Bu yaşa kadar onu çok severek büyüdüm tüm salak saçma hareketlerini sindirdim hep içime attım sorun yapmadım. Kabullendim. Ama bugün gözüm açıldı, tüm sevgi, nefrete dönüştü. Onun bir karnı ağrısa çevresinde pervane olur geçirecek bitki çayları hazırlardım falan. Ama ben bugün elimde bıçakla birşeyle uğraşıyordum, yanımda konuşuyordu çok laf çeviriyordu. Evet dedim hızlı anlatsın diye çünkü meşguldüm. Sonra hala bitiremedi bende işime konsantre olamadım ve parmağımı çok derin kestim. Babama kap kanlı elimi gösterdim ve ya yapmayın şunu işte diye bağırdım. Koşarak banyoya gittim evi turladım yara bandı kalmamış hiçbirşey yapamadım elimde sürekli akan kanla öylece kaldım. Gittim havlu aldım elime bastırdım. Yara çok derindi. Gözümü kapattım ağladım. O an yaşadığım şokla sadece aklıma gelen cümle, 3 şubata lanet olsun oldu. Kimse yanıma gelmedi evde yerlere o kadar kan dökülüyor ne yanınıza gelen ablanız nede babanız var. Anne deseniz küçükken ayrılmış, ve size zerre kadar emek harcamamış. Sonra başım döndü.. Babamın yanına gittim sen sebep oldun sen durdur kanı o zaman demek için, yardım ettiği bile yok * gerizekalısının. Gittim yanına ne yapıyordu biliyor musunuz? Salonda oturmuş bacak bacak üstüne atmış, gazete okuyor.. içimden Allah sana lanet etsin dedim. Birdaha geberse asla yanına gitmeyeceğim. Sen ne beyinsiz ne lanet birisin ne eksik boktan birisin sen. Ablamda aynısı, ondan önceki günlerde dandırıkten bir kavga etmişiz diye yanıma gelmedi, üstelik kavgada ben sonuna kadar haklıydım. Bu aile hak etmiyor beni. Ne annem, nede babam.. Ne ablalarım.. Yapayanlız kaldım ortada boşluktayım uzun zamandır. İntihar etmeyi bile düşünüyorum şu boktan hayattan kurtulmak için. Hiçkimsem hiçbirşeyim yok. Allah desen beni umursamıyor onca zamandır dua ediyorum... Neyse. Hayatta her şey dış görünüşle olmuyor. Ben çok güzelim. Ama çevremde kimse yok. Ailem bile böyle iğrenç işte, onlardan iğreniyorum nefret ve kin besliyorum artık. Parmağım hala çok acıyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah'a şirk koşman üzücü açıkcası.
Sonuçta Allah herkesi umursuyordur yeteri kadar şükretmiyorsundur belkide.
Kimse ailesinden memnun değildir zaten ona bakarsan herkes senin dediklerini diyor ama öyle dememek lazım.
İntahar ise hiçbirşeyin çözümü olmamakla kalmayıp dahada işlerin kötüye gitmesini sağlıcaktır.
Dış görünüş diyebilmen ise bu durumda bile ilginç.
bir acile gitmek bu kadar mı zordu peki acıyorsa.. ?
Zor zamanda şükretmesini bilmezsen daha çok Allah beni umursamıyor dersin :)22 Yorumla- +1 yıl
Şirk Allaha birini ortak koşmaktır, benim günlük hayatta şükredip etmediğimi bilemezsiniz konu acile gitmek değil ailemin böyle bir durumda sergilediği tavırdır!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖperim o parmağı iyileşir hemencecik :) işte sevginin gücü
00 Yorumla
+1 yılher zamanmı böyle yoksa sadece bugünmü böyle oldu, bukadar isyan normal değil, eğer istemiyosan işe gir çalış, ev tut kendine.
06 Yorumla- +1 yıl
sürekliymis ailenin temeli zayf bizim ailede öyle ama biraz akıllıca davranınca sorunlar bitiyor. Onun ailesi soguk kanlymış sadece hani vurdum duymaz hersey oleride düzelir
- +1 yıl
İşe girecek çalışacak yaşta değilim, 30 yaşında ailesiyle yaşayan birisi yazmadı bunları liseye gidiyorum daha. Onca olaya bu kadar isyan normal bence, ev kan gölüne döndü bugün. Yorum için teşekkürler.
- +1 yıl
çok zıtsın sadece kendini düşündüğünün umarım farkına varırsın, liseye gidiyorum gibi bir cümle göremedim sorunda direk saldırmaya hazırsın her neyse bide ben canını sıkmayayım iyi akşamlar
- +1 yıl
Saldırmaya hazır değilim, sizin moraliniz bu denli çökük olsa size normal değilsin tarzından konuşan biri gelse tavrınız nasıl olurdu? Abartıp abartmadığımı söylemek burdaki kimsenin hadidne değildir bunu ancak ben biliyorum. Sadece kendimi düşündüğümü söylemekte cabası. Benim aileme karşı tavrımı bilemezsiniz. Sıktın yeterince zaten :) Sizede iyi akşamlar.
- +1 yıl
normal değilsin diye birşey demedim, isyanın normal değil dedim, o aileyle sen yaşıyosun kimse bilemez bunun farkındayım, fakat bazen iyi şeyleride görmen gerekiyor, illaki iyi birşey vardır ama sen direk Allah desen beni umursamıyor diyerek konuşursan daha çok kıvranırsın, sabretmeyi bilmen gerekir bukadar kolay pes edilmemeli, herneyse iyi bakın kendinize.
- +1 yıl
Sizde..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok üzüldüm geçmiş olsun :( kimseyi takma hayatını kurmaya calis.
Nerde yaşıyorsun?01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul da
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılKıyamam sana, bak kimseye ihtiyacın yok bunu unutma tamam mı? Ailem dediğin insanlar sefilmiş seni haketmiyorlar onlardan kurtul yeni güzel bir hayat; hayatına kimseyi sokma erkeklere güvenilmez adamın tepesine çıkar al bir kedi köpek ayrı bir hayat sür yeni arkadaşlar edin dünyayı gez onlarla boş ver kimse değmez yalnızlık en güzeli..
Umarım her şey dilediğin gibi olur :(01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) değmiyor evet
Sana ailenden baska kimseden fayda yok. ilgiyi sevgiyi dışarlarda arayıp hayatını da mahvetme. s. lak s. lak da intihar diye konuşma. sen ölmeyi uyumak mı sandın.!! ben de baba sevgisi görmedim ama 5 aydır hastanede basını beklioruz annemle. herkes kendinden sorumlu sen kendine yakışanı yap...
20 YorumlaPaylaştığın Yazıları Okudum Ğercekten Yazdıkların Doğruysa Uzuldum Baban Üveymı Acaba Sonucta Baba Ne Olursa Olsun Sonucta Evladısın Onun Nasıl Öyle Bişey Yapabılıyor Anlamış Deilim Böyle Aileye Lanet Olsun Diyorum Üzüldüm Ğercekten
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır üvey değil üvey olsa bu kadar takarmıydım kafaya? Gelmiş burada derdimi hiç tanımadığım insanlara anlatırmıydım..
+1 yılİlgisiz kalmışsın sen.. Yaşadığın olayın psikolojik derinliğini anlıyorum. Burada iki kelime ile anlatılmaz çözüm. Sana tek ve temel tavsiyem Güçlü olmayı, mücadeleci olmayı, dik durmayı ve kimseye dayanmadan yaşamayı öğren. Savaşçı ruhlu ol.
00 Yorumla
+1 yılkımısı guzel degılım dıye ıntahar eder kımısı mutlu degılım dıye kımısı yalnızım dıye herkesın bır derdı var emın ol aynaya bak sukret halıne... ( ailen ıcın demıyorum yakında yenı bır aılen olur zaten)
02 Yorumla- +1 yıl
Dedim ya herşey güzellik değildir diye dışarı çıkarsın herkes sana bakar ama bu bir süre sonra nasıl rahatsız edici birşey olur. Laf atanlar gözünü üzerinden ayırmayanlar bunlar insanı bıktırır bir süre sonra keşke herşey güzellik ya da maddiyat olsa. Ben yeni anlıyorumki hayatta hiçbirşey güzellik ya da maddiyat değilmiş
- +1 yıl
bunu anlaman guzel ama ben onu demedım sapa sağlamsın kımseye muhtac değılsın dusunsene bır kolun veya bacagın olmasaydı ya da ıkısı bırden o aılenın ıcınde yasamak zorunda olsaydın yıne o yuzden şu an ıyı durumdasın belırlı bır yasa gelmıssın artık sen kendı kendıne yetersın ıntıhar edılecek bır durum yok ortada ılgısız bıle olsalar bır aılen var ya olmasalardı çocuk esıgeme kurumunda buyuseydın?
Olaya baya abartmissin. Dramatize haline getirmissin. Parmagin koptu da gelip bakmadimi ? Ailene sukret.
07 Yorumla- +1 yıl
Heryerde kan, o kadar aktı ki başım döndü bir süre sonra. Bugün kansızlıktan korktuğum ve başım döndüğü için öyle dirile pekmez içmek zorunda kaldım. Ortada dramatize falan yok ben gerçekçiyim yanlız durumu bilmeden abartma dramatize falan gibi kelimeler kullanıp konuşmalar sergilemek kolaydır. sımdı senın bu sacma tavsıyene ıhtıyacım yok kendıne saklasaydın daha ıyıydı. bulasmak ıcınmı yorum attın moral vermek ıcın mı bozmak ıcınmı akıl vermek ıcınmı cok acık bellı oluyor bu kadar bellı etmeseydın keske canım be.
- +1 yıl
Yanıma gelmelerı ıcın ıllada parmagımın kopması ya da arabanın altında kalmam gerekmıyor ayrıca. ne sacma sapan bır yorum ya bulasıcam derken yapacak mantıklı yorum bulamamıssın resmen. Rezıllık.
- +1 yıl
senın aılen yokmus gıbı davranıyorsun? bu konuyu bu nedenle uzatmıyorum bellı kı bu konuda bır eksıklıgın var tamamlayamadıgın? ama yorumunun sacma sapan bktan bırsey oldugunun farkına var ve neyse kendıne ıyı bak
- +1 yıl
Uf **ktır gıt lugatım yeterınce dolu salak sana merhamet edende kabahat bende yazıktır aılesı yok demekkı benden daha kotu seyler yasamıs dıyorum merhametıme edeyım! defol gıt surdan b*k suratlı kezban ıgrenc yaratık.
- +1 yıl
Dikkatler yeterince üzerimde benim, kendinle karıştırdın sanırım sünepe *zik. defol şurdan
+1 yılÜzüldüm vardır bir sebebi yarabbim daha kötüsünden korusun sohbet edebiliriz bnde hemen hemen senin durumundayım intihar olayını defalarca denedim ama olmuo acısız ölüm yok
00 Yorumlasakin ol.. ben ne aileler gördüm çocugu ameliyat olupta başında beklemeyen. geçmiş olsun öncelikle. senin ailen umursamaz sende umursamaz olacaksın haksız mıyım
014 Yorumla- +1 yıl
ben aile kurmayacağım.. O yüzden haksızsın. ama diğer cümlende haklısın beterin beteri olduğu için ben şükretmek ve sakin olmak zorundayım..
- +1 yıl
evet doğru söylüyorsun bundan sonra böyle yapacağım bende zaten
- +1 yıl
Hem saf salak hem iyi kalpli hemde sevdiğim kişilere karşı fazla sineye çeken bir yapım var.. bundan kaynaklanıyor. bunca zaman cok yaktılar canımı haddı hesabı yok bundan sonra ben onların yakamam ama benı kaybettıler ılgısız davranacagım ıste
- +1 yıl
maddi olarak tabıkı bagımlılıgım var ogrencıyım :) ama parayı verıyorlar keske sıkıntım para olsaydı
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Öyle yapıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
sen tıp öğrencisimisin, çocuğu ameliyat olupta onlarla ilgilenmeyen ailelere mi rastladın peki o çocukların tepkileri nasıldı üzülmedilermi? görevliler yatıştırmıştır heralde?
+1 yılKıyamam sana ya geçmiş olsn nasıl bir ailen var merak bile etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılsen üzülme allaha dua et yeter allah çirkin sansı versin aileni kendin seçimiyorsun maalesef :(( üzülme
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun sıkma canını zamanla aranız düzelir umarım.
00 Yorumlagüzellik görecelidir bir kere görmeden güzelsin denilemez. hem allah bilir senin de ne kötü huyların var aile beni haketmiyor filan bence yanlış olabilir..
122 Yorumla- +1 yıl
saçma sapan tahminlerine ihtiyacım yok üzgünüm ama. Benim kötü bir huyum olsa kendi yaptıklarıma sayardım emin ol, ben bu zamana kadar hayatta en çok aileme önem vermişim üzerlerine titremişim hepsinin ne hakla bu tarz birşey bilmeden konuşuyorsun merak konusu.
- +1 yıl
senin psikolojin bozulmuş. benimkisi varsayım eğer okuduğunu anlıyorsan " hem belkide senin de kötü huyların vardır " demişim yani belki olasılık olabilirlik daha nasıl açıklim bu manada söyledim. yapılan yorumları tam manasıyla anlamadan nasıl böyle konuşuyorsun araştırma konusu. kaldıki herkese açık bir yerde saçma sapan tahminler demişsin kaldıramıyorsan yorumları yazma arkadaşım..
- +1 yıl
Benim piskolojim bozuk. ama bu gecici birşey senınse kapasıten yok. buda gecemeyecek bırsey. hangı manada soyledıgın umrumda degıl buna yargısız ınfaz denır senınde ne huyların vardır falan.. seninle zaman kaybetmeyeceğim yazma arkadaşım diye birşey yok burası bir soru sitesi herkes herşeyi yazmakta özgürdür. seni ilgilendirmez herşeyede karışmaya yetkin yok yorum yazma falan gibi. Gülünçsün sadece. yazık! hadi işine
- +1 yıl
sen neyi yaşıyorsun. hem herkes herşeyi yazmakta özgürsdür demişsin ide benim yazmama karışıyorsun yorumumu beenmiyorsun diye saçma sapan diyrsun. sen bene aç sözlüğüde kapasitenin manasına bak. yargısız infaz demişsin benimkisi infaz değil sonucu kesin belli olan bir çıkarım yapmadım benseninde huyların vardır yazmadım tekrar oku kapasiten yeterse tabi. allah bilir seninde kötü huyların vardır dedim. yani olabilirde olmayabilirde. hakkaten doktora görün sen..
- +1 yıl
Benim annem doktor zaten, yeterince görüyorum bana ders vermeye kalkışmayın. Sizin bu sitede birşey yapmanıza karışmadım, siz benim soru özgürlüğümü kısıtladınız. Siz istediğiniz soruyu kişilere açık sorun, benim soruma yorum yapmayın çünkü sizin aklınız size bile yetmiyor bana gerekmez. Anlatabiliyormuyum? burası benim sorum istediğime karışıp engelemekte özgürüm, sizde istediğiniz soruyu sitede paylaşmakta özgürsünüz.
- +1 yıl
buyur engelle o zamn miss akıl küpü.. özgürlükten bahsediyor sitenin cevap verme özgürlüğünü soru benim diyip engelleyebileceğini sanıyor.. anca şikayet edebilirsin site belirler sen değil. soru özgürlüğünü kısıtlamadım öyle bir hakkımda yok kısıtlamaya çalıştın der insan en azından çünki soru sorma özgürlüğünü engellemedim öyle bir derdim de yok. türkçeyi kulllan önce bence. yazdıkalrının ne manaya geldiğini sen dahi bilmiyorsun. sen bana yazdığın ilk yoruma bak yok saçma sapanmış yok bilmem neymiş.
- +1 yıl
Oha ''saçımı ilk o çekti'' ye bağladın. İlk sen başlattın bilmemne senin hiç beynin yok mu insanın en sinirli morali bozuk halinde densiz densiz konuşursan böyle tepki alırsın hakaret toplarsın. Bunu anlamak çokta zor birşey değildir, ama kimileri (sen ve senin gibiler) yapacağı hareketi düşünmeden yapar sonuçlarınıda yadırgar.
- +1 yıl
Beyinsizler için meal; schizophrenia yalancı değil şizofren demektir. İngilizce bir kelimedir.
- +1 yıl
Ben ingilizcemi gözler önüne sermek için demedimde sen şizofren kelimesine nerden baktıysan yalancıda olduk dedin o baya gülünçtü yoksa anlamını yazacak değildim. Ama seviyeler farklı olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyoruz seninle. İlk baştan söyleseydin ya kardeşim benim bende beynimi çıkarırdım eşit şartlarda tartışırdık? Bana demin türkçe dersleri veren zavallı v yerine w kullanıyor. ZAVALLISIN :)
- +1 yıl
beynini çıkarmana gerek yok. doğuştan öylesin zten. ama ilk defa bir konuda birbirimize katılıyoruz bencede. seviyeler farklı hakkaten hemde baya farklı. zavallı olabilirim salak olmaktan iyidir sen kendi derdine yan yani. allah akıl fikir versin. pamağınıda doktora göster madem derin.. herşeyi söylemek mi lazım yani zeka fukarası...
- +1 yıl
Konuyu buraya yazma amacım doktorun varlığından haberdar olmamam değil. Ailemin sergilediği tavırdan mutsuz olmam. Yani sen olmayan aklını bana vermeye devam edeceksin? DOKTORA GİTMEYİ BENDE BİLİYORUM. beynimi çıkarmama gerek yokmuş doğuştan öyleymişim, durum tam tersi görünüyor ama onu ne yapacağız. Kendinle çelişme demiştim tekrarlatmak zorunda bırakıyorsun.. Türkçe dersi verirsin hiç hak etmediğim halde, ama gider w kullanırsın bu kadarda ağzından çıkanı kulağı duymayan bir tipsin. Yanlız atladığın birşey var hala ben seninle muhattap oluyorum neden zorunda bırakıyorsun seninle konuşmak benim için bir utanç kaynağı. Vaktimi çaldığının farkındamısın arkadaşım?
- +1 yıl
Özgüveni olmayan tüm vaktini tamamen internette harcayan ona buna laf yetiştirip kendi bulunmayan aklınca millete laf yetiştirme çabasına giren, sürekli kendiyle çelişen özgüveni olmayan birisin. Denk değiliz ve ben evet söylediğin gibi salağın tekiyim. Eğer salak olmasaydım seninle burada vakit kaybetmiyor olurdum. Kendi fotoğrafını bile koyamayan özgüvenden yoksun ama millete tanı biçmekle meşguliyet harcayan sıradan x kişisi, sen ve iğrenç mantıktan yoksun yorumların, umurumda değil hala neresini anlamakta güçlük çekiyorsun
- +1 yıl
O zaman kes o lanet sesinide tartışma davranışların bile çelişiyor farkındasın değilmi? Uzak dur şuradan sen zaman kaybısın diye kaç defa söylemek gerekiyor? Cahille munakasanın bu denli zor olduğunu biliyordum Git işine diye kaç defa yazmışım şu konuşma geçmişinde. Hala böcek gibi geliyorsun
- +1 yıl
aynı soruyu bende sana soruyorum hemde kaçıncı kez neden anlamıyorsun. tanı biçmiyorum. bekide manasında olasılık belirtmiştim. ha seni için tanı ve olasılık aynı şeyse bilemem. aynı cümlede özgüveni de iki kere kullanmışsın. fotografımdan sanane hem sana mı soracaktım. istersem tüm vaktimi istersem çok azını internette geçiririm. asıl sen bunları yazarak hakkımda hiç bişey bilmeden yorum yapıyorsun. kendini ne sanıyorsan artık..
- +1 yıl
Ayrıca ne yapmalıyım? kelimelerini ekleyen sitenin kendisi, ben parmağım çok acıyor yazdım en sona. Bunu anlayamayıp gelmiş bana doktor diyor ben doktoru biliyorum sen rahatla. Arkadaşım tabiki değilsin ben çok eliyip sık dokuyan bir tip olduğum için yanlızım. şu an bile 7 mesaj geldi soruyu sorduğumdan beri, 2 tanesini cevapladım sadece. Özetle oradaki arkadaşım kelimesi hitaben kullanışmıştır seni arkadaş gördüğümden değil. Hadi çok rica ediyorum işine gitde kurtulayım senden, sen neyi nerden kovuyorsun ki burası bana ait bir paylaşımdır. Gidecek olan benmiyim senmi? aaa sanane canım herkes yorum yapmakta özgürdür hani? Bende tanı koymuyorum o zaman, sadece tahmin,, fotoğraftan sanane diyorsun bak buda nacizhane tahminim sen birşeye benzemiyen çirkin suratlı internete mahkum millete bulaşan tüneyen kovulduğu yerde durmakta ısrarcı bir yüzsüzsün.
- +1 yıl
Çok şükür kurtuluyorum senin gibi iğrenç yaratıktan. Daha yazan uzatan cevap vermemi gerektiren saçma sapan cümleler kuran sensin hala bana ben sana yazıyormuşum gibi davranmayı kes. Kötü uykular. b*kcakal.
- +1 yıl
Yorumumu şikayet etmek tam sana göre bir davranış olmuş yeminle mesajı alınca sesli güldüm. ne şaklaban birşey çıktın sen, çevrendekilere sabır versin Allah şu hale bak kimlerle muhattap oluyorum.. kendime acıdım şuan.
- +1 yıl
Ben şikayet etmeyi bile bilmiyorum ruh hastasılaşma lutfen
Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBu kadar nazlı olmasan bu kadar alınmazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Nazlılıkla alakası olsa keşke ortalık kan gölüne gördü bu günkü manzarayı şurdaki kimse bilemez. canınızdan çok sevdiğiniz aileniz üzerine titrediklerinizin umrunda olmamak ne demek bilemezsiniz. Zor
+1 yılgelecekteki eşin ve ailen icim dua et..
00 YorumlaAynen... Sabrediyorum...
00 YorumlaÜzüldüm gerçekten büyük geçmiş olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Bence olayi abartmissin
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?