkleri Çin'in bütünlüğüne karşı herhangi bir eylemde bulunmuyorlar. Tek istedikleri tüm dünyada olan azınlık haklarına sahip olmak. Hala ikisini bir tutup kendince bir argüman ileri sürdüğünü sanıyorsun.
Azınlık hakkından kastın nedir
Ülkedekilerin çoğu Kürtleri kendilerine düşman olarak görüyorlar
Türkleri de öyle
Demekki objektif degilmişiz
Kürtlere yönelik ne gibi katliam oldu söylesene kardeşim
Roboskide 35 Kürt öldürüldü, ordu PKK'yla karıştırdık dedi.
Ben araştırdım biraz. Pek haberlere çıkan bir konu değilmiş üstü kapatılmış. Söylediğin için teşekkürler
Bu soruda demek istedigim katliyamın her turlusune karsi cikmamiz gerektiğidir
Kesinlikle öyle katlılıyorum. Haberim yoktu cidden yeni öğrendim