AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle haksız ben olsam başımın üstünde götürürdüm
Diger seyleri nasil goturuyorsam pedi de oyle gotururum saklamaya ya da bayrak gibi gezdirmeye gerek yok.
Kiza bak erkeklere kalp atıyor bizi görmüyor bile tam bi kezban
iyiki bi yere bakan deliğimiz var yani Allah aşkîna erkekler prezerfti ellerinde mi tasiyo tamam kullaniyosun aferin kıjıma Amanda aman kan mı geliyomuş kukuştan m. l ya ahlak denen bisey var bu namustan falan cok öte bisey ahlak meselesi.
Ped bir sağlık ürünüdür, tuvalet kağıdı, bebek beziyle aynı şey, bu iki ürün elde taşınınca sorun yok ama ped taşınınca mı sorun oluyor? Prezervatif ise cinsel sağlık ürünüdür. Bu ikisini anlayacak kadar beyniniz yok mu?
@Helen-deniz salla ozaman elinde aman Allahim ne kadar alfa bir kadin kaniyo ve BÖBÜRLENEREK pedini gostere gostere geziyo beyinsiz kişisel ürün oldugu icin saklanmasi gerek bence.
Senin kadın olmadığına yemin edebilirim. Ayrıca ister elimde sallarım istersem de hulohop gibi belimde çeviririm, sana mı düştü benim a*ımın keyfini sorgulamak? Sağlıklı olduğumu gösteren bir şeyden utanacak değilim. Senin gibi beyinsiz, daha doğrusu beynini kullanamayan insancıklara her türlü yardıma açığım.
@Helen-deniz sen once kendi igrenc beynine yardim et follofoş
İğrenç mi, 😂 sen kendi düşüncelerini dışarıdan görsen, ne diyo bu mal dersin be.
Regl normal bir durum. Kasiyerler de erkek ve onlar da pedi görüyorlar fakat sorun olmuyor. Tabii milletimiz herşeyi yanlış yansıttığı için ve sürü halinde hareket ettiğimiz için bizlere de uygunsuz ve ayıp geliyor.😒
Vay anam birde milletin elinde ki pedi mi gündem yapıp tartışacaz. Bütün sorunlar bitti, bı o kaldı zaten.
Abi millet uzaya gidiyo teknoloji üretiyo bu konuların konuşulması bile rezillik
Kızdaki ilgi açlığı. ilgi görme peşinde kimse senin bez bağladığını koktuğunu bilmek zorunda değil
Neden saklasinki bu bir kusur degil. kimse tepki veremez bizler Kadiniz bu kadinlara ait birsey..
Milletin gözüne sokmamıza gerek yok pedlerimizi. Bu gayet normal olağan bir ihtiyaç, marketten alıp normal poşetle taşınabilir. Sizin göstermek istemek ya da istememeniz haya durumunuzla alakalı
Alınan pedi siyah poşete koymalık saçmalık ama bu kızın biraz show için yapmış olduğunu düşünüyorum... Alınan bir eşyayı poşete koymak varken elde taşımak daha zor bence :/
Regl olmasa insanlık çoğalmazdı. Üreme olmazdı. Utanılacak konular değil ki bunlar, sinir oluyorum. Pedi alnimda da taşır yürürüm poşetsiz de nefret ediyorum cahil toplumdan ya
Evet haklı, biri elinde prezervatifle gitse evine yaygara yapan orrrrrrrrrospu feministler niye elinde pediyle gidiyormuş eve ben senin bezini görmek zorunda mıyım babasız piçççççç
Herseye tepki gostersik ya, tum kadin cinayetlerine, ahlaksizliga, tecavuz ve cocuk istismarina yeterince tepki gosterdik bi pedimize tepki gosteremedik o eksik kaldi (!)
Mert kimse sizi s... klemiyo Demiş nahhh s... klemiyo bakkaldaki adam neden gazeteye sarıyor o zaman pedi şimdi neden herkes bu kadar yorum yapıyor o zaman bu kadar s... klenmeyen konuysa bu
Ayrıca kızın pedi eliyle taşıması kadar saçma bir şey yok be amna kodum marketten aldığın ekmeği de elinle taşı o zaman poşete koyma onu da
Bu çok sıradan Bi şey. Tepki göstermek saçmalık istediği şekilde alır ve taşır
Niye elime alıp gideyim ya gösterilecek biseymi poşete koymak varken ne saçma dikkat cekicem. diye napicagini şaşıran insanlar var yazık
Takarkende milletin gözü önünde taksın saçmalık onu gören erkek kadının aklına ilk ne geleceği belli degilmi
elime almayı geçtim böylelerine inat başıma yapıştırıp gezerdim gerçekten şöyle olaylar midemi bulandırıyo
Boş yapmış, madem ped almanın ayıp olmadığını ve normal olduğunu göstereceksin o zaman normal şeyler gibi poşete koy awk
neden bu kadar abartmışlar her insan özgür istediğini yapar kimse kimseye soracak değil ya
Cantam varsa cantaya sigmazsa posete elimde niye tasim ki eziyet resmen
Ne yapalım koskoca pedi elimizde mi taşıyalım ayıp denen bişey var
Koymak zorunda değil ama böyle özellikle gösterme olayı da itici gelmeye başladı son zamanlarda
Yav konuya sicayim insan bunları tartışmaya utaniyo artık
Herşeyi anladımda. Bunun fotoğrafını çekip yayan olay olmasına sebep olan ne. Ne bu saçmalık.
Bu normal bişey onlar marketten prezervatif alınca yeni telefon alanlar gibi dolaşabiliyosa bizde istediğimiz şekilde elimizde dolaşırız bu sağlıklı bişey zaten neden gizliyelim
comarlarla aynı ulkedeyiz offf Allah'ım kurtar tek tük akıllı olan bizi
Sünnet düğünü yapılıyor ama?
Normal poşette bende istemiyom
Ped almak ayıp birşey mi sanki..
Erkekler Ne Diyor
Reklam kokan hareket gibi geldi bana.
Kotex in bı oyunu mu yoksa bu?
Kike ne pedden ya. Ayıp mı sanki. O bir ihtiyaç
Prezervatifte ihtiyac. Sekil a da gorundugu gibi.
@Phantasmagoria Ee tamam ot değiliz ya bunların hepsi insanlar için gerekli olan şeyler ekmeği saklamazsın çünkü yiyeceksin pedi bilmeyen yok ayıp birşeyde değil neden saklasın prezervatif te ayıp değil ayrıca iki cins için gerekli olan birşey bitkiler çiftlesmez regli olmaz mk tabularınızdan kurtulun artık
@Zeyneym tamam hanfendi sakin 😄
@Phantasmagoria mantıklı konuşursan sakin olacağım
Erkekler toplayın prezarvatifleri sokakta balon uçurucaz😂
Millet nelerle uğraşıyor mk kime ne ya of sıkıldım yaaa salak salak şeyler
Ne kadar da boş işlerle uğraşıyoruz ülkece
Ayak takımının seviyesiz halleri...
Bu kadar tepki gösterilecek ne vardı ki
Normal bir şey. Herkes istediğini yapmakta özgür.
yurdumdan ilgi çekme çabaları sdadas
Madem memnun değil satmasın
Marketi başına yıkarım, iş yaptırmam ona orda
Senin ben... Şu sıfata hale bak rezil erkeklerin yüz karası
Marketi başına yıkarmış marketçi yatırıp altına almasında seni
Hadi ordan keko 😒
Yer neresiymiş ne alaka yahu
Boş mesele gibi geldi bana.
Yani bir şey diyemiyeceğim açıkçası
Şaka dimi bu yazdığın şaka
Reklamaa Ne gerek var
Bence de biraz abartı gibi geldi.
Şu alttaki adamın yoruma hasta kaldım 😂😂
O ne der bu ne der diye bı bok yiyemiyoruz.
Banane elin kızın dan 😂
Haklılar Ayıp Denen Birşey Var
Türkiye gelişmez
Haksız. Kotex love <3
Hayır değil elbette.
poşet kullanmayın
çevreye zaralı
İlginç bir olay)))))
Taşısın bizene aw
sığ beyinliler 😏
Cahil hepsi
Sadece yardıma ihtiyacım var