İş arkadaşımı işerken gördüm Neden bu kadar dikkatimi çekti Ya bir insan evladı o derece işer mi😀?

Daha önce sormuştum belki görenler olmuştur
pizzacıda çalışıyorum 3 katlı bahsettiğim arkadaş kurye olarak çalışıyor patron onla birkaç sipariş gönderdi o servisteyken bayağı bir sipariş daha geldi Arkadaş tam geldi abi vc gitmem lazım dedi çocuk yerinde duramıyordu zaten resmen yalvardı ama hain patron sipariş bekliyor gelince girersin dedi Bir daha gönderdi.

Bir buçuk iki saat geçti sanırım sonra ben malzeme almaya 3 kata çıkmıştım tam iniyordum ki vc ikinci katta öyle bir sarıltı duydum arkadaş gelmiş kapısı bile açık öylece işiyor Allah Allah Yok böyle bir ses o nasıl bir sarıltıdır arkadaş geçen yıllarda yanlışlıkla da bir kez kuzenimi görmüştüm hiç böyle bir ses değildi geçip gittim zaten Ama bu nasıl bir sesti arkadaş resmen şok etkisi ile izleyip bakıp kalmışım kendimi toplayıp da o çıkmadan yukarı kaçtım önceleri sadece gülüp geçiyorum ama sonra kafama takıldı kuzenimi gördüğümde zerre dikkatimi çekmedi gerçekten Peki bu neden bu kadar dikkatimi çekti gerçi çekilmeyecek gibi değil adam normal yapmıyordu sizi fikirler nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Durun ben onu işten bir çıkartırayımda insanın dikkatini çekip psikolojisini bozmak nasılmış görsün 😀😀😀
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 3 gün tutsam o sesi çıkaramam be 😀
İş arkadaşımı işerken gördüm Neden bu kadar dikkatimi çekti Ya bir insan evladı o derece işer mi😀?