Bazen doğalgazı yüksek actigim için kocam rahatsız oluyordu şakayla karişik söylüyordu bugün çok üşüdüm az ev ısınsın düşürürüm dedim 54 e aldım kocam gördü kahvaltı yapacaktık bağırdı çağırdı çocuk yok birşey yok çocuk olsa neyse yükselirsin dedi yemiyorum yemek falan diye bağırarak kapıları çarptı ve yattı sizce haklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha önce sizi bu konuda tatlı bir dille uyardıysa ve üzerine siz bunu tekrarladıysanız bu konuda kendisini haklı görüyorum.
Size karşı davranışını tabiki de uygun bulmuyorum ama insanların geçim sıkıntıları ve yakacak için bu kadar para harcamaları tüm planlarını alt üst ediyor ve ne şartlarda çalıştığını bilmiyorum ama belli ki zor şartlarda para kazanıyor.
Çocuklar olsa tamam denir ama belli bir yaşa gelmiş insanların bir tık daha kalın giyinmesinde sorun görmüyorum biraz daha anlayışlı davranabilirsiniz.
54 derecede doğalgaz yakmak biraz abartı olmuş kısıkta yakıp sürekli yakmakta mantıklı olacaktır.
39 derecede bir ay yakıyorum 300 lira ödüyorum , şimdi sizin duruma göre en az 600 lira gibi bir fatura çıkar ve bu gerçekten büyük bir meblağ eşiniz bu durum için özür dileyecektir ama sizde onun haklı olduğunu kabul edin.12 Yorumla
Soran+1 yılHayır 600 lira gelse eşim kafayı yer boz günde 10 12 saat yakıp 50 de yakıyorduk normalde 250 300 geliyordu 50 üzerine kızıyor eşim bunun sebebide hastane masrafları nedeniyle evet biraz borç var
En İyi Cevaplar
Yani sen çok fazla açmış olabilirsin ama ben burada eşinin daha çok hatası olduğunu düşünüyorum çünkü her zaman sorunlar olabilir önemli olan o sorunlara sakince ve sabırlıca yaklaşabilmektir. Eşinin tepkisi çok fazla ve ağır olmuş. Senin kalbini, gönlünü alması gerekiyor aynı zamanda senin de bu durum için bir daha bu şekilde olmayacağını ve üşüdüğün zaman daha kısık bir derecede açacağını özür dileyerek söylemen gerekiyor. Böylelikle karşılıklı özür dileyerek birbirinizin gönlünü alırsınız ve sorunlarınızı kapatırsınız.
00 Yorumla
Selam, kocanın yaptığı gerçekten çok yalnış bir şey, küçücük sebepten dolayı olayı bu kadar büyüterek çekip gitmesini gerektirecek bir durum yok ortada, bence bunun altında başka birşey var. O an zaten sinirirli olabilir ve bu da onun patlamasına ve sinirini senden çıkarmasına sebep olmuş.
Eşin sakinleştiği zaman al onu karşına ve konuş. Neden olayı bu kadar büyütüğünü sor, insanlık hali üşümüş olabilirsin. Ama bunu senin kocana sakin bir dilde anlatman gerek, eğer altında başka bir sebep varsa da anlatmasını iste.
Umarım herşey gönlünce olur, mutlu ol ❤10 Yorumla
+1 yılEv idare etmek kolay değil demek ki onun da kendine göre planları var ne kadar para harcanacak ne kadarı köşeye atılacak falan ben de para konusunda biraz takıntılıyım planladığımdan tek kuruş fazla harcamak istemiyorum sana karşı davranışı yanlış ama abartılı olmadığı sürece tutumluluk iyidir benim bir arkadaşım var kocası hiç para hesabı yapmaz çok savurgan ve sık sık zor durumda kalıyorlar bazen hasta olunca hastane parası bile bulamıyorlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
70Cevap
haklı tabi bacım doğalgaz çok açmıcan bu devirde mümkünse sobalı evde oturcan hem daha sıcak olur evin içi valla benim eşim anca misafirler felan gelince açarım yani karıma da söylerim açma diye battaniye ile dolaş derim o yüzden açma yani he paran varsa aç sonuna kadar en güzeli ama sobalı ev valla bizim kaloriferli mesela ama doğalgazlı evden daha çok ısınıyor mesela şeyden kaynaklı da olabilir üşüyondur ısı yalıtımı yoksa yaptır bacım
04 Yorumla
Soran+1 yılSoba mobilyaları mahvediyor ama oda var
Soran+1 yılEvet haklisiniz zaten artık battaniyeyle yaşıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 54 mü :D :D :D yahu rusya da mı yasıyorsun 54 nedir ameqüüüü
hadi onu geçtim o gelcek doğalgaz parasını hesaba katmıyorsunuz sanırım
onu da geçtim eşinizin size bağırması
üstüne üstlük masayı terketmesi
neresinden tutarsak elimizde kalır02 Yorumla
Soran+1 yılBiz günde 10 12 saat yakıyoruz gece yakmıyoruz 50 de yanar hep ve genelde gelen fatura 250 civarı en son 300 geldi ona biraz bozuldu çok mu ki
Merhaba!
Bence bu durumda eşiniz size bağırmak yerine, hak vermeliydi diye düşünüyorum. Sonuçta keyfinizden yakmamışsınız. Üşümüşsünüz ve bu gayet doğal bir durum. Kendisi sanırım maddi konuları çok kafaya takan biri. Yani hani eşinize hak verebileceğim bir taraf var mı diye düşünüyorum ama bence yok. Seven insan önce sevdiğini düşünür, o üşüyorsa elinden gelen herşeyi yapar, gerekli tedbirleri alır ve evin ısınmasını sağlar..10 Yorumla
+1 yılO ev sıcak olmazsa ne iş yapasın gelir ne aşk... O nasıl para yetiştircem derdinde sen ev derdindesin... Şimdi dicekler ne alaka? Şöyle ki ev ortamı sıcak olmazsa insanın sıçası bile kaçar, ne mutfağa girersin ne yatağa olduğun yerde soğuk diye kımıldamazsın... Hem sıcak ortam seks isteğini de tetikler. Neyse adamın kese peşinde olduğu için sen doğalgazı kıs...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğalgaz dediğin şey de su yakmıyor ki, her attığı tık da para yakıyor.
Mesele para olunca, her kişi kolay kolay sakin ve soğukkanlı kalmayı beceremiyor maalesef.
Haklı ama değneğin iki tarafı da sivri işte... Sende haklısın. Sinirlenmesi, reaksiyonu belki haksız da, demek ki adam dolmuş.
cut.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Çok gereksiz bi tepki. Maddi durumunuzu bilmiyorm tabi de sevdiğimin üşümesinden de önemli değil ya hiçbişi
49 Yorumla- +1 yıl
Vay bee
- +1 yıl
O sevenler keşke birbirini kırmadan düşünse ne dersin
- +1 yıl
Şöyle düşün insan bazen yükselir ama karşısındakini sevmediginden değil imkanlarının yetmediginden.. gururlu insanlar böyledir.. emin ol o adam eşini senden benden çok düşünür ve sever.. alenen param yok diyemez herşeyin en iyisini vermeye çalışır ama imkanları bellidir.. adam şakayla karışık bunu belirtmiş zaten bı kaç kez neden hiç bu adamın açısından da düşünmüyorsunuz.. adam bu olay her olduğunda aynısını yapmamış şaka yoluyla birkaç kez uyarmış en sonundada kendine hakim olamadı demekki.. bence karşılıklı sevgi ve karşılıklı Anlayış gerek.. lütfen olayları tek cepheli dusunmeyelim benim soruya verdiğim yanıta dikkat ederseniz tarafları suçlu bulmuyorum sadece küçük bi iletişim problemi olmuş. bu büyütülecek bı konu değil..
- +1 yıl
Ya tabii ki ciftler birbirini dusunmeli evlilik sadece aşktan değil anlayistan da geçer ama dikkat edersen kızın yaşı 20 lerde yani daha yeni evliler. şimdiden bu tip mevzularda durum bu raddeye geliyorsa bundan 3 5 sene sonrasını düşünemiyorum bile elbette kimsenin aile yaşamına karistigimiz yok zaten turkiyenin çok zor atlatacak gibi durduğu bir ekonomik krizi var ben kocasına da hak veriyorum ama kapıyı falan çarpmalar ne
- +1 yıl
Kızın yaşı 25-29 diyo kocasının kaç yaşında olduğunu ne biliyosunki? Sen ben kaç yaşındayız? Biz bu mevzuyu bı kere okuyarak anladıysak eşi sence bunu idrak edemeyecek durumdami? Dediğim gibi şartlar zor.. benimde evimde belirli başlı sorumluluklarim var biliyomusun öyle bir donemdeyizki ekstradan 100-200 TL içeri girse sonraki iki ay bundan etkilenen kılı kılına geçinen insanlar var.. kusura bakmayın da şartlar boyleyken erkeğin sırtında genelde daha çok yük varken (para kazanma geçim konusunda) hiç bi erkekte çok çok kibar olamaz.. burda yorum yapan erkeklerin %90 ida şimdi güzel anlayışlı görünmek adına gerçekleri söylemiyor.. herkes benzer bir tepki verebilirdi.. ortada darp yok bişey yok sinirlerine bı an hakim olamamış ve dışarı atmış kendini bencede iyisini yapmış dışarı çıkarak.. siz mantıklı doğru olanı söylüyorsunuz ama duygusal düşünüyorsunuz.. benimde dediğim duygusallık iki insan arasında ama burdaki olay bir evin dış dünyaya karşı geçimini etkiliyor..
- +1 yıl
Kocasının yaşıyla ilgili yorum yapmadım zaten kızın yaşı 25 29 arası yani 15 yaşında falan evlenmediyse daha yeni evlenmiş oluyor hani aynı anda evlenmiş oluyorlar falan ya ayrıca yine yeni evli oldukları için duygusal bakmalılar bazı olaylara ileriki yıllarda sağlıksal bir travma olarak karşılarına çıkmasın şimdiden gelecek kaygısı yaşamasınlar diye ama geçim konusunda tek bi kişiye yuklenilmemesi gerektiği konusunda sana katılıyorum
- +1 yıl
Emin olmadigim konuda yorum yapmam..25 yaşında çocuğu olan insanlar bile var sen sürekli varsayımlar üstünden konuşuyorsun.. tamam kendince haklı olduğun noktalar vardır.. ben bizzat tecrübeden yaşanmış şahit olduğum olaylardan konuşuyorum.. fazlada uzatmaya gerek yok iyi geceler size 🙌
- +1 yıl
Sana da iyi geceler
O adam kar kış demeden sıcak soğuk demeden çalışmaya gidiyor üşüyor mu üşümüyor mu bilmiyorsun bile evde otururken üşümüyüm diye aç sonuna kadar ödesin o adam da bence haklı
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla hangi şehirdesiniz, biz 45’te yakıyoruz Eskişehir soğuğunda, 54’ü merak ettim.
Annem Sibirya’da falan yaşasak anca 50 yapar sanırım. xD
Ama eşin biraz fazla yükselmiş bence de, evet geçim derdi var ama bu kadar abartmamak gerekiyor.215 Yorumla
Soran+1 yılAma biz geceleri yakmıyoruz günde 10 saat anca yanıyor ısınması zaten 2 3 saati alıyor
Cevap sahibi+1 yılKaç geliyor?
370 geldi bize, hiç kapatmıyoruz.
Hayır ev iki katlı bir de ama az geliyor harbiden, ama dediğim gibi 40-45 hep, annem arada dalgayla karışık 38’e düşürdüğünü söylüyor hatta
Soran+1 yılGenelde 200 250 geliyordu son ay 305 geldi dedimya gece yakmıyoruz günde 10 saat kadar yanıyor
Soran+1 yılHiç kapatmasam bende 40 ta 45 te yaparım
Cevap sahibi+1 yılOhaaa 200-250 mi..
anneannemlere geçen ay 580 geldi, 2+1 evleri bir de, siz İzmir’de falan mı yaşıyorsunuz
Soran+1 yılDediğim gibi günde sadece 9 10 saat yakarsanız yüksekte yaksanız sizede o fiyat gelir sen diyorsun ki hiç kapatmıyoruz biz geceleri hiç yakmıyoruz normal değil mi?
Soran+1 yılSürekli yakmayla yarı yakma bi olur mu?
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki, normal sanırım
Ama biz geceleri kapatırsak hipotermi geçiririz geçen ay -20’leri gördük Eskişehir’de
Haklısın, kapatsak bize de az gelir
Cevap sahibi+1 yılAma bana yine de çok saçma geliyor kapatmak, bir ay da hep yaksaydın keşke en düşükte
Soran+1 yılKiziyor gece yaktirmiyor
Cevap sahibi+1 yılAaa çok ilginç gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@asbrk çok gelmiş bence, yani dediğim gibi bizim ev iki katlı 4+1 380 geliyor 45’te yakınca ki ev soğuk da değil öyle ve eskişehirdeyiz soğuğunu bilen bilir
Bize 600 gelmesi için 60’ta falan yakmamız lazım bence. d
Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. Bişey diyimmi bu durumda ikimizde haklisiniz.. e insansın üşürsün tabiki açacaksın ama. demekki kocanida maddi olarak zorluyor biraz yoksa oda seni bu durum da görmek. istemez.. erkekler böyle şeyleri biraz gurur yapar ondan öyle tepki vermiştir..
00 Yorumla
+1 yılHaksız. Erkek dediğin kadını üşüdüğü zaman diye üçün beşin hesabını yapmaz. Yersiz cimrilik. 50-100 lira daha yüksek fatura gelecek diye karım üşüsün mü yani?
10 Yorumla
+1 yılAaaa düşman başına dicem şimdi.. o ne öyle bide su torbası yapıp verseymis. Çocuk olunca ne oluyor çocuk da can sen de can. Allah Allah ne oluyor bu millete.. at deseydin sokağa hasbinallah
00 Yorumla
+1 yılBağırmaya gerek yok maddi durumunuzu bilmiyorum sakince konuşabilirdi borçlar falan varsa yani, ama insan sevdiğinin üşümesini ister mi ayrı konu tabi.
00 Yorumla
+1 yılBence baska derdi var sana patlamaya yer aramiş olur kari koca arasında annem hep kocanin dedigi bi kulagindan girsin digerinden ciksin derdi erkekler de oluyor bazen işte sıkılip kadina çatma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buna ne denir bilmiyorum ya. Nasıl para için böyle hoduk olunabilir dersi alacağım ben arkadaş. Bildiğiniz kurs falan var mı? Yoksa bu hodukluk Allah vergisi mi?
00 Yorumla
+1 yıl54 ne la Eskimolar gibi soğukta mı kaldın? Ben soğuk bir şehirde yaşıyorum bu kadar derece açtığımızı görmedim daha
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Doğalgaz 20 lira fazla gelecek diye kapı çarpmak neymiş anlayamadım. Fatura ödeyemiyorsan evlenmek senin neyine ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Kadında onunla evlenmiş yanlız
+1 yıl54 nedir ben bile 56 57 açıyorum ancak ılık oluyor ama eşinin maddı sorunları olabilir fikir ayrılığına düşmeyin ortasını bulun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sonuna kadar haklı kusura bakma. Kombiyi kökleyip evde şortla tşörtle gezmek şımarıklıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeceleri kombiyi yakmıyoruz günde sadece 10 12 saat kadar yakıyoruz ve asla şortla tişörtle gezilecek sıcaklık yok zaten kombiyi açınca evin ısınması 2 3 saati buluyor ve kazak gidiyoruz gece yanmadığı için yine ev buz gibi gece niye yakmıyorsun diye sorarsan eşim öyle istedi ve bende onu üzmemek için bunu kabul ettim sen buna şımarıklık diyorsan sen hayatında şımarık görmemişsin
- +1 yıl
O farklı bir konu. Tr şartlarınsa 54 çok çok yüksek. Gece kapattığınız için sabah ısınması zaman alıyor ve ev soğuk oluyor büyük ihtimalle. Erzurumda falan mı yaşıyorsunuz?
+1 yılTamam belki kendine göre maddiyattan dolayı sıkıntı yapmış olabilir ama bu bağırmasını gerektirmez 👎🏻
00 Yorumla
+1 yılValla sinirle kendime iş bulur catir cutur harcardim. Cekerdim elimi onun isinden gucunden. Görsün köpek. Tabi ben bekarim bana kolay.
00 Yorumlaparayı kim getiriyorsa evin efendisi odur eğer ekonomik özgürüğün yoksa ve onun eline bakıyorsan mecbur o doğalgaz yükselmeyecek
01 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma ve çocukça bir yorum olmuş..
Haklı olabilir ama bu şekilde tepki vermesi doğru değil.. siz evli insanlarsınız birbirinize saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşmanız gerekir..
00 Yorumla
+1 yılKanka şimdi adamın maddi durumunu bilmiyorum o yüzden adam akıllı yorum yapamam ama sanki biraz fazla tepki göstermiş
00 Yorumla
+1 yılCimrilik felan değil parası olsa neden açmana izin vermesin demeki zor bir dönemden geçiyor
10 Yorumla
+1 yılGeçim sıkıntısı çekiyorsanız kendince haklı ama böyle de tepki verilmez. Davar gibi davranmış.
10 Yorumla
+1 yılbu kadar tepki vermesi anormal geldi.. Maddi açıdan sıkıntıya girdiyse bu tepki normal
00 Yorumla
+1 yılTasarrufu seven biri sanırım bellide maddi imkanı kısıtlı saygı duymak lazım
00 YorumlaÇok üşüyorsanız haksız ama havalar ısındı bence ama ısınmıyorsa siz haklısınız
00 YorumlaKocan hatalı. Yemekte giyimde ihtiyaç ta hiç kısıtlama olmaz
00 Yorumla
+1 yılHaklı ama keşke sadece uyarsaymis buda biraz ağır olmuş
00 YorumlaO kadat tepkide fazla eniste sende yani ne var acşin neyse barişirsiniz bida 50 de dursun 🤣🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl54 ne ya kutuplarda mı yaşıyorsun sen? Kocanın tepkisi de en az bu soru kadar saçma
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ya ekonomi olarak düşünüyor ya da gereksiz olduğunu düşünüyor
( gelir durumu nasıl? )00 Yorumla
+1 yılSen nasıl evlendin bununla karı kız erkeğin paralasini sever:D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide haklı değil senin kocan hödük kusura balmada
00 Yorumla Hem haklı hem haksız ama seni kırmasına gerek yoktu diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEve katkı sağlıyorsan haksız
Sonuçta sadece o ödemiyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsıtsın o zaman seni tövbe est ya djjdf daha neler donacak mısın evde ya
21 Yorumla
+1 yılAçtığın derece çok yüksek Nisan ayındayız sana düzgün bir şekilde şakayla karışık ifade etmeye çalışmış ve anlamamışsın. İdare etmek için strese giriyorsa ve sen her konuda böyleysen bu eşinin patlamasına sebep olur. Bence sende çalışmalısın
00 Yorumlaseni önceden uyarmış ama sen hala devam etmişsin
eşin haklı
üşüyosan battaniyeye sarın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen beni ısıtmazsın ben de doğalgazı açarım diyeceksin ateşli ateşli birazcık cilveli ol o zaman sana hiçbir şey demez
20 YorumlaDegişik sen ona emanet degilmisin 20 lira farkeder hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurada ikinizde haklısınız. Faturalar almış başını gidiyor. Adam yetişemiyor demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de çok yükseltmişsin Nisan ayındayız. O da fazla tepki vermiş😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz anlayış göster devir zor devir fazla açma yakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahat bozmuş sizi bir süre sefil takılın kavga edecek haliniz olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı tabi lanet olsun yakmadığımız halde 400 lira ödüyoruz yaksak nolcak bilemem
10 YorumlaDoğalgaz faturaları çok yüksek geliyor ve pandemi dönemi işle ilgili belirsizlikler var. Bence dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılabla 54 ne ya rusyanın buzul çorak topraklarındamısınız
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya en fazla 50 ama bu mevsimde o bile fazla
- +1 yıl
@Duygusalkızlalala valla kapris işte
+1 yılHaksız ben eşim için bina yakarım doğalgaz kim
40 YorumlaÜşüyor olabilirsin yani bende çok üşüyorum ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılAdam sadece maddi acindan degil ayni zamanda sagligin icinde cok zararli
00 Yorumla
+1 yılCimri bir kocan var ömür geçmez böyle
20 YorumlaO kadar da soguk degil ya subatta degiliz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Haksız değil aslında geçim derdi çekiyor belliki
00 YorumlaÜzücü..
Kalp kırmaya değmez.00 Yorumla
+1 yılEşin aşırı tepki vermiş. Sen haklısın.
00 YorumlaHaklısı haksızı yok bunun
00 YorumlaHaksızsınız hanımefendi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçim önemli tartışma olur normaldir
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem