AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğuştan durugörür biri olarak ve kâhinlik eğitimi almış insanları tanımış olarak bunları doğruluyorum. :)
Peki geleceği görmek mümkün mü? Mümkünse yakın gelecek mi uzak gelecek mi? Ve bilinme ihtimali yüzde kaç?
İhtimaller ve oranlar parapsikolojide sonsuzdur. Hiçbir şey tam olarak net değildir, o nedenle net bir şey söylemek de doğru olmaz.
Geleceği bilmek ya da görmek ise mümkün değildir. Gayb bilinmez. Tutarlı tahminlerde bulunmak mümkündür. Bu da durugörü, kehanet ve haberci rüyalar ile olmaktadır.
Su falıyla birebir çok uzak tarihli olayları bilen insanlar var bu nasıl oluyor peki?
Çeşidi ne olursa olsun, bakan veya baktıran kim olursa olsun falın her türlüsü sakattır. Evet, bilebilir hatta çoğu kişi ben fal bakıyorum diyip bir şeyler denese çoğu kişide yapabilir. Bunun sebebi kişinin yetenekli olmasından değil bedensiz varlıkların işin içinde olmasındandır. Ve cin gibi bedensiz varlıklar da geçmişi çok iyi bildikleri için geleceği de çok iyi tahmin edebilirler. Örneğin ben sizin falınıza bakarken bir yandan da varlıklar bana haber uçuruyor. Tabii baktıran kişide konu hakkında bilgisi yoksa "aa doğru, nerden bildin" diyor. Halbuki bakan kişi de bilmiyor, varlığın yalancısı... Böyle okuyunca kulağa hoş gelebilir işte fal bakıyorum, varlıklarla temastayım, belalı ve havalıyım gibi. Fakat herhangi bir ritüelde bir varlığın parmağı varsa bilin ki o işin sonu hayırlı değildir.
Evet ama şöyle bir kaç olay var bizzat duydugum gözlemlediğim değil.
Kuzenimin su falında evleneceği insanın adı mesleği bir kaç bilgisi daha çıktı ve daha kuzenim böyle birini tanımazken gerçekten o isimli kişiyle o meslekli kişiyle ilerde tanıştı ve evlendi. Hani daha ortada böyle bir insan yokken nasıl cinler bu adamı bilmişler ben bunu anlayamıyorum, isim veriyor resmen. Bu fala bakan kişide medyummuş, hani cinleri mi var nasıl bakıyor bilmiyorum ben ama ayna ve su falına bakarak bunları bilmiş. Benimde beynim algılayamıyor bu durumu. Cunku geçmiş ve şu andan çıkarım yapılacak bir olay değil bu.
Evet, bir insan aklına ve yaşantısına göre değil. Bende bundan bahsediyorum :) Varlıklar çok uzun yıllar yaşarlar ve yaşantılar boyunca da inanılmaz hızlı hareket ederler. Kuzeninizin evleneceği insanı bilmeleri çok zor olamaz, ya bir ortak arkadaş ya da ortak olan başka bir şey bulup çok ustaca çıkarımlar yapabilirler. İsim öğrenmeyi falan söylememe gerek bile yok bu kadar çıkarımdan sonra zaten. Fakat şöyle bir şey var; fal bakıldığı zaman sürekli doğru çıkarımlarda ya da tahminlerde bulunmadıkları veya bulunamadıkları zamanlar oluyor. Ve bu tarz durumlarda işler biraz çirkinleşmeye başlıyor. Örneğin bana fal bakmaktırdınız ve ben size sırf laf olsun ağzımdan bir şeyler çıksın diye bir şeyler söyledim. Dedim ki; hiç beklemediğin bir anda sakatlanacaksın. Normalde sen böyle bir şey yaşamayacakken ben bunu dedim diye bana hizmet eden varlıklar bunun olmasını sağlayacak ve o kaza başına gelecek. Bu durumda yine bilgisiz olan sen "valla bildi, işinin ehliymiş" dicek ve artık benim devamlı müşterim olacaksın. Sürekli bana bir şeyler baktıracaksın vs vs. Burda hem ben hem de varlıklarım kârlı çıkarken sen zararlı çıkmış olacaksın. Kulağa çok çılgınca geliyor olabilir fakat bu işler böyle maalesef. Şayet dediklerimi doğrulamak isterseniz parapsikoloji de biraz yol katederek kendiniz şahit olabilirsiniz.
Evet ortak arkadaş var ama bu kadar geleceği isabetli tutturmaları mantıksal olarak kavrayamayacağım bir şey. parapsikolojiyle şu şekilde ilgileniyorum içinde değilim ama bu olayları okumaya araştırmaya videolardan izlemeye meraklıyım ve bakıyorum.
Herkes bir bakış, bir merakla başlıyor zaten bu işe. Akla hayale sığmayan daha bir çoğu da merak edilmeyi bekliyor. :)
Evet doğru.. mesela siz duru görünüzle en ekstrem olarak neyi bildiniz, merak ettim..
Durugörüyü bilinçli olarak kullandığım zamanlarda ne olacağını bilmeme rağmen her şeye şaşırıyordum. Sanki ilk kez yapmış gibi mutlu oluyordum. O yüzden tüm olaylar bana ekstremmiş gibi geliyordu. :D
Anlatmak isteyipte anlayamadığım birçok olay var. Fakat bu tarz platformlarda paylaşamam.
Bizzat yaşamış birinden dinlemek isterdim aslında, gerçekten çok ilgi çekici ama haklısınız tabi böyle yerlerde de anlatılmaz
Anlayışınız için teşekkür ederim 🙏
Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ben teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız için :) şimdilik bir şey yok ama aklıma bir şey takılırsa tekrar sorarım :)
Ama duru görünüz benimle ilgili olası tahminlerde bulunuyorsa söyleyebilirsiniz :)
Rica ederim 🙏 İstediğiniz zaman sorabilirsiniz.
Olur, görürsem söylerim :D
Hayatını yönlendirmekte aciz insanların sığındığı saçmalıklar. Düşünmüyorum bu saçmalıkları.
Hiç kimse gelecek hakkında bilgi sahibi olamaz.
Durugörü ne?
Durugörü (clairvoyance) canlı ve cansız nesnelerin ve olayların beş duyunun yardımı olmadan (paranormal olarak) algılanmasına verilen addır.