AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
6 ayda ne var neden bu kadar gözünüze büyüyor kesinlikle gitmelisin
Tabi klavye başından atıp tutup, yayılıp bütün gün netflix izleyerek nutella kasiklamak kolay.
😂 😂 😂
37 bin TL az paramı o para daha güzel seylerle değerlenebilir bı anda bu parayı gözden çıkarmaktansa 6 ay gitmek daha mantıklı
Az para değil tabiki de... Ama işte kızların bilmediği şeyler var.
Neymiş 😂 Diger erkekler niye gidiyorda siz kendinizi köşeye çekiyorsunuz siz erkek degilmissiniz
Yahu bizlerde yaptık üstelik Nusaybin Suriye sınırında Suriye Qamışlı 1 km karşısında 2. Hudut taburuna bağlı 6. Hudut Dinçerler karakolunda yaptım.. sırası gelen gider yapar da şahsen evladım olsa göndermemek de benim görevim... 2 sene oldu geleli ama hala daha dünyaya hayata eski benliğimi odağımı veremiyorum, hani derler ya askere giden erkek olgunlaşır gelir onlar hikaye aksine o olgunlaştıpını sandıklarınıza orada birşeyler oluyor ki o hale geliyorlar hani neler neler ya keşke gitmeseydim he olaki vatan savaşa girer ona koşa koşa gideriz ama askerlik mümkünatı yok sevemiyeceğim bir ömür.
Yaşamadığim. icin bilmiyorum okuyunca da hak verdim ama. o parayı da vermem yani eskiden bu süre daha uzundu üstelik böyle seylerde yoktu yani yapilabilir bişey demekki bu para çok fazla soyle bir dönemde insanlar evine ekmek götüremez hale. geldiler iş sorunu askerden geldikten sonra evlilik isteyen oluyor bu para gelecege yatırım için kullanılmalı diye düşünüyorum
12 ay yapmıştık ben terhis olduktan sonra askerliğin düşmesiyse ironik gelmişti 😅Bu para çok fazla zaten şu zaman koşullarında çok güzel gelecek yatırımları yapılır tabiki bunları geçtim de 6 ay göz açıp kapayana kadar geçiyor ya orada.
Öyle kesinlikle
Altı ayda o kadar para kazanıyor ise bedelli yap bence
Zorlamaz diyosan bedelli yap sonuçta 6 ay gelirin olmuycak
Abi erkek adamsınız ya vatani göreviniz 6 ay dayanamıyorsunuz. Eskiden 2 seneydi askerlik şimdi öyle olsa napardınız bilmem.
Genelleme yapma
Git tabii sen gitmezsin o gitmez bu vatanı kim korucak? İleride askere gittim demek mi daha iyi bedelli yaptım demek mi?
O kadar meraklıysan sen git 🤦🏼♂️
ordu parali askere dondu, askerlik bitmek uzere, bundan 5 yil sonra sadece isteyen gidecek. ama acinasi durum şu ki, bizim milletimizin, değil üstüne para almak, ustune para verseler bile kimsenin gitmemesi lazim. ama iste yapcak bsey yok. ruh kalmamis memlekette. bu soruyu soran abimizde malesef yasini gecmis, onun icin gitmemesi daha iyi tabiki
37 bin üzerine yine para biriktirir katar güzel bir araba alırsın tabii ki askerliğini yap
6 ay git yap askerliğini paşalar gibi bence kardeşim
Altı ay nedir yahu, eskilerden duymuşsunuzdur 3 yıl yapan var. Ben 18 ay yaptım.
37 bin yarasıyla yurt dışı turuna git hem askerlik anıların olur ve Askerlik eğlenceli
Ben şimdi 200 lira bulmak için uğraşıyorum sen 37 bin azmı ya
Arkadan da biraktiğin sevgili, is vs yoksa git göz acayip kapayıncaya kadar geçer. Ayrıca çok da zor değil pandemi döneminde zannimca
Ben aşağı yukarı 5-6 civarı maaş alıyorum bedeli yapıcam 6 ayda maaş alamıyorum zaten aynı oluyor
Adam akıllı askerligini yap
Kazancın 6 ay da o parayı kazanabiliyorsan gitme bir de döndüğünde aynı işe girme garantin var mı oda önemli
12 ya da 15 ay olsa tamam derim bedeli yap ama 6 ay zaman su gibi akar gider zaten izinleri de kullanma belki 5 ay yol filan da var öyle yap
savas cikincada parasini odersin senin yerine cepheye adam gider
paran varsa ver de gitsen de rahat olur zaten pandemi nedeniyle
10 bin lira ver cinsiyetini değiştir pembe tezkere al
Erkek gibi askere gideceksin. Cinsiyetin erkek değilse bedelli yaparsın.
Bı erkrk beNice askere gitmeli hem 6 ay çok kısa bir süre. Ben erkek olsam vatanı görevimi yapardım.
5 ay için 37 bin değmez her ay için 7 bin tl ödeyeceksin devlete
6 ay askere git. Parayı yatırım için kullan.
Eğer 5 ayda 37 binden fazla eline para geçcek bi işin vs varsa bedelli. Ama 37 bin tl hayatta kazanmam 5 ayda dersen 6 ay askere git.
Bi 15 daha çöz cinsiyet değiştir madem böyle bi ayrıma düşüyosun :)
Paran cebinde kalsın, git askerliğini yap tecrübe edin
Çürük vermelerine rağmen 12 ay yaptım. Bence de git 6 ay yap gel. En iyisi
37 bin TL vereceğime ben askere gideyim devlet bana versin
6 ayda o kadar para kazanabiliyorsan bedelli yap ))
Askere gitmesen evde oturup pandeminin bitmesini bekleyeceksin askerlik yapmak için em ideal dönem
Yaşınız doğru ise evlilik çağındasiniz. Evli olsanizda olmasanizda eger evlenmeyi dusunuyorsaniz ya da , o para çok önemli. Başka sekilde, altına yatırın bence. 6 ay geçer.
Ben olsam alırdım 35 bin verebilen biri 6 ayda 35 binden fazla kazanır benim gözümde ;)
Sivilde 6 ayda 37 bin tl oranımda kazanırsan gitmemeye değer.
ilerde oğlun sorunca ben yapmadım oğlum g. ötüm kızıldı de
Sen git yap onun yerine madem kizil degil
Yurtdışında zorunlu değil bizde niye zorunlu
Yurtdışındakiler VATAN nedir bilmedikleri için
Askerliği parayla satanlara yazıklar olsun
bütün yorumları tek tek okudum size cani gönülden katılıyorum...
6 aylık askerliği de yapamıyosanız.. yuh artık
sen git o zaman sabıkalı arkadaş :D
@cleanman34 zorunlu olsa giderim 6 ay nedir ki?
Yapmayı düşünüyorsan çok güzel :)
@cleanman34 dışarda erkeğim ben erkeğim ben diye dolaşan adamların yerine de giderim yeter ki yasa çıksın anasını satim
@minnosumbne callofduty.fandom.com/wiki/Simon_%22Ghost%22_Riley
Sen buna benziyorsun :D
bunun sütyen giymiş hali 😅😂😂🤣😂🤣😅
Neptın ya o ne öyle o kadar ya 6 ay yap gitsin
askerliğini yap bence
Maddi olarak şimdi ve sonrasında kendine güveniyorsan bedelli yap , yoksa zaten mecbur 6 ay yapacaksın
benim oğlum olsa bedelli yapmasını isterim
Niye
Yanlış işaretledim 6 ay git diyecektim
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Maddi durumun iyiyse 37 bin TL para ver
6 ay yap 37 bin tl az para değil
Parayı bana ver ben gidim
6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer
6ay gitmelisin bence o kadar para boşuna gitmesin.
Askerlik süresi kısaldı bence verme
Bana ver o parayı ben paşalar gibi yaparım
İmkanın varsa bedelli yap
37 bin TL verip bedelli yap
6 ay askere git parayı da 6 aylık vadeliye at
Durumun iyiye parasini ver yal
37 bini bana ver yerine yaparım
Tam tamına 455 gün yaptım askerliği. 6 ay ne ki?
37 bine gerek yok git yap yani
Paran varda gitmezsen orda deli gibi pişman olursun. Orda bir gün bile o kadar uzun ki
Bedelli gidersen tuvalet temizlemezsin , eğitim hafif olur , ceza olmaz daha sayım mı
Gazoz olma , efsane ol askerliğini yap 👏
6 ay git 37 bine gelince arabanı al 😂
32 yaşındasın bedelli yap 6 ay az değil
Bedelli yap bu saatten sonra mı askere gideceksin.