Ailemden tiksiniyorum babamdan nefret ediyorum?

Bu yaşa kadar onu çok severek büyüdüm tüm salak saçma hareketlerini sindirdim hep içime attım sorun yapmadım. Kabullendim. Ama bugün gözüm açıldı, tüm sevgi, nefrete dönüştü. Onun bir karnı ağrısa çevresinde pervane olur geçirecek bitki çayları hazırlardım falan. Ama ben bugün elimde bıçakla birşeyle uğraşıyordum, yanımda konuşuyordu çok laf çeviriyordu. Evet dedim hızlı anlatsın diye çünkü meşguldüm. Sonra hala bitiremedi bende işime konsantre olamadım ve parmağımı çok derin kestim. Babama kap kanlı elimi gösterdim ve ya yapmayın şunu işte diye bağırdım. Koşarak banyoya gittim evi turladım yara bandı kalmamış hiçbirşey yapamadım elimde sürekli akan kanla öylece kaldım. Gittim havlu aldım elime bastırdım. Yara çok derindi. Gözümü kapattım ağladım. O an yaşadığım şokla sadece aklıma gelen cümle, 3 şubata lanet olsun oldu. Kimse yanıma gelmedi evde yerlere o kadar kan dökülüyor ne yanınıza gelen ablanız nede babanız var. Anne deseniz küçükken ayrılmış, ve size zerre kadar emek harcamamış. Sonra başım döndü.. Babamın yanına gittim sen sebep oldun sen durdur kanı o zaman demek için, yardım ettiği bile yok * gerizekalısının. Gittim yanına ne yapıyordu biliyor musunuz? Salonda oturmuş bacak bacak üstüne atmış, gazete okuyor.. içimden Allah sana lanet etsin dedim. Birdaha geberse asla yanına gitmeyeceğim. Sen ne beyinsiz ne lanet birisin ne eksik boktan birisin sen. Ablamda aynısı, ondan önceki günlerde dandırıkten bir kavga etmişiz diye yanıma gelmedi, üstelik kavgada ben sonuna kadar haklıydım. Bu aile hak etmiyor beni. Ne annem, nede babam.. Ne ablalarım.. Yapayanlız kaldım ortada boşluktayım uzun zamandır. İntihar etmeyi bile düşünüyorum şu boktan hayattan kurtulmak için. Hiçkimsem hiçbirşeyim yok. Allah desen beni umursamıyor onca zamandır dua ediyorum... Neyse. Hayatta her şey dış görünüşle olmuyor. Ben çok güzelim. Ama çevremde kimse yok. Ailem bile böyle iğrenç işte, onlardan iğreniyorum nefret ve kin besliyorum artık. Parmağım hala çok acıyor ne yapmalıyım?
Ailemden tiksiniyorum babamdan nefret ediyorum?