ne çok şey istiyoruz aslında ama ne kadarını yapabiliyoruz bunların, çok seviyoruz ama söyleyemiyoruz, sonsuz bir özgürlük istiyoruz ama olamıyoruz, hep herşeyin en iyisini istiyoruz ama ulaşamıyoruz, peki arkadaşlar siz ne istiyorsunuz da ulaşamıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlar hep birşeyi ister. Doyumsuzluk vardır insanlarda, bir telefon alırsın yenisi çıkar onu istersin alırsın yine bitane daha çıkar yine onuda istersin kısaca yaşadığın sürece hep isteklerin arzuların olur. Ben şükür göklerde istedigim bir istegim yok neyi istediysem oldu. şu an tek istedigim şey ne parayla nede başka birşeyle satın alınacak cinste tek istegim mutluluk. Mutlu olmak huzurlu olmak. Delice aşık olmak aşık oldugum adamla evlenip çocuklarımın olması başkada hiç bir şey istemiyorum asıl huzurum bu olur. Birde kariyerim o kadar...
023 Yorumla- +1 yıl
Mutluluk ve aşkmı? Aşkı arayarak bulamazsın ki. Hiç beklemediğin anda gelir ve mutluluk getirir. Sadece mutluluk getirmez ama çok derin acılarıda beraberinde getirir. Hem mutlu eder hem üzer insanı.
Cevap sahibi+1 yılMutluluk ve aşk avuçlarında saklı. Aşık olmak bir nebze elinde ama benim dedigim evleneceğim adama aşık olmak yani kaderimdekine biz kızız küçücük şeylerle mutlu olur dünyamız haline getirirz evleneceğim adamla mantık evliliği yapsam bile o insana zamanla aşık olurum ben
- +1 yıl
Zaten aşık olduğuyla evlenmek istemezmi insan? Aşk üzer insanı arama aşkı kariyerine odaklan ikisi bir arada olmaz aşk zaten birgün cıkar karsına
Cevap sahibi+1 yılArayan bir insan olmadım :) ki sadece dedim huzur diye. Arayan olsam yanlız olmazdım o kadar iyi insanlar çıkmışken karşıma ama his yoksa olmaz. Zaten kariyerimde yükselmek üzereyim son 4aydayım :)
- +1 yıl
Uykulu uykulu bu kadar edebiyat fazla değilmi ya :D hepimiz huzur istiyoruz ama bulamıyoruz nerede bu huzurr :D
Cevap sahibi+1 yılEdebiyat yapmazsam olmaz zaten kariyerimde yükselme arifesinde olmamı bu edebiyat yapma özelliğime borçluyum canım :)
- +1 yıl
hmm gizemlisin ya anlatsana hedefini mesleğini kariyerini falan :)
Cevap sahibi+1 yılGitar çalıyorum keman çalıyorum flan kişilere ögretiyorum sonra arada küçük yerlerde sahne alıp kendi bestelerimi söylüyorum bir kaç aya demo yapcam sonra aldıgım parayla kendi romanımı bastırcam ardından bestemi satcam birde üniversiteyi bitirdim yeniden üniversiteye hazırlancam hakim olcam inşallah :)
- +1 yıl
kayıt falan varsa banada dinletsene nasılsın göriyim bende :)
Cevap sahibi+1 yılPiyasaya sürmeden daha kimseye dinletemem doğru degil çünkü ama yakında dinler herkes zaten ilk Youtube düşer düşmez burada paylaşcam sanada atarım :) burdan
- +1 yıl
amatör kayıt falanda mı yok ya meraklıyım ben sabırsızlanırım beklerken :D
Cevap sahibi+1 yılYok aranjörle çalışıyorum :) atamam canım kusura bakma onu şirketlere yolluycam için hiç bir yere atamıyorum en yakın arkadaşıma bile
- +1 yıl
Anladım canım şu konusmalarından bile ne kadar istekli olduğun belli oluyor kesinlikle başarılı olucagına inanıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ya :)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim inanmak başarmanın yarısıdır demişler yolun yarısını çoktan geçmişsin sadece sonuca ulaşıcaksın onunda zamanını bekliyosun :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle inşallah herşey güzel gider canım
- +1 yıl
bu kadar kısa sürede beni bile inandırıyorsan bişeyler başarıcagına kesinlikle başarılı olucaksın canım :)
Cevap sahibi+1 yılAyyyy çok sevindim uçabilirmiyim :)
- +1 yıl
Uçç ama düşme :)
Cevap sahibi+1 yılTamam düşmeden otururum :D
- +1 yıl
düşcek olursan tutarım ben seni kolun falan kırılır sonra nası gitar keman çalıcaksın dimii :D
Cevap sahibi+1 yılAy saol canısı ya :)
- +1 yıl
daha bana recordlarını dinleticeksin o yüzden düşmemen lazım :D
En İyi Cevaplar
bir defada olsa İNÖNÜde maç izlemek isterdim en büyük hayallerimden biriydi... ama gerçek olmadı şimdi hedefim vodafone arenada ilk maça gitmek inönü de maç izleme hayalimi gerçekleştiremedim fırsat verilmedi ama bu saatten sonra inşallah bu hayalim gerçekleşir...
02 Yorumla- +1 yıl
Gel biletin benden hayaline kavuşmanıa yardım edeyim :D
+1 yıl-Evlenelim dedik kız 7 yaş büyük ve nişanlı çıktı , halbuki benden küçük görünüyordu.
-Araba alalım dedik , para başka bir yere lazım oldu alamadık istediğimiz arabayı.
-Gofret alayım dedim , bakkal kapanmış.
-Neyse evde bir şeyler atıştırayım dedim , ekmek kalmamış.
https://www.capsomat.com/media/created/cc05qg.jpg00 Yorumla
Şöyle dağa çıkıp manzaraya karşı küfürler etmeyi isterdim :)
01 Yorumla- +1 yıl
kime küfür etcen olum dağda in aşağıya yüzlerine et :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
+1 yılhayatımda hiç tatile gidemedim , sevdigim insanla karşılıklı kahve içip falına bakamadım , uniyi kazanamadım , altıma araba çekip plakasına adımı soyadımı yazdıramadım, ankaraya taşınamadım, en sevdiklerimle bir arada yaşayamadım , ukte kaldı hep içimde
03 Yorumla- +1 yıl
ikinci söyledigin şarkı sözüydü dimi ya :D konumuza dönelim o saydıklarını yapmak için hala fırsatın var gören 80 yaşında geldin sanar şuna bak hemen hayal kırıklıgına ugramıs :D
- +1 yıl
şarkı sozu derken? bilmiyorum ama ben yapamadım cidden isterdim. digerleri evet zamanla olabilecek şeyler ama şu an için yapamadım dediklerim bunlar
- +1 yıl
karsına bahsettiğin kişiden daha çok seveceğin kişi çıktığı zaman yaparsın onuda :)
+1 yılRahat olmak istiyorum olamıyorum, baskı var.
Güzel sanatlar okumak istiyorum, ülkede imkan yok.
Gezip tozmak istiyorum, para yok
Böyle gider canım bu :)017 Yorumla- +1 yıl
çok şey istediğin için hiç bişey yapamıyor olabilirsin belki :D
- +1 yıl
bana kalsa ben yaparım da yaptırmıyorlar :D
- +1 yıl
suçu kendinde ara kanka belki bir yolunu bulur yaparsın ne yapamıyosan :D
- +1 yıl
yaparım inşallah kanka yaa :D sağolasın :D
- +1 yıl
zannetmiyorum ama neyse bişeyler yapıcak tip yok sende :D
- +1 yıl
a aaaaa. l*n ben anam güzel sanatlara yollamasa da heykel yapıp itü de sergiye vermiş adamım. sen hayırdır kardeş :D
- +1 yıl
pek inandırıcı gelmedi :D
- +1 yıl
dur kanka çirkinleştim bir an :D ben seni inandırırım bekle
- +1 yıl
inandır bakalım :D
- +1 yıl
profil fotoğrafımda yaparken ki halim var :) anadolu lisesine atölye sınıfı açtırdım onu yapmak için :)
- +1 yıl
tamam tamam inandım heykel yapmışsın ama itüye yolladın mı bilmiyorum :D
- +1 yıl
eca elginkan anadolu lisesinin facebook hesabında sergi fotorafları mevcut :)
- +1 yıl
tamam kanks boşver uğraşamam şimdi :D
- +1 yıl
aaa niye öyle diyorsun ama :D ali saraç ın geldiği gün yaptığımız ebru larda vardı :D
- +1 yıl
tamam ya iyiki bir heykel yaptın tamam çok güzel tamam bunumu duymak istiyosun :D
- +1 yıl
hahahaha :D hayır inanmadığın için uzadı konu :D
- +1 yıl
ben uzatmıyorum iyiki heykelin var ya tamam cok güzelmiş :D
+1 yıliş bulmak istiyorum. kendime bakmak güzelleşmek istiyorum. bazı kurslara gidip, sonrasında istediğim işi yapmak istiyorum. hayallerimin peşinden koşmak istiyorum. yurt dışına gitmek istiyorum. arkadaş istiyorum. aşk istiyorum. istiyorum. öyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Hepimizin hayalleri aynı ya aşk para huzur :))
+1 yılÇok iyi bir müzik grubum olmasını isterdim müziklerimle insanları etkilemek isterdim bana hayran olmalarını isterdim ve böylece söylediğim şeyleri güzel bulurlardı ve dünyayı değiştirebilirdim iktidarda olan herhangi bir başkanı insanlara düşman ederdim
05 Yorumla- +1 yıl
müzik grubunu müziklerini hayran olmalarını istemeni anladımda dünyanı nası değiştiriceksin :D iktidarla ne işin var sen sanatçısın nasıl hayaller bunlar :D
- +1 yıl
Amaç sanatçı olmak değil insanları etkilenip kafalarını karıştırmak yani demek istediğim insanlar müziği seviyorlar insanlara kendini dinletebilirsin ben bir che olamam o kadar iyi laf yapamam ve insanlar beni dinlemez ama müziğimle insanlara kendimi dinleyebilirim ya neyse boşvet zaten anlatmak istediğimi anlatamadım 😄
- +1 yıl
Elizabeth olmayı falanmı düşünüyosun ya burası Türkiye muhtar ol muhtar mahallen dinlesin sözünü :D
- +1 yıl
Insanlar hep burası Türkiye diyerek hiçbir şey yapmıyorlar neden oluruna bırakıyorlar neden hiçbir şey yapmıyorlar bu devlet için burası Türkiye evet o kadar berbat bir yere dönüştü ki insanlar gerçekten iğrenç hırsızlık yapıyorlar ama kimsenin umrunda değil bu ne ya neden kimse birşey yapmıyor! Kusura bakma sana özel değil atarım bu hiçbirşey yapmayan menfaatleri için yaşayan halka.
- +1 yıl
hırsızlık yapıldıgına dair kanıt yok kim ne yapabilir? belkide hırsızlık yapan yok halkı oyuna getiriyorlar? hiçbişeyin kanıtı yok o yüzden uzak dur şahsen olabildiğince uzağım siyasete
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/kZa7bD.jpg oha felan oldum yani
00 Yorumla
+1 yılHer türlü deliliği yapabileceğim birini istiyorum ama bulamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında çok var sen bulamamışsın :D
- +1 yıl
Şans işte :(
- +1 yıl
ya da sorun sende :d
+1 yılDualarımın kabul edilmesini istiyorum, ulaşamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
sadece dua etmek yetmez istediğin şeyler için çaba göstermen gerek dimi ama?
- +1 yıl
Göstermediğimi nerden biliyorsun? Kafamı açık gördün ya namaz kılmıyorumdur ben uğraş vermiyorumdur dimi. Neyse.
- +1 yıl
neden tribe giriyosun ya ne alakası var her istediğimizi dua ile elde ediceksek neden bu dünyadayız?
Abi kestirme yoldan uyusana allah aşkına.. gecegece ne edebiyat yaptın valla ya..
025 Yorumla- +1 yıl
bunun neresi edebiyat ya bildiğin sokak ağzı :D
- +1 yıl
bide okumadın yani hmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
kızdırma beni :D
- +1 yıl
neden aferdersin dedin o zaman burası Meksika mı :D
- +1 yıl
yalana bak hep gülüyodun hiç somurtmadın ki :D
- +1 yıl
neden ne güzel gülüyorduk :D
- +1 yıl
hiç sanmıyorum ama dene bakalım :D
- +1 yıl
heyecanlandırdın beni yapsana ya merak ettim :D
- +1 yıl
önce üz nasıl üzceksen sonra yine beraber güleriz :D
- +1 yıl
oha :D o hikayeyi coktan kapattım ben ama kalbim yinede bir dank etti :) bakıyorumda takipçimsin :P
- +1 yıl
aferin ya hatırlattın bana kalbime ok sapladın ama acımadı hala gülüyorum :D hemen kıvırma belli takipçimsin :D
- +1 yıl
Suçluluk psikolojisi : İnkar etme
Şekil A ama kıvıramıyosun takipçim :D - +1 yıl
Bu şekilde yollamam ama seni buraya gülerek geldin gülerek gitmen gerek tamam tamam takip etmiyosun sadece hayransın birazcık :P
Aslında o kadar çok şey var ki. Yapmak isteyipte yapamadığım değilde daha zamanı olan.
00 Yorumlahayat demeyimde şu ana kadar sevdiğimi ne yaptıysam sevdiğime inandıramadım bı bunu basaramadım
02 Yorumla- +1 yıl
inanmak istememiştir kanka
+1 yılSokakta çırılçıplak dolaşmak insanlar mal olsunlar *
02 Yorumla- +1 yıl
insanlar mal olmaz seni haşat ederler orda :D
- +1 yıl
Ben mal olayım o zaman biri mal olsunda 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜç zenci erkekle aynı anda seks yapmayı istiyorum :)
08 Yorumla- +1 yıl
Zencimi hahahhah kesin nickinde büyüksever dir :))
Cevap sahibi+1 yılnikim gizli kullanıcı :)
- +1 yıl
Tabi tabi o nickin altında büyük veya kalın gizlidir :)))
- +1 yıl
3 zenciye nasıl dayanicaksin?
Cevap sahibi+1 yılzemci bulayım geisi kolay onlar dayar, banada dayanmak kalır dayanırım :)
- +1 yıl
azgın dul bayan örneğiyle karşınızdayız arkadaşlar :D
Cevap sahibi+1 yılşiiit ses yapma reklama gerek yok :)
- +1 yıl
zenci işi zor kendini doyurcak bir erkek bul kendine :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece babamı istiyorum gerisi zamanla olan şeyler zaten:(
06 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bir günn kavuşursun
Cevap sahibi+1 yılÖlünce mi?
- +1 yıl
Ölmek aslında yeniden doğmaktır demişler..
Cevap sahibi+1 yılBelkide..
- +1 yıl
Ne diyim bilmiyorum üzülme ya Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapadoyaya gidip kızı bulup kendimi birşekilde afetdirmek :( ama durumum yok :(
00 Yorumla
+1 yıldoktor olmak istiyorum ama okumak zor geliyor
00 Yorumla
+1 yılVar bir kız..
Ya da yok bilmiyorum yoruldum..00 Yorumla
+1 yılSınıftaki bütün kızları s*kmek isterdimmm:)
02 Yorumla- +1 yıl
durum vahim kanks :D
- +1 yıl
Evet:)
Anneme Bır Ev Almam...
00 Yorumlasabaha kadar sevismek isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar çok varki
Bir değil binlerce tane var00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri