Ailem interneten tanistigim ve daha yakindan taniyip evlenmeyi dusundugum biri ile gorusmemi istemiyor. Ben ne yapabilirim ne dediysem ikna olmadilar. Ayrilmakda istemiyorum. Cok kotu durumdayim.
Cevabın nedir?
bundan 10 yıl önce saçmaydı ama şu an evlenen sürüyle. tabi kandırıp yararlananda. o yüzden gerçekten iyi tanı yanında biriyle git her zman. açık alanda görüş. bende hayatımda en çok sevdiğim kişiyi netten tnımıştım. keşke onunla ilerletseydimde evlenseydim. kısmetin nerden ne zaman geleceği hiç belli olmaz ama kötülüğünde tabi. net alemi yalan evet ama hepsi değil. ben sana çoook dikkatli olamnı ama bırakmamanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol birakamiyorum zaten ama ailemi nasil ikna ederimdr sadece tanimaya yumusarlar onu dusunuyorum... bu yuzden burayada sordum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen burada bakma en iyisini yapıyor diyenlere. Kendileri ne yapıyorsa artık düşün nasılda destek veriyorlar.. Ailenden birisi yanında olsun kardeşin kuzenin falan. O şekilde izin almayı dene..
07 Yorumla
Soran+1 yılsagol evet herkes bosver olmaz falan yaziyorlar ama benim yasadigimi yasayan yok vazgecemiyorm =( yakindan tanismak istiyorum ama niyet evlilige dogru gittigi icin ailemle tanismak istiyor bende oyle istiyorum ama sadece tanisalim istiyorum ailemde tanisin istiyorum olmazsa yine olmaz degil mi? Ama ailem red ediyor basit bir tanisamyi bile =(
- +1 yıl
Sabırlı ol acele etme. Sen dürüst olmuş söylemişsin. İnterneti doğru tanıtmadıki kimse. Biraz daha bekleyin. Şöyle de yapabilirsin. Annen baban olmasada dahın teyzen gibi akrabalarınla tanıştırabilirsin. Zamanla zaten tanışacaklardır..
Soran+1 yılYakinlarim bizden uzak yasiyor kimse benimle tanismaya gelemez kendide zaten sadece ailecek tanisalim istiyor.. yani ailemle tanismak istiyor ilk.
- +1 yıl
Ama sana annenler şöyle bir şart sunabilir. Tamam ama ilerde başına bir iş gelirse biz karışmayız. Derse. (Bunu vazgeçirtmek için son çare söylerler) aldırış etme. Siz benim ailemsiniz sizden gizleseydim dahamı iyi olacaktı de. Ki keşke öyle yapsaydım sizin bu halinizi hiç tanımamış olurdum dersin ve gol ;)
Soran+1 yıl:))) oyle yapacagim artik elimde savunmak icin silahda kalmadi artik ne gelirse aklima soylemem lazım senin dediklerini deneyecegimen son care artik ;) cok tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim ama asla onun için aileni karşına alma. Orta yolu bulmak için çabala😕
Soran+1 yılzaten asla alamam ailemin sadece tanimasini istiyorum hepsi bu ama karsi gelemem ne yapayim uzulur dururum bende :(
Sen gercek hayatta yuz yuze gorustun mu bu cocukla? Ailene internetten tanistigini niye soyluyosun ki. bir arkadas tanistirdi deseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir gorusemedim aramizda mesafe var cunki. Soylemek istemiyordum zaten zamanini bekliyordum bir aksilik cikti ogrendiler.
Iyi ediyorlar. Internetten tanisip evlenmeyi mi dusunuyosun bide. Sacmalama canim ya. Disarda erkek mi kalmadi.
03 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum evet ama hemen degil. Sadece yakindan taniyalim istiyorum. Hem ha disari ha internet sadece cok onyargi var neden olmasin ko
Soran+1 yılbende sen gibi dusunuyordum ama oldu malesef
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
+1 yılAilene dedin mi bende internete giriyorum o zaman bendemi kötü bir insanım benim ailem sizlerde mi kötü insanlarsınız. Ön yargılı olmamak lazım. Iyi insanlar da vardır. Mutlaka ki kötü insanlar da.
03 Yorumla
Soran+1 yılVardir evet ama ailemin sadece interneten tanistigin sapik ya da kotudur dusuncesi var. Bide herkes sen gibi dusunmez dusunceleri... bilmiyorum ne yapabilirim ayrilamiyorumda =((
- +1 yıl
Kusura bakma da ailenin gözünde sende sapıksin ya da kötüsün. Sakın yanlış anlama cevabına istinaden bunu söyledim. Seni tanımıyorum eleştirmek haddime değildir ama demek istediğim şu ki aileni kendin ve ailenden örnekleme göstererek tanışmaya ya da ailen ile tanıştırmaya ikna edebilirsin. tanıştığın da ya da tanıştırdiğın da iyi ya da kötü çıktığını anlayacaksınız.
Soran+1 yılEvet bende oyle diyorum yakindan taniyalim olmazsa yine olmaz ama vok uzuluyorum bu yuzden
Ohhhh iyi yapıyor Kır dizini Otur ağzını burnunu kırarım bak Not : ABİN !!! Anama söyle Gömleğimi ütüleyiversin haa bide ben bugün MERVE'lerde Kalcam Deyiver😎😜
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ya kotu birsey degilki niyetim hemen evlenme dusuncesindede degilim sadece tanimalarini istiyorum bu soruyuda ondan actim ne yapabilirim diye...
Soran+1 yıl=((
panpa yol senin istediğin şekilde gidebilirsin. sonradan beklediğin gibi işler gitmezse yine ailenin yanına dönmek zorunda kalırsın. aptallık etme derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılya biliyorum zaten evlenmek istemiyorum bende hemen sadece ailecek daha yakindan taniyalim istiyorum olmazsa yine olmaz ama once bir taniyalim... hemen red ediyorlar ben uzuluyorum ne yapacagimi bilmiyorum =(
Soran+1 yılailem evet dese o gelecek zaten tanismaya olmazsa yine olmaz ama tanismak dahi istemiylrlar =(
Ailen iyi yapıyor bence senin için en iyisini istiyorlar ondan dolayı
03 Yorumla
Soran+1 yılistiyorlar evet ama ben zorlamiyorum sadece yakindan taniyalim olur ya da olmaz ama yakindan tanisinlar istiyorum kotumu yapiyorun?
Soran+1 yılyanlis yapmiyorum zaten interneteki insan oldurecekmi sanki bizi onunda ailesi var ve ben ozellikle ben istiyorum daha yakindan tanimak sanal kalsin istemiyorum. olmazsa yine olmaz
+1 yılSanalda tanıştığın kişilere güvenme. Biraz haber takip etsen ne demek istediğimi anlarsın. Ailen çok haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende biliyorum guven olmaz ama hepsinemi? bu cok buyuk on yargi bence sonucta reelde tanistiginda ayni olabilir. ama benim nyietim hemen evlenmek degil sadece su sanali kaldirmak ve daha yakindan tanimak ailemle tanistirmak olmazsa yine olmaz ama istemiyorlar ne ypaacgim vaz da gecemiyorum =(
ayrıldım de ve aynı k, işi ile yeniden normal tanışmış gibi yap ve tanımaya çalış ailenede beni istemeye gelecekler derken söylersin
08 Yorumla
Soran+1 yıliste sorun sen kimseyle tanismadinki kim istemeye gelecek seni derlerse? daha yuz yuze bile gorusmedim kendisiyle. Ve ailemden ok almadan kendi ailesini getirmek istemiyor once kendisi tanismak istiyor sonra ailesi ile tanistirmak ama benim ailem istemiyor red ediyorlar daha adini bile bilmeden =(
Soran+1 yılevet farkli sehir ama mesafe bayaa var ben 21 o 24
Soran+1 yılvazgecemiyorum =(
Soran+1 yılkacamam drli değilim okadar
tabii ki vermezler. söylemeyecektin internetten tanıstıgını. cafede barda orda burada tanıstık dıyecektın.
07 Yorumla
Soran+1 yılnerde tanistigimin ne onemi varki onemli olan iyi bir insan olmasi degil mi?
Soran+1 yıloyle goruluyor evet malesef adini bile ogrenmek istemeden red ettiler tanismayi ne yapacagim?
Soran+1 yılannemle tanistiramamki annem babamdan daha on yargili hemen terrorist falan saniyor adami.
Soran+1 yıl:)))
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ilerde anne baba olunca anlarsın. şimdi ne desek boş
01 Yorumla
Soran+1 yılya endislerini anliyorum zaten ama sadece yakindan tanidiktan sorna karar verme tarafiyim olay bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılanneni dinlemelisin o senin her zaman iyiliğini düşünür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Tanışmak için birseylerin sebep olması gerekiyor. internet olur, okul olur, iş ortamı olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılevet ama on yargi var malesef =(hic tanismak istemiyor lar ama ben cok istiyorum vazgecemiyorum ne yapacagim =(
Soran+1 yılBiliyorum oyle yapacaktim zaten ama bazi aksilik nedenleri dolayisiyla ogrendiler ve red ettiler gorusmemi istemediler... annem babamdan daha onyargili konustum hic istemedi... simdi asil ne yapacagim bilmiyorum vaz geçemiyorum =(
Soran+1 yılyok yok dusunmuyorum zaten kultur farki var evet ama sorun bu degil sorun interneten olmasi
Soran+1 yılsimdilik oyle yaptik bakalim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizlice bulus, ama tabiki güvendigin arkadasinada haber ver nerde bulusacaginizi felan diye.
06 Yorumla
Soran+1 yılaramizda mesafe var bulusamiyorum ailemde bildigi icin arkadasimla bile izin vermezler.
Cevap sahibi+1 yılNekadar mesafe varki? O gelsin senin yanina iste. Inan bana, annemde duydugunda kafayi yemisti, arkadasima gidiyorum dedim ve onunla bulustum.
Soran+1 yılŞehirler var aramizda o gelecek zateb ama ailem izin verirse gelmek istiyor zorla gelemem diyor... ama niyetim hemeb evlenmek degil sadece bende yakindan taniyayim ailemde istiyorum olmazsa yine olmaz ama red ediyorlar =( ne yapacagim cok uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılIstese gelir o, bir cagresini bulup gelir ailen istesede istemesede.
Soran+1 yılgelecek zaten ama ailem onu gorduklerinde ne yapacagini bilmiyorum ya cok kotu tepki veririlerse bana diye korkuyorum onada verebilirler ama asil hedef benim yaninda tokat bile yiyebilirim =(
Cevap sahibi+1 yılPozitif düsünde iyi olsun..
+1 yılbirazck haklılar internetten buldugundan bir b*k olmaz
01 Yorumla
+1 yılAilen cocugu gordumu peki tanistilarmi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir iste istemiyorlar tanimak bile. Ben diyorum olmazsa yine olmaz ama daha yakindan taniyalim hemen evleneyim demiyorumki diyorum yine olmaz diyorlar
- +1 yıl
Bo muddet iliskine devam et gizlice.. dogru zamani buldugunfa. Reelde tanistigin biri olarak tanitirsin:)
- +1 yıl
Tabi yuzunu hic gormefilerse
Soran+1 yılGizlice konusuyoruz hala ama reelde tanistik diye gostermem aramizda mesafe var baya bidr yuzunu gorduler ne yapacagimi bilmiyorum adini bile ogrenmek istemeden red ettiler
+1 yılAilenin sözünü dinle.
11 Yorumla
Soran+1 yıldinleyip tamamen vazgeceyim oylemi? yapamiyorumki yapabilsem zaten soru sormam =(
İyi ediyor. Sanal işler boş
22 Yorumla
Soran+1 yılsanal bos evet ama ben sanalda kalsin istemiyorum. Yakindan ailecek taniyalim istiyorum kotu mu yapiyorum?
- +1 yıl
Sanalda tanışılan birisiyle sevgili olunmaz mı yani?
+1 yılailen neden istemiyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılinterneten diye interneteki adam sapik cikabilir diye korkuyorlar bu dusunceleri yanlisda sayilmaz ama sadece tanisdirmak istiyorum yakindan tanımak istiyorum tek istegim bu ama yok red ediyorlar =(
- +1 yıl
Sen emin misin peki, ne kadar oldu?
Soran+1 yıl10 ay oldu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ben olsam bende izin vermem
11 Yorumla
Soran+1 yılya haklilar on yargilarini anlayabiliyorum ama tek istegim yakindan tanimak ve tanistirmak olmazsa yine olmasin ama tanismak bilr istemiyorlar bende uzuluyorun =(
Aileden bir ya da iki kişiyle git bulusmaya
01 Yorumla
Soran+1 yılben degil o kendisi gelecek ailemle tanismaya ama iste nasil ikna edecegim orasini bilemiyorum
Seni düşündükleri için istemiyorlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılbende anliyorum onlari sonuçta ailem ama sadece tanismak istiyorum ya sadece sanalda kalsin istemiyorum niyetim hemen evlenmek degil sadece yakindan tanimak istiyorum ailemde tanisin istiyorum olmazsa yine olmaz
+1 yılDoğru olanını yapıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru evet ynalis degil sonucta ailem ama niyetimiz kotu degil sadece yakindan taniyalim istiyorum olmazsa yine olmasin ama yakindan tanisalim ya =(
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze görüştün mü şimdiye kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir gorusemedik daha aramazida mesafe var malesrf
- +1 yıl
Bence hemen evlilik falan düşünme ne kadar güvensen de yüzyüze görüşmek lazım önce
Soran+1 yılevet zaten hemen evlenelim demiyorum biz birbirimizi taniyalim aileler tanisin ondan sonra karar alalim diyorum... ama ailem bunu bile red ediyor ne yapacagim hic bilmiyorum cok uzuluyorum =(
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ahahah tanış nerden haberi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılaramizda mesafe var istediğimde gidemem
+1 yılnet ya da sokak insanlar heryerde tanışır kader
05 Yorumla
Soran+1 yılevet kader ama ailem daha yakindan tanimak istemiyor.
- +1 yıl
neden öyle belkide bildikleri bir şey olabilir
Soran+1 yılonyargi.. ya da hemen evlenecegimi saniyorlar beni yanlis anlamis olabilirler.. ben sadece BEN bile yakindan tanimak istiyorum hemen evet demiyorumki olmazsa yine olmaz dimi kardesim? ne yapabilirim
- +1 yıl
dürüst davranmışsın cezasını çekiyosun.. allah yardım etsin
Soran+1 yılamin...
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. izin verseydi normal mi olacaktı?
03 Yorumla
Soran+1 yılnormal olacakti demedim izin istegim hemen evlenmek degil sadece daha yakin tanimalarini istiyorum. Belki bende hayir diye bilirim ama sanal kalsin istemiyorum. Ailecek taniyalim olmazsa yine olmaz. Bu dusuncem kotumu?
Soran+1 yılonunda dusuncesi boyle bu yuzden ayrilmak istemiyorum ondan
vardır bir bildikleri
01 Yorumla
Soran+1 yılvardirda kotu bir niyetim yok o kisininde yok sadece daha yakindan taniyalim birbitimizi istiyoruz ama ailem cok karsi daha ismini bile ogrenmeden hayir dediler hic sans vermiyorlar
+1 yıldoğru demiş annen.
03 Yorumla
Soran+1 yılailem evet doğru yanlis demedim zaten ama tek istedigm yakindan tanimak olmazsa olmaz zaten ama sans tanimiyorlar bende uzuluyorum =(
- +1 yıl
önce şunlara cevap verir misin, yaşın ve almancı mısın? :/
Soran+1 yılhayir degilim yasim 21
Bence sen sevmiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. doğru kara bence !
11 Yorumla
Soran+1 yılama tek istegim yakindan tanimak hemen evlenmek degil olmazsa yine olmaz disardan tanidigima nekadar guvene bilirimki sanki?
Ailen haklı.
113 Yorumla
Soran+1 yılAilem hakli bende biliyorum israr edemiyorum o yuzden internete neler neler var ama ben hemen evlenmek istemiyorum ki yakindan taniyalim istiyorum sadece olmazsa yine olmaz kotumi dusunuyorum?
Soran+1 yılolmaz evet ailemide anlayabiliyorum ama hemen evlenecegim demej degilki sadece yakindan tanisalim istiyorum bunu kendim icinde istiyorum. Ama ailem ismini bile ogrenmek istemeden red ettiler hic sans vermiyorlar
Soran+1 yılKime sorsam ayni cevabi veriyorlar ama ailemi karsima almiyorum sadece ben vazgecemedigim ve uzuldugum icin onlarin sans vermelerini istiyorum tek istegim bu ama red ediyorlar o kisiyede soyledim oda istiyor umut ediyor simdi umudunu kirmakda istemiyorum bende istiyorum cunku ama ailem isi cikmaza surukluyor..
Soran+1 yılyok oyle degil biz zateb reelde daha gorusemedik aramizda mesafe oldugu icin ben ailemle tanistirmak istiyorum kendimde yakindan tanimak istiyorum ailesini kendisini... ama ailem hemen red ediyor. hic sans tanimiyor.
Soran+1 yıliste nasil ikna edrcegim nr demem lazimki ikna olsunlar =( beni uzuyorlar haberleri yok cok benciler
Soran+1 yılannemi cok denedim inan bana annem babamdan daha cok onyargili zaten annemde istemedigi icin babam kabul etmedi =(
Soran+1 yıltamam teşekkürler
+1 yılZor iş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılgizlice buluş sende
01 Yorumla
Soran+1 yılaramizda mesafe var.
+1 yılen doğrusunu yapıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılbiluyorum ailem sonucta ama bende istiyorum yakindan tanimak onlarinda tanismasini istiyorum sadece tanisacagiz ya hemen evlenen yok ama anlamiyorlar =( olmazsa yine olmasin ama su sanal duvarini yikalim istiyorum =(
- +1 yıl
kolay kolay yıkılmaz o duvar senin demenle hiç yıkılmaz... nasıl güveniyorsun adama safmısın sen
Soran+1 yılevet safim... ben sanki hemen tanismaya geldiginde yaninda nikah memuru ilemi gelsin diyorum sadece yakindan tanimak istiyorum bunda kotu olan ne ki? Sanki disarda herhangi biryerde tanidigin kisi nekadar guvene bilirsinki? Aynisi iste ha internet ha disardan herhangi biri ikisinede yakindan tanimadan birsey diyemezsin anlata bildim mi?
- +1 yıl
nasıl istersen öyle yap...
Soran+1 yılcok yanlis dusunuyorsunuz... simdiye kadar tanistiginiz kisilere nekadar guvenebildiniz ki?
- +1 yıl
dedim ya istediğini yap senin hayatın ailenin onurunu kendi onurunu gururunu haysiyetini düşünmüyorsan istediğini yap
+1 yılhaklılar
00 Yorumlaee haklılar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum haklilar haksizlar demedim zaten. ama tek istedigim yakindan tanimak. olmazsa olmaz zateb.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklialar
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026