50 binlik vakıa sonrası Fahrettin Koca “Saygılı olun.” dedi. Senin saygısızlığa tahammülün var mı?

Su pandemi dönemi icin yazilacak o kadar cok arti ve eksi konular var ki.
Heralde bundan bir ansiklobedi cikar.
Ben bu konuda ülkemizi basarili %70 buluyorum.
Prof doktorlarin dediklerine gore. En son cikan mutasyonun yayilma hizi fazla fakat. Hastaligi agir seyretme orani dusuk. Ayrica iyilesme oranida fazla.
Bu sebeple sanki bir cok ulkede suru bagisikligi mekanizmasi calistiriliyor gibi geliyor bana.
Ayrica ulkeler ekonomik olarak en guclusunden en zayifina kadar.1 yil daha bu zorlugu tasima riskine girmek istemiyor gibiler. Asilamalar da basladi zaten. Bu sebeple insanlar kendilerini ne kadar cok korumaya calisirsa kendileri icin o kadar iyi olacaktir.
Dünya genelinde son iki ayda vakalar yüzde 50 arttı. Biz de ise yüzde 1000. Gerçekten çok başarılıyız. PESSS!
@SERT_MATKAP Ok.
Saygısızlığa tahammülüm yok. Ama insanalr beni bile deli ediyor artık. Ne eylemleri bitiyor, ne kongreleri bitiyor, ne tatili, ne eğlencesi. Yemin ederim geçen pazar hayvanları beslemeye çıktık dışarı tıklım tıklım pikniğe çıkmış zıkkımın pekini yiyesiceler. 😒😒
Ne saygısızlık yapılmış bilmiyorum fakat onun bize saygısızlık yaptığı aşikar.
Kalabalık ortamlara girmeyin diyen sayın Koca , Akp kongrelerinde gündem olmasın dedi. Milletin aklıyla oynamayın tamam mı?
Cevap
13Cevap
Bunu abartmak için söylemiyorm ama şu Fahreddin koca kadar yalancı birini gerçekten hiç görmedim
olum bu adam yaşlanmış lan baya ilk karantinanın başında görmüştüm yüzünü de adam bitmiş lan bu ne hal
Adam tedbirli olalım diye diye kocadı be🤧🤧🤧
Bu adam sadece gözümüze güzel gösterilen kısım...
Önce kendileri ve iktidar saygılı olsunda neyse sustum
Aklıma malum kişinin, milletin kafasından aşağı çay attığı geldi 😂
Kongrelerde gördük asıl kendisi saygısızlık yapmasın
En haz etmediğim bir durum saygısızlık tahammül edemem.
Saygılı olmak zorunda değilim canım nasıl isterse öyle davranırım ben de böyle.
Fahrettin önce Kongreler bir kelime bile edemedi. Kendisi “Saygı” nedir biliyor mu ki?
canıma tak etti lan hepsimi kolpa olur bildiğin yalan makinesi daha bunun lafı sözü dinlenmez alageyikten emir geldikce konuşuyor
Ne üstüne gidiyor sunuz adamın. yakında savaş cikicak her salgın hastalığın sonrası savaştır 😉
Saygı talep edilmez hak edilir derler..
Hayır tahammül edemem.
Haz etmem ve tekrar görüşmem
Siyaset kirli bir iş. 🤔
Edemem kesinlikle, herkes haddini bilsin canım.
Onu bize demeyecek.
Yazık ölüyoruz
Evet saygılı olun
Pedatristi üzeni üzerim
50 bin ne ya
evet, ölülere saygımız vardır
Eee ne olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?