Ziynet eşyasini habersizce alip harcamak doğrumu?

Selam arkadaslar uc senelik evliyim, canımı sıkan bir durum var kafama da takiliyor ayrica, malumunuz kisiye takilan altinlar kari kocaya aiitir. uc sene once evlendim dugunum oldu bitti vs. takilarda uzerimdeydi haliyle sekiz bilezim vardi fotograf cekimine gidilcekti acik ortamda oldugu icin kaynanam olcak kari bunlari ver bana acik ortamda bela olur sikinti olur ben tutayim dedi geri gelindiginde hepsini geri vercek saniyorum iyiligimdendir bole dusunerek guvendim tabi esim ana kuzusu anam iyi bilir kafasinda bir insan oldu icin o anasina daha cok guvendi. iyi olusumdan hep iyi dusundum birsey demedim takilarim bir seneye yakin anasinda durdu emanet dediben cokiyi saklarim vs. yine birsey demedim yeni aileye girmisim kimseninhuyunu taniyamiyorsun iyiliktendir diye dusunuyorsun. bir senegecti esim evde yokken kayinvelide bana geldi biraz telasli durumu vardi anne noldu vs. oda basladi anlatmaya hüzünlü ve sıkışmış durumdaydi oglum anlamasin duymasin diye annemin babasi dedem vbana yirmiiki ayar ince bir bileziktakmisti nolursa olsun asla asatmicam demistim manevi degerinden. bu bilezigi kayinvalidem ve kayiypeder bir olup almislar harcamislar nasilolsa bileziklerim onlardaya şeytan çelmis akillarini. bu anlatinca dondum kaldim oglum farketmeden yerine koymaliyiz vs. laflaar bikac numara oyunda yaptirdi bana sen ogluma sole sekiz bilezik degilde yedi bilezikoldunu inandir kandir esimde anaci oldugundan saf dusunce sayesinde esimi de kandirdim yalan solettirdi. bana. iki senegecince bu ailenin huylarini tamamen ogrendim uc senedir bana bilezgimi almadilar vicdan yok akillarin a gelmek yok unutturdular olayi akillari sira ben cok dillendirdim esime esim sen karisma ben halledicem demesine ragmen defalarca hicbir kipirdama yapmio dedim bu onlari koruyo bana kem küm edio boş laf yapio hii dedim siz baska dilden anlicAniz dedim karakalola gidip skayet edcem bilmiyor suc sayilirmi sizce bosami giderim ne yapmam gerek
Ziynet eşyasini habersizce alip harcamak doğrumu?