merhaba. babam 1 ay önce telefonumu aldı pubg'da bir kaç erkek ekledigimi görünce sinirlendi ve oyunu sildi. 1 ay içinde iki kez konuşmayı denedim ama konuşmadan kastım şöyle:
+baba pubg indirebilir miyim
-hayır
+ama neden
-hayır dedim uzatma
bu aşamaya gelince sesini yükseltiyor konuyu kapatmaya çalışıyor ve geçiştiriyor. o gerilince haliyle konuşma ilerlemiyor ne yapmam gerek bana bir tavsiye verir misiniz?
+baba pubg indirebilir miyim
-hayır
+ama neden
-hayır dedim uzatma
bu aşamaya gelince sesini yükseltiyor konuyu kapatmaya çalışıyor ve geçiştiriyor. o gerilince haliyle konuşma ilerlemiyor ne yapmam gerek bana bir tavsiye verir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bosver indirme sende seni korumak istemiştir kötü seyler duyduysa oyun hakkinda ya da orda oynadığın arkadaşların ile tanıştır
tamam ama ailem zaten katı dışarı çıkmama izin yok hemen hemen her konuda kısıtlanıyorum yapacak bir aktivitem kalmıyor oyunda vakit geçirmeyi de seviyorum çözüm bulamaz mıyız🥺
Anlasma yap günde su kadar oynarim de
deneyecegim teşekkür ederim
Rica ederim ne demek :)
onun yanına git bana bir masal anlat babaaaaaaaaaa diye büyülü şarkıyı söyle kıvama getir iyice onu. sonra bana pubg indir babaaaaaaaaaaa diye devam et şarkıya. Kesin çözüm
ya :) tebessüm etmedim degil ama ben ona şiir de yazsam işe yaramaz gibi duruyor annemi mi soksam acaba devreye belli ki beni takmayacak
annenin de bu duruma pek sıcak bakacağını sanmıyorum. gerçi anneni tanımıyorum o yüzden net bir şey diyemem fakat genel olarak bir annenin , bu tarz savaş oyununu oynamanı senin için uygun göreceğini sanmıyorum
annem biraz daha anlayışlı birisi ve babamın beni çok kısıtladıgının farkında kısaca bana kıyamıyor ama bilemedimm
ozaman anneni devreye sok ve şansını dene
peki teşekkür ederim vakit ayırdıgın için<3
rica ederim kuzu
Erkekler her yerde... söyle de seni fanusa koysun
yani zaten yapmak istesem her yerde yaparım anlamak istemiyor
Sen de sabah yükle aksam sil xjxkjxkd
Başka oyun mu yok Allah'ın emri mi sanki
oyunu indirmeden önce bende öyle düşünüyordum ama baglandım ve yapacak bir şey bulamayıp oraya giriyordum keyif alıyorum oynamaktan bir önerin yok mu?
Malesef baban yok dedi ise kararı kesindir seni koruma iç güdüsü devre de
pekii teşekkür ederim yinede
Rica ederim
Oynama bence ya
ama orada bir çevrem var arkadaşlarım felan ve vakit geçirmeyi seviyorum orada 🥺
Sinirlenir ama
🥺
Babanı ikna edemedin mi
hayır:(
Bir daha erkekleri eklemeyeceğini söyle belki ikna olur o zaman.