Çocuk gürültüleri?

Selam, ben Lili kod adlı şahıs... Bu gün aklımı kaçırmadan önce buraya içimi dökmek istedim. Olay şu; Oturduğum beş altı katlı dört apartmanın bulunduğu site ve bahçesinde oynayan çocuklar. Şu an bile çığlık çığlığa bağırıyorlar... Artık yemin ederim aklımı kaçıracağım, bu çığlıklar insanın başına bir şey geldiğinde atacağı çığlıklar, ama keyfine sadece canları istediği için atıyorlar. Şu anda daha yeni bir mucize olarak sanırım anneleri tarafından azarlandılar... Apartmanın gurubunda gelen şikayetler, defalarca kez genel gürültüden rahatsız olduğunu yazsa bile bu duruma özel tepkisi olmayan insanların saygı talepleri... Sonuç yine aynı yine aynı. Bazen çıldırıp dayanamayıp çıkıp bağırıyorum "Artık yeter!" diye dinleyen yok tabi. Ya da çok nadir. Kimse oynamasın eğlenmesinler de demiyor ama çığlık ta atma be bir zahmet. Herkesin işi gücü huzuru değersiz sadece bu çocukların eğlencesi önemli. Bir de onlar çocuk kafası var, ve evet bu gün çocuk ama yarın bunun bin beteri olacaklar. Çünkü canın istediğin yapabilir, kimse ona karışamaz... Diyecek bir şey bulamıyorum çünkü zaten bu mahluklar ve üreticileri hep haklı... Ne de olsa onlar çocuk.

Çocuk gürültüleri?