Sizce alternatif leri olsaydı başka ırktan birini tercih ederleriydi?
Zira tecavüz, şiddet ve cinayet gündemden inmezken şunu da unutmamak gerek aşırı derecede araplasmada adını kuma demeselerde sevgili, flört gözlemlediğim kadar yaygınlaşmakta..
Zira tecavüz, şiddet ve cinayet gündemden inmezken şunu da unutmamak gerek aşırı derecede araplasmada adını kuma demeselerde sevgili, flört gözlemlediğim kadar yaygınlaşmakta..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatımda gördüğüm en düşündürücü ve sorunun içinde cevabı olan kaliteli bir soru. Soranın ağzına sağlık
teşekkür ler:)
Sosyal medyanın olduğu yerde altarnetif mi yok? Tam tersi belki bu kadar altarnetif olması buna neden oluyor
Ben farklı bir ırktanım ve çok memnunum kendim olmaktan. Sadece bir aralar ibrani olmak istemiştim. Bunun dışında gayet memnunum
Bazı kızlar olabilir ama bazıları da bunlarla birlikte olmayı tercih ediyor.
Kizlar sadece alfalara bakiyor o yuzden hic eline kiz degmemis betalar sinirlenip kizlari tecavuz ediyor olay bu yoklukta biraktiklari icin adamlar alfa degil diye
Ne saçma bir yorum. Sanki hak veriyormuşsun gibi
Yoo hak vermiyorum ama buyuk ihtimal sebebi budur
Sana nedenini söyleyeyim. Şerefsiz oldukları için
Kizlar da sutten cikmis ak kasik degil umitcan uygun gibiler ile yatip evlilik gelince temiz efendi aile cocuklarina bakireyim diye kapak atip evlenip cocuklarina baktiriyor google da ilk ''kizl'' yazinca kizlik zari dikimi cikiyor mk ben acimiyorum kkzlara
Umarım kısa sürede yok olursun. Bu düşüncelerin çok yanlış
Hic sevgilin olmasa denedigin her kiz senle alay etse asagilasa baska erkeklerle gozunun onunde yiyisip sana kudur git elinle oyna deseler sen de boyle dusunurdun
interbody takilmak istiyorsun.. bana uyar venezuella li butun hatunlar yazabilirsiniz bana
Ben Amerikan bir hatun isterdim ama o beni istermiydi bilemem 😒
Ben beyaz rusyadan tercih ederdim.
Bence mecbur oldukları için