Sağlık Serçe parmağımı kapıya vurdum tirnagim koptu napabilirim? __ebrar__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Iyi bayramlar dün gece ayagmi sert bi şekilde kapının arasına vurdum serçe parmagimin üst kısmı kompile yani tırnak kısmı gitti çok acıyor napabilirimn yani çok acıyor acısını nasıl durdurabilirim Güncellemeler+1 yıl Korona oldum ya gidemem hastaneye Serçe parmağımı kapıya vurdum tirnagim koptu napabilirim? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Siyah zeytini ez ama yağlı olsun yağıyla beraber yaraya sür üstüne gazlı bez kapatıp sar ve 2gün kalsın o şekilde. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Ayağını yara bandı ile sar ve asla pamuk kullanma. Ara ara kolonya ile dezenfekte et. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siyah zeytini ez ama yağlı olsun yağıyla beraber yaraya sür üstüne gazlı bez kapatıp sar ve 2gün kalsın o şekilde.
Geçmiş olsun. Ayağını yara bandı ile sar ve asla pamuk kullanma. Ara ara kolonya ile dezenfekte et.
Hastaneye Git Bence Ebrar
geçmiş olsun. hastane