AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Abi cidden çok saçma ya marketten aldığımda bile kasiyer erkekse veya önümde arkamda bir erkek varsa suç işlemişim gibi bakıyorlar ihtiyaç sonuçta aşırı saçma başka konulara bu kadar tepki gösterseler keşke ama nerde.
siyah poşete koyup saklamak mı zorundayım hayır ve bunda utanılacak bir şey yok normal bir şey poşete koymama gerek mi var
saçma sapan yazan kişileri de anlayamıyorum , sana ne
Garip kendi tercihi, aşağıda ki beyefendi de uçmuş mübarek tövbe estağfurullah 😅🤦♀️
Pad de havlu ya da toalet kağıdından bir farkı yok. Bunda bir anormallik yok. Tek anormallik türkiyede olduğundan böle şeyler oluyor. Türkiye dünyanın cahillik merkezi.
Elinde taşımasında tam olarak ne gibi bi sakınca var?
Ayıp bişey olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba..
Bunu yapan kişi kendi kendini bir bok sanan ergen ayıp denen bir şey var şeyine takacağı pedi elinde herkes göre göre götürüyor
Bende doğru bulmadım ama linç yenecek bir durumda yok. Yağ alınca poşete koymayıp ellerinde taşıyorlar, bunu da taşısın ne var. Millette bakmayıversin.
Taşıması gayet normal tabi de yağla bu bir mi skdkdks
@Yaadeniz Ne fark var ikisi de ihtiyaç.
Kullanım alanı diye bir şey var sen yağı ne için kullanıyorsun...
Hayır kesinlikle haklı değiller
Regl olmak ayıp bi şey değildir
Regl bi hastalık değildir
Saklamayın gizlemeyin siyah poşete koymayın ayıp bi şey yok
Beni rahatsız etmediği sürece isteyen istediğini yapsin bana gore yanlış ona gore doğrudur kimsenin bisey demeye hakkı yok özgür ülkede yaşıyoruz değil mi?
Nefret ediyorum şu şovdan. Bunlar da erkekler ne yapsa eleştiricek insanlar. Dikkat edin hepsi ya feminazi, erkek düşmanı ruh hastası ya da ilgi çekme hastası. Bir tanesi vardı Twitter'da "aldığım pedi sallayarak yürüdüm" diyen... Kısacık mini etekle dışarı çıkmış... Vücudunu sergiliyor... Bunların feministliği de yalan...
Sahte Feministlerin Türkiyede Sahte özgürlük tablosu baya işe yarıyor cahil insanlarda 😂😂 aşağılarda gördük.
Ülkeye cahil diyenlere acil beyin lazım konu ped değil kim marketten aldığı şeyi posetsiz götürür ki bide sosyal medyada paylasmak saçmalık
bazı şeyler ulu orta yapılmaz. açık konuşmak gerekirse ulu orta sçmadığımız gibi. tabii roma döneminde farklıymış insanlar karşılıklı yapıyormuş.
Tuvalet kağıdı alırken de gözükmesin diye koli ile mi markete gidiyorlar ne alaka. Herkes istediği gibi taşır, tepki göstermek oldukça saçma.
Siyah poşet alınız nedir abi size ne istediğim gibi taşırım aşırı saçma sonra türkiye niye gelişmiyo alın buyrun bunlar yüzünden gelişmiyo
Yaa inanmıyorum cidden
Abi anneniz regli olmasaydı siz olmayacaktınız öyle düşünsünler.
Siyah poşet ne, neyi saklıyonuz
Haksız burada umumi tuvaletlerde ped prezervatif ücretsiz
Bende elimde taşıyorum ama çoğunlukla babama aldırıyorum utanmadan sıkılmadan alır gelir çünkü normal birşey bu tür insanlara laf anlatılmaz cahil cahildir.
Her paketi ayrı poşete koyarım. La poşet 35 kuruş haberiniz yok mu? 😂😂
İşsiz gibi bunu mu gündem etmişler ülkenin yarısından fazlası amip
Artık kadınların herşeyi özgür ya sözde bkunu çıkarırlar böyle
Bukadar abartı fazla sanki kim aldığını elinde gezdiriyor anladık ped alıyoruz ama kimse gösteriş olarak elinde gezdiriyor sanki inat için yapılıyor gibi
Öyle deme kanka öyle yapanlar güçlü kadın oluyor 😂😂😂
Bence fazla tepki çok saçma her şey normal de pet taşımak mi saçma yani bu kizsal bişey olabilir ama gayet normal bişey
Cahil sürüsü Allahım 😂😂 bayrak gibi havada da taşırım fark etmez bana yap yapıştır jdvsiwbiabd
Hala utanırım ya alırken. Kasiyer erkekse zaten almam. Alana da karışmam. Ben böyleyim.
kb ama neden utandıgını anlamadım
Yıl olmuş 2021 hala türkiye de ped tartışması yapılıyo a*m*k böyle işin yaa
Ya gerçekten inanamıyorum bir arpa yol gidemedik hala nelerle uğraşıyoruz
Zihniyetlerine tüküreyim ne var bunda yani utanılacak ayıp birşey mi var.
Eline alıp sallaya sallaya dalgalandıraraktan gitse bile kimsenin ona bakıp rahatsız etmeye hakkı yok! herkes gözüne sahip çıkmalı ayıp bişey yok bunda
Agzina sokardim o pedi defolup gitsin dağa orda market acsin 😠
Erkekler Ne Diyor
Zırva. Normal ürünlerden ne farkı var? Ben Halkımızın eskiye oranla geliştiğine inanmaya başlamıştım hayal kırıklığı yaşıyorum.
💞
Market rafında dururken dikkat çekmiyor insan eline alınca dikkat çekiyor bu insanımızın algıları değişirmi acaba?
Yani edeben bence uygun değil ha mecbur kalmıştır birşey diyemem ama bu durum hani bazı şeyler saklı kalması lazımdır ya onun gibi misal iç çamaşırı aldın kız ya da erkek kilotları koluna takıp mı eve gidersin onu gibi diyebilirizfı
Marketten aldığı prezervatif kutusunu elinde sallaya sallaya gitse biri aferin mi derlerdi 🤔
edep adab güzel şeydir
Kimsenin kimseye karışma hakkı yok onu geçtim konuşmayada hakkı yok hayırdır bu ne samimiyet derim.
Herkesin hayatına kimse karisamaz ki. Isterse elinde sallaya sallaya götürür.
klasik vasıfsız yurdum kızının ilgi çekme çabaları :)
Kesinlikle haklı değildir. İsteyen istediği gibi alır götürür...
https://voca.ro/15Xcei1beFjt
Bence böyle
Yani uzerine neden konusuyoruz ki gayet normal bir sey marketten alinan toz sekerden farksiz bir sey bu. Toz sekeri poset almayip elinde eve goturunce kisi, bunu konusuyor muyuz ulkece?
Birazda dikkat etmek faydalı. Şarap rakı alıp elimizde gezsek çarşıda ya da prezervatif le bizede mana bulurlar. Cinsiyet ayrımı yok yani
prezarvetif şarap ve rakı aynı şey degil yalnız
Aynı be kardeş poşete koysa ne kaybeder bu inat neden
utanılacak birşey olmadıgını göstermek için
Degil tabii ama gerek te yok yani sok cebine götür sallayarak göstermek de ayrı Bi cünslik. Rakı prezervatif şarap ta utanılacak bişey degil. Ama poşet lerim yolda ne gerek var göstermeye
gerek var bu toplumda
hem bir zararı yok ki
Yok tabi ki ama yinede saklı olması daha uygun içki de öyle
içki ve ped neden saklı olmalıki?
Feministler bo ku ni çıkartmış tribünlere oynuyo her zaman ki gibi özel biseyse kpy poşete. Ha tabi bunlar biz modernlesecegiz özgürlük falan dedigi icin normal tabi:D :D :D
Bu ne saçmalık çok ayip birsey mi ki elde taşınması ayip olsun nasil diğer ürünleri elinde taşıyorsa bunuda taşıması cok dogal
Haksizlar pezarvatif aldığımızda her türlü gezdiriyor sorun olmuyorsa omu sorun oluyo
Sanki eroin satıyo icki bira satiyo güzel kardeşim alt tarafı bi ped lan bu bi ihtiyaç çocuk bezlerinide siyah poşette tasiyın o zman zihniyetlerine tükürim..
Klasik shov, feminizm hareketleri bunlar yok saklamaya gerek filan yokmuş saklayın demiyoruz ki saklanılacak bir şeyde yok ortada kendi kendilerini bu tribe sokup o topların altına giriyorlar şovmen
Plastik ürünü pedden tahrik mi olmuşlar? Tuvalet kağıtlarının ortası delik onları da siyah poşete koysunlar tehlikeli
lütfen siyah poşet alın diyen m al, yorumları yazan m al, hala bu olayın tartışılması daha m al
HDSJKKDFGDKSALSŞDFGHKFDS daha haklı bir isyan görmedim
@Impossiblexxx eheheheh 😅😅 nası bi zihniyetteler artık sorgulamıyorum lsmgşföqöb
Tercih meselesi. O göstermek ister. öteki görmek istemez. Sonuçta bu doğal ama kişisel bir. süreç.
Poşete bile gerek yok montun cebine koysa bu şekilde reklam olmazdı bu şekilde taşıması hoş olmamış
Hoş olmamış derken? Ben marketten su alıp elimde gezdirebiliyorsam pedi de gezdirebilirim. Çünkü ikisi de insani ihtiyaç. Lütfen biraz daha fazla kitap okuyup ufkunuzu genişletin. Zira hiç hoş değilsiniz
@edasssssssssss Hoş olmamış derken ben kadın oldum böyle ihtiyaçlarım var der gibi reklam yapar gibi durmuş ben suyu bile cebimde taşırım. Benim okuduğum kitaplar ufkumu genişletmiyorsa kitapların suçu yok benim zevkimle alakalı
@kodi34 fark ettiysen bunlar gibi vasıfsızların tek argümanları ''kitap okuyun ufkunuz gelişsin'' sanırsın kendileri günde en az 1,5-2 saat kitap okuyorlar da haspalarım, tüm günleri instagram twitterda geçmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum :) o zaman biz de prezervatifi elimizde sallaya sallaya gezelim, bunu yapsak ''abaza, terbiyesiz, görgüsüz, medeniyetsiz ayı'' diye yaftalamaktan geri durmazlar :)
Yahu tamam bu da bi ihtiyaç ama kodinin dediği gibi reklam yapar gibi olmuş. Tepki gösteriyor olabilir tamam eyvallah da ne bileyim. Elinde taşıyacaksan da bunu neden twitterda paylaşma gereği duyarsin?
prezervatifle ped bir degildir sayin muendis bey. ped neyse su da odur ekmek de. bir insan prezervatif kullanmadan da yasayabilir ama bir kadin hep ped kullanir.
@virgiiniaa Benim demek istediğim taşıma şekli reklam yapar gibi marka görünüyor ve fotoğraf paylaşılıyor çalıştığım yerde bende sattım normal bir ihtiyaç kabul ama bu şekilde sergilemesi paylaşması bir kadın olarak sizin gözünüze hoş görünüyor mu? ilk başta bunu demek istedim ortalığı gerecek bir cümle kurduysam veya saygısızlık yaptıysam özür dilerim
@müendisbey İnsanları genellemeyi sevmiyorum kişilerin özel hayatta ne yaptıkları benim için önemli değil söylediği cümle doğru değil her gün oturup 2 saat olmasa bile kitap okuyan birisi olduğum için kullanılan cümleden gocunmadım
@edasssssssssss Haklısın ikisi bir değil ama bu arkadaşın taşıma şekli doğru değil siz kendinize sorun ben bu şekilde taşırmıyım diye cevabınız ne olurdu
Haklısın @kodi34
gayet normal bir durum neden siyah poşet kullanmak zorunda olsun ki
Poşette taşımak istemiyorsa istemez ama benim anlamadığım neden bunun internete atıldığı
Aptallık ya. İyi ki bir kaç kişi böyle tweet attı. Utanmazsanız çırılçıplak gezin. ya beyinsiz Kültür Teröristleri
Ulan millet neyle uğraşacağını şaşırdı ped alıyorsan siyah poşete koy he 😂😂😂 saçmalığa bak 😂😂 ne kadar büyük dertlerimiz var maşallah
Lan nokacak sanki görseler Millet uzaya çıkıyor biz hala neyi tartisiyoruz ah bu kafayla...
Sende o marketten alışveriş yapma , başka market mi yok sanki
Regl adet dönemi sağlıklı düşünemiyor beyin iptal tepki normaldir 👍
Markette kadin kasiyerin bulunduğu kısımdan prezervatif alanda sağlıklı düşünemiyor o zaman, kafayı yediniz herhalde milletin ahlak bekçiliğini yapa yapa
@Sessizsedasizxd regl olmak ve ilişki için prezervatif almak çok ayrı mevzular bunlar bir birine örnek teşkil etmesi mümkün değil şöyle de bir gerçek var regl döneminde kadınlar tuhaflaşıyor sinirli agresif duygusal depresif ağlayan v. s 🤔
Tartışacağımız bir bu kalmıştı. Kime ne acaba
💞
İnsan ve kadın haklarını öyle bombok hale getirdiler ki. Yaptıkları sadece antipatik oluyor.
Gereksiz istediği gibi taşır ben pek öyle konulara takılmam kadınlar da meraklıda değilim zaten o söyleyenler baya meraklı