Anime insanlara zararlı değil mi?

Öncelikle ağır bir animeseversen ve benim soruma b*k atacaksan hiç gelme
Animeler göründüğünden çok daha zararlı.
İnsanlara saçma sapan şeyler dikte ediyorlar.
Özellikle de dış görünüş olarak.
Erkeklerin hepsi kaslı ve 2 metre
Ama asıl değinmek istediğim mesele kızlar
Kızlar animelerde mutlaka güzel, alımlı, seksi, büyük göğüslü ince belli upuzun bacaklı olur. Kızların zaten pek bir rolü yoktur, sadece cinsel obje olarak görülüyorlar.
Biliyorum bütün dünyada güzellik standartları yüzünden kimse kendiyle barışık değil, ama Kore ve Japonya gibi ülkelerde gerçekten sınır aşıldı artık. Bundaki en önemli etkenlerden birisi de anime.
Japonya'daki kızların hiçbiri anime kızlarına benzemiyor, ama hepsi anime kızlarına benzemeye çalışıyorlar. Zaten bir iki kilo fazlaları olsa bile toplum tarafından aşırı dışlanıyorlar ve depresyona giriyorlar, bu olay onları intihara kadar bile götürebiliyor.
Mesela Japonya'daki evlenme oranları düşük bunun önemli nedenlerinden biri de animeler. Japonlar zaten asosyal bir toplum, evden dışarı çıkmayıp sürekli anime izleyen şu iğrenç kesime hiç deyinmeyecem bile. Evden çıkmıyorlar ve anime izleyerek (genellikle hentai) kendilerini tatmin ediyorlar bu sebeple de evlenmiyorlar. Aile yapısı da bozuluyor. Şu iğrenç kitleye değinmeyeceğim bile bütün gününü evde geçiren evden dışarı adımını atmayan kendilerine otaku falan diyen mal kesim. Adamlar işe bile gitmiyor. Hatta bunun için Japonlar sürekli birbirleriyle savaş halinde. Bu arkadaşlara siz işe yaramazsınız nasıl çalışmazsınız deniliyor ve bence haklılar da. Böyle çalışkan bir millete böyle bir saçmalık hiç yakışmıyor.
Şimdi diyeceksiniz ki bir tek animeler mi zararlı? Tabi ki hayır ama bu benim dediğim şeyin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.
Anime insanlara zararlı değil mi?