Neden bu kadar önemser bir iş arkadaşı?

Şirketten tanıştıgım biri var o 27, ben 29. Hatta yaş farkını başına kakıyorum ama nolcak 2 yaştan diyor. Neyse, onun hakkında ne düşündüğümü sordu. Senin ayrı bi güzelliğin var seni yabancılara benzetiyorum vs dedi. Çıkışta üşüyorsun diye ısrar edip ceketini çıkardı omuzlarıma doğru örttü. İşle ilgili bir şey oldugunda bana hemen yardım ediyor. İstedigini sorabilirrsin neden çekiniyorsun vs der. Ben istanbuldan çalısıyordum o anakrada. Ben Ankara 'ya geçmeyi düşünüyorum. Ev aramana yardımcı olurum dedi kendiliğinden, Ama bazen de yabancı gibi davranıyor ilerisi için, ilerde evlenirsin vs diyor. Bazen de evlilik saçma diyor, ama bazen de “Kendi ayakları üstünde durabilen, güçlü kadınlar bana çekici geliyor ama onlar da geneld errkeklerle çok inatlaşıyor, sen de mi öylesin merak etttim”diyince ben de “ben erkeğin bi ağırlı olması gerektiğini düşünüyorum” diyince “sen çok mutlu olursun” dedi. Buraya taşınırsan takılırız arada dedi ben de sen cıkıp gidiceksin zaten şirketten dedim. Sonra da iş için şehir dısına gönderiicekti beni şirket 5 saatlik mesafeye. Ben götürürüm seni dedi. Tek başına orada hasta olsan, düşüp kalsan nolcak kimin haberi olcak vs yaptı.
Neden bu kadar önemser bir iş arkadaşı?