Çocuk gürültüsü?

Abiler ablalar size bir sey sormak istiyorum bizim bi evimiz var şu an kirada pencerelerin önünde boş bi alan var bütün mahalledeki çocuklar orda oyun oynuyor önceden biz orda otururken asla oynatmazdık biz gittikten sonra çok çocuk orda oyun oynamaya başladı en son 1 haftadır 3 kez kiracı arayıp sürkeli çocuk sesinden rahatsız oluyoruz diye bize şikayette bulundu sonra babam görmüş kovmuş çocukları burda kiracim rahatsız oluyor diye bu sefer de üst komşumuz çıkmış kadın tam bir çirkef işte Benim çocuğum nerde oyniycak sen kimsin kovuyorsun daha bir sürü laf babam da rahatisz oluyor burda kiracim eskiden ben otururken kimse oynamazdı burda demiş çocuk ve annesi tam cirkef kadın mal sinir oldum babam da buraya çit çekicem en sonunda diye konuşmuş binadan imza toplasak herkes atar çit çekmek için kadın da ben yıkarım bu çitleri bi b. k yapamazsin diye konuşmuş asıl sorun burda ne yapabiliriz Biz bide bizi polis ile tehtit etmiş babam da korkmuyorum polisten istediğin yere şikayet et demiş biz biraya çit çekmek istiyoruz ne yapabiliriz ve kiracimiz cidden cok şikayetci adam ful gece çalışıyor eşi ile gündüz uyuyor?
Çocuk gürültüsü?