Diğer Kapıya yumruk attım tamir okur mu ssli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşimle kavga ettik ve sinirimden kapıya yumruk attım içine çöktü bu tamir olur mu Kapıya yumruk attım tamir okur mu ssli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. En mantıklısı oraya bi tane güzel bir sticker yapıştırmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oooo her kavgada bi tarafı kırıp döküyosan işin zor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Lanet olsun ki hayatımın hatasını yaptım evlenerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yavv kadından memnun değil misin Yorumla Soran +1 yıl Kapıya bak sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapıya bakarak genel bir yargıya varamam ki bi anlık öfke hali de yaptırmış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hata başka bir şey değil evlilik saçmalıktan ibaretmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄 Kimine sefa kimine cefa oluyor malesef sana cefasını çekmek düşmüş Yorumla Soran +1 yıl Sefası batsın bu unla sefa mefa görmez benim yüzüm zaten yüzümün astarını mahvetti ne geldiyse başıma bununlayken geldi hayatımın içine etti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee boşan sende bu kadar boktan bi evliliğin varsa çocuk var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok yeni evliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bu hayatta her bir bok beni buluyor yüzüm gülmüyor gülmeyecekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pozitif ol eşinle güzel bir dille konuş Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Değişmesi lazım kağıt o kapılar tamir olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynısını bulur muyum ki Yorumla JackRocker +1 yıl Bulursun her yerde satıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar tahmini bunlar bilgin var mı Yorumla JackRocker +1 yıl İnternetten araştır bilemiyorum bauhaus koçtaşta var Yorumla
bıldırık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmaz kanka abim de bizim evdekileri hep kırmıştı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yenisiyle mi değişti Yorumla bıldırık +1 yıl Taşındık değiştirmedik 7 sene öyle kırık kırık kullandıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aklına işlemeyen cebine işler Pis şiddetci 🤮 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zararım kendime sizene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle diyerek başlar zaten Öfkeni dizginliyemiyorsan git yardım al Kapiya bak len yazık Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yardım et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden degil git bir Psikiyatristten randevu al Yorumla
FrambuazlıDondurmam Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Öfkeyle kalkan zararla oturur dememişler boşuna :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru evlilik yapmazsan böyle oluyor işte insanlar boşuna delirmiyor Yorumla
iremnur33 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Maalesef duzelmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yenisini alıcaz mecbur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En mantıklısı oraya bi tane güzel bir sticker yapıştırmak
Oooo her kavgada bi tarafı kırıp döküyosan işin zor
Lanet olsun ki hayatımın hatasını yaptım evlenerek
Niye yavv kadından memnun değil misin
Kapıya bak sence
Kapıya bakarak genel bir yargıya varamam ki bi anlık öfke hali de yaptırmış olabilir
Hata başka bir şey değil evlilik saçmalıktan ibaretmiş
😄 Kimine sefa kimine cefa oluyor malesef sana cefasını çekmek düşmüş
Sefası batsın bu unla sefa mefa görmez benim yüzüm zaten yüzümün astarını mahvetti ne geldiyse başıma bununlayken geldi hayatımın içine etti
Eee boşan sende bu kadar boktan bi evliliğin varsa çocuk var mı
Yok yeni evliyim
🙄🙄
Bu hayatta her bir bok beni buluyor yüzüm gülmüyor gülmeyecekte
Pozitif ol eşinle güzel bir dille konuş
Değişmesi lazım kağıt o kapılar tamir olmaz
Aynısını bulur muyum ki
Bulursun her yerde satıyorlar
Ne kadar tahmini bunlar bilgin var mı
İnternetten araştır bilemiyorum bauhaus koçtaşta var
Olmaz kanka abim de bizim evdekileri hep kırmıştı
Yenisiyle mi değişti