En büyük hayalimi gerçekleştirdim mesleğimi elime aldım işimi severek yapıyorum ama yine de içimde mutsuzluk var. İş yerinde yüz ifademden dolayı öyle algilaniyorum sürekli. Ama aslında çok mutlu enerjik olmam gerekirken neden böyleyim kendimi bi türlü mutluluğun zirvesinde hissedemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir eş ve bir çocukla taçlandırırsan hayatını belki düzelir
Olabilir belki. Bazen bi hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyorum açıkçası sonuçta hersey herkese anlatılmıyor ama ne bilim bi eş olsa insanın manevi olarak ta yükü hafifler
Eksik olan şeyi bulduk hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim seninde
Bu dönemde kimse mutlu olamıyor zor günler geçiriyoruz
Haklısın valla ne olacak bu halimiz
Sevgilin arkadasin var mı
Sevgilim yok arkadaşlarım var
Gözün doymak bilmediğindendir
Neden ki ne alakası var
Öyle.
Üzüldüm öyle bi insan değilim ben
Aman kadın değilmisiniz hepiniz aynısınız
Kadınlıkla bi ilgisi yok. Yapı olarak depresif bi yapım var engelleyemiyorum bunu
Boşver bende öyleyim dett etme herkes neşeli olmak zorunda değil burak kendini kend haline
Öyle ama insanlar bizden sürekli gülüp eğlenmemizi istiyor daha çok mutsuz oluyorum ve ben öyle her istediği olmadığında mizmizlanan kadınlardan değilim aksine çok zor şartlar da bugüne geldim
Bana bak insanların ne dediğimi umırsamayı boşver bak ben boşverdim kimseyi asla takmıyorum böyle iyiyim sende öğren takmamayı.
En iyisini yapmışsın bende öğrenirim inşallah
Bak beni bi görsennn kimse umrumda değil iş yerinde kimseyle muhatap bile olmam çayımı ayrı içerim çoğu zaman kulaklığımı takar hiçbirini duymam bile böyle olanlara neler derler her yerde ama bana diyemiyolar mesafeli duruyorum ciddi dueuyorum sert duruyorum çünkü belki arkamdan diyolardır ama umrumda değil ben aşmışım bunları beni sadece ben ilgilendiririm kimsenin ne dediğini umursamak zorundayım nede onlara göre yaşamak durumundayım umrumda olmaz sende aş kardeşm bunları değilse hayatın billah mutsuz olursun
Tıpatıp bensin. Bende isyerinde hep tekim çayımı ayrı içerim mecburi olmadıkça kimseyle konuşmam ama arkamdan çok konuşurlar. Kimseyle sohbet etmek istemiyorum çünkü bana göre insanlar değiller ve hiç samimi gelmiyorlar iki yüzlüler asla güvenmiyorum düşün yani kendi ailemle ilgili falan asla konuşmam bilgi vermem. Aynı şeyleri yaşıyor musuz. Bu durum beni biraz üzüyor açıkçası kendimi seviyorum aslında ama insanlar beni böyle sevmiyor. Kendileri gibi yalan dolan konuşup iki yüzlülük yapmamı istiyorlar. Mesela sosyal çevre olarak ta isyerindekilere ihtiyacım yok dışarıdan bi kaç arkadaş yetiyor bana zaten
Evet birebir aynıyız.. resmen çok boş geliyor bana tüm muhabbetleri çünkü şu napmış bu napmış ve daha yığınla aşırı derecede boş lakırdı inan duymak bile istemiyorum ve artık çevremdeki tüm arkadaşlarıda sildim ben kimseyle görüşmüyorum çünkü çevremde bana uyan benim frekansımda 1 tek insan bile yok herkesten çok farklıyım ve tek yaşıyorum sadece sanalda bir ihtimal bulabilirsem aynı frekansımda birini onla kpnışuyoruö o kadar onuda bulamıyprum çoğu zaman. Senn yapman gereken tek şey onların ne dediğini boşvermek onlara yüz vermemek ve onların sevgisine ihtiyaç duymayı bırakıp mutluluğuda kendiniçinde aramak ve bulmak..
Çünkü bu uymayan insan bize ancak ve ancak mutsuzluk ve üzüntü getiriyorlar emin ol yalnızlığını geliştir bak ben senelerdir hep yalnız yapıyorum her ne yapıyorsam bundan sonrası içinde yalnıx napabilirim ona bakıyorum inan sırtını kendine yaslayan daha mutlu olurmuş daha huzurlu olurmuş
Bazen de iş yerinde diyolar yok böyle olmaz yok konuşsana milletle vs vs hiç umursamıyorum bunca sene konuştum içlerine girdim anca zararını görmüşümdür boşver sen hiç girmeye bile yeltenme. Onca zaman konuştum yeter konuştuğum diyip geçiyorum sadece gerekirse kpnuşuyorum o kadar onların boş muhabbetini çekeceğime takarım kulaklığı bişiyler dinler öğrenirim mesela..
Aynen öyle dedikodu başka da bisey yok. Bana da kimi sessiz kimi soğuk kimi çekingen herkes bisey diyor ama ben benim ve mesafeliyim insanlar yargılayacak yer arıyor cidden. Sen kendini geliştirmişsin en güzeli valla. Dediklerin için sağol dediğin çok doğru kendine yaslanan dik yürür zaten kimseye ihtiyaç duymuyorum sadece beni yargılamalari üzüyor onu da zamanla asicam inşallah ben kendimle baş başa kalınca çok ama çok mutluyum. İnsanların saçma sapan egolu muhabbetlerine tercih ediyorum yalnız kalmayı
Rica ederim 🙂 samimiyetsiz iki yüzlü çıkarcı yalancı sinsi vr daha ne insanlar... Boşver ben yıldım yoruldum insanlardan sen yorulmadan uzak kalmışsın ne güzel... Kendine tek yapabileceğin hobiler bul ben geliştirmekten ayrıca alıştımda tabi çocukluktan beri yalnız sayılırım.. mesela son hobim kamp hobisi kendime doğada hayatta kalma kiti falan hazırlıyorum tek kamplara falan gidicem bırak insanlardan hayır yok bu zamanda kendini hayvana doğaya at iyi günler 🙂
Bana da öyle diyorlar insanlarla muhabbet et şöyle böyle diye etmek zorunda değilim kendi tercihim ama millete laf anlatmak çok zor valla. Ne güzel bende resim çizmek istiyordum ama pandemi sürecinde başlayamadım bi türlü hafta içi vaktim olmuyor haftasonu yasak falan. Doğayla daha mutlu insan bende öyleyim yürüyüş falan iyi geliyor
Yani huzur insanlarla değil kendi içiyle alakalı birşey insanların hiçbir getirisi yok esasında tabiki doğru birini bulabilsek keşke daha mutlu oluruz ama o doğruyu bulmak özellikle biz gibi farklı insanlar için çok çook zor ve ben bir insanda daha yanıldığımı göremeyecek kadar yoruldum.. ya yığınla şey var yapabileceğin yalnız başına tak kulaklığı yürü mesela ben bisikleti sevdim son zamanlar uzun yollara doğaya atıyorum kendimi
Tabi ekleyebilirsin 😌
Evet bende öyle düşünüyorum çok zor güveneceğim birini bulmak yapacak bisey yok. Evet hepsi de güzel şeyler yapılır yani. Teşekkür ederim bu arada
Evet güzel şeyler biri daha olacak aynı kafadan öylede güzel olurdu ki ama yok iş başa düşüyo. Rica ederim
Bide küfür ha terbiyesiz ona buna laf ediyorsun ama sen daha betersin haberin olsun
Evet beterim artık awkk
Doğru olmayan kim batsa ne varsa ağzına biber sürerim artık bıktım çünkü anladın mı ahmak şey bıktırdınız aeklarım önce siz doğru düzgün insan olmayı öğrenin baldırı çoplak şırpıntı seni
Beyermişim artık tabiki beterim azınıza sıcyorum
Birde sizin gibilere düzgünmü davranacaktım awwınakpduum
Büdü küfür höğğğğğ
Hanımımız awını aççakmış o değil bakan erkek suçluymuş senin ben ırzını zikem baldırı çıplak gezen rospu sen kim köpeksinki düzgün davranacaktım aeına çaktığım
Kendime yakın sanmam kpnısundada öyle çık adın zaten sıradan bayağı vasıfsız bi insanmışsın insanın hayatın 1 hobisi bilemi olmaz o kadar sıradan yavansın ha buna ek olarak iffet arı bozuk ha üzerine birde kpnuşma adabından habersiz şimdi s. g. hdi yelloz
Senin de ananın ırzını s.. k.. snler madem çok meraklıysan inşallah hiçbir kadın sana güvenip te evlilik gibi bi hataya düşmez çünkü sen k... a.. r.. aktersizin önde gidenisin hiç görmediğin bi kadının namusuna küfür edecek kadar asglksn yani ne diyim ki sizin gibiler yüzünden masum kadınlar da ölüyor daha bide kalkmış hobin yok diyor benim hobim olmayabilir henüz çünkü yıllarımı okumaya adadım ha o düşüncemden de vazgeçtim iyiki okumuşum kendimi geliştirmişim senin gibi eğitimsiz cahille konuştuğum için kendimden utanıyorum. Hobi geliştirmeye değil insanlığını geliştirmeye çalış biraz yazık acıyorum senin gibilere
Aynen kardeşş yaraladın bu sözlerinle ağlıyom şuvan sjdjjd
Kendin gibi yavan birini bul baldırı çoğlak yellox hadi hoşt küpek
Bu düşüncedeki cahiller yüzünden kadınlar ölüyor hala kalkmış açık giyinme lafı yapıyor bana ağzınız sulana sulana bakmayı biliyorsunuz ama açık giyinenlere de
Şırpıntı gibi uaşarsan şırpıntı gibi ölürsün şıllık gibi giyinirsen şıllık gibi geberirsin kiöse kiöseyi yok yere öldürmez anladın mı ırz yoksunu baldırı çıplak yelloz
Senin gibi eğitimsiz cahile ne anlatıyorsam senin gibiler akıllanmaz.
Uyuz eşek seni
Ya kes be insan olsaydın şu an gayet güzel kpnuşuyoduk ama kendini ele berdin ağzına sıctım sıcınca insan olmadım dimi ayn aynn kanka hadi bay havan insan çok onlarla bol şans
Yavan*
Böyle biri olduğun için demekki çok tekme yemişsin g*tune😂iyi yapmışlar valla daha fazlasını hakkediyorsun sen. İnşallah hiçbir kadınla evlenip te o kadının hayatını yakmazsin
İnşallah soyun kurur senin gibiler yüzünden her kadın can veriyor gir bak haberlere şiddetten kaçmak isteyen kadınlar öldürülüyor onların suçu ne ha elbet sende bir gün belanı bulursun bi yerden
🙂 tekme yediğimi kim söyledi hemen tekme yedi diyo ben cidden hep olması gerektiği gibi davranıp kaybettim bu hayatta ama evet şöyle davranma sebebim çok dolu oluşum anladın mı çarpık düşünceli insanlara karşı aşırı aşırı dolu olmam seninde ne kadar çarpık düşündüğünü anlamam uzun sürmedi çünkü merak etme öyle bi kadınla bırak evlenmek arkadaş dahi olmam keza evlenecek aşamaya gelmişsem o kadın cidden kadın gibi kadındır yakmam canını merak etme. Sana böyle davrandım diye kötü olmuyorum belkide nasıl davrandığımın davrandoğım kişiyle alakası vardır. Sen ki kadını üstün hören çarpıklıkla düşünmektesin oysa deseudin ki giyen kadın suçlı ve tahrik edici ama erkekte suçlu anlardım ama sen direk erkek suçlu ne olduun buradan belli oldu sen gibileri çok hördüm çünkü evet özellikşede siz gibilere doluyum
O kadınlar kim bilir neler yapıyoda erkekleri cinnet aşamasına getiriyo diue hiç düşündün mü ama düşünmessin çünlü senn derdin kadını üstün tutmak ayrım göatermek hadi işine be kardeş nefret ediyoeum sen gibi pis kişiliksiz kadınlardan
Kadını üstün tutmuyorum kim hatalıysa onu söylerim ama senin gibi iğrenç bi şekilde direk açık giyinen kadın suçludur demiyorum. Cinnetmis😂onların cinnetine tkurim gtunu sknsler öylelerinin cinnetinize sic*ayim sen ne iğrenç bi mahluksun ln o kadar pislik yapıp yaptıklarınızın karşılığını alınca da cinnet mi geçiriyorsunuz cinnet değil o kuyruk acısı sürekli çile dert sıkıntı çeken kadın artık sizi istemeyince kuyruk acısı ortaya çıkıyor tabi sonra da cinnet. Yıllarca kocasından şiddet gören kadınlar gördüm hala slk gibi onlara hizmet edip önlerine yemek koyuyorlar evet en büyük suçlu kadınlar yıllarca her türlü şiddete susup gidecek yerleri olmadığı için katlanmak zorunda kalıyorlar. Elimde olsa bütün o şiddet gören kadınları çeker alırdım siz gibiler de ne bk yerseniz yiyin gebrin
Neyse kardeş sen beni anlamadın istediğin yönden bakıyosun olaya hayat senin bildiğin birkaç şeyden ibaret değil benim geçmişteki bir sevgilim bana neler yaşattı ne pislikler yaptı başkası olsa yerimde öldürürdüde öule çirkef pis şeytan kadınlar var ki bizzat yaşadım ben bunu her olay senn dediğin gibi olmuyor. Ben kadınlar suçlu demiyoeum öldürme olayında kadınlaronda suçu bar diyorum ama benim asıl suçlu bulduğum olay kadını açık giyinmesi kpnusu açık giyen kadın iğrenç aşağıdır bakan erkekte suçludur ama asıl suçlu kadındır burada. Sen şimdi muhtemelen kadının kocası na yemek yapması ya da ev işinede kölelik hizmetçlik diyen bi kadınsındır? Hizmetçilik dimi?
Bunada şaşırmadım od senin gibi olanlara hizmetçlik oluyor çünkü bu aşağılık ucuz kişilik bozukluğu paket halinde iniyor türk basit kadınlarına neyse uzak dueun aman iğrenç aşağılar
Yo hizmetçilik değil ama karşılık olarak şiddet görüyorsa hizmetçiliktir
Hep döv hemde yemek yap de oh ne ala
Ya şiddeti katma işin içine şimdi ben öule demedim düpedüz ev işi yapmauı kölelik hizmwtçlik olarak gören kadınlardan bahsettim ben ya dövmeye ben karşıyım zaten hevesli değilim benim demek istediğim sadece şu bak öyle pis iğrenç çirkef kadınlar var ki insanı delirtir aklını başından alır yaşadım gördüm duydum biliyorum bunu kabul et ben suçsuz yere döven eziyey eden yanlış insanlara katşıyım orası ayrı
Onu bende biliyorum o ayrımı yapıyorum ama sen açık giyinen her kadın suçlu dedin ya neyse ne yoruldum laf anlatmicam işim başımdan aşkın zaten. İlerde maddi olarak bi erkeğe muhtaç kalmamak için essek gibi çalışıyorum meşgul etme beni
Aynen bencede muhtaç kalma bu kafayla anca abaza awsalak bi erkek bulursun ulan ne hevesliumişsin aeını g*tünü açıp sergilemeye rospu neyse aynen s. git
Açık giyinen tüm kadınlar tecavüzü hak eder öldürülmeyide şimdi siee şıllıkk
Kapalıyım desem ama sen gibi mal beyin yoksunu anadan doğma pzvng olan biri beyni almaz srfsz in önde gidenisin bu kadarı yeterli sana o açık giyinen kadınlar hakeder diyorsun ya bi gün yakınında hiç haketmeyen biri öldürüldüğünde görecem seni ama ben Allahın adaleti güzel işler her
Kess awkkk baldırı çıplak aw sergilemeye hevesli rospusu ksar khppeee benim akrabam bacımda açık giyiyosa gebertilsin öyle rospu kardeşmde karımda olmasın gebersin nyse s. git kendine bi gvat bul şılllık aşağılık acınası kape
Sana sadece Allah uzun ömür versin diyorum o küfürlerin için karşılık vermicem
Verme zaten şerefi bozuk şey. Resmen vücudunu sergilemek için kavga edip savaş veriyorsun şerefsiz iffetsiz basit varlık şu yorumuda kaldır. Ucuz.
Senin kadar ucuz olamam😂ooh iyi yapıyorlar herkes istediği gibi giyinsin sende ağzın sulana sulana bak e tabi elde edemeyince böyle kudurman normal beni küfür ve hakaretle yenemezsin çünkü sen zaten bitmişsin anladın mı
Ne kötü 🙂 ağzı sulanan sapık aşağılık olsam gitmelerini isterdim ben onlardan değilm.
Giysinler sonrada cinsel obje değiliz diye ağlamasınlar o zaman..
Adın melek ama kendin hiç öyle değilmişsin resmen benimle vücut teşhir etme yüzünden kavga ediuosun ne kötü
Bende karakterli bi kadın çıkarsın diye bekledim ama değmez biriymişsin neyse yorumu sil ve uzaklaş.
Kapalı giyindim dikkat çekici unsurların peşinde olmadım ama sevdiğim kişi bir gün bile takdir etmedi bu yönümü nerde açık giyinen kız varsa onun peşinde gitti akşama kadar kafelerden çıkmayanlari sevdi. Kapalı açıkla alakası yok sizin içinizde var puştluk yoksa kadın açık giyinmiş kapalı giyinmiş ne farkeder ki sizin gibi itler için
Herkes senn sevdiğin gibi değil anladın mı ben sevgilm olduğunda bırak açık kadına bakmayı netten bi kıxla normal arkadaşça bile yeminle kpnuşmam sadığım bu konudada sen puşta deng gelmiş olabilirsin ama ben öyle değilim sen bu zihniyetle devam et öf nasıl ggiyersen giy ya açık giy nasıl giyersen giy yeter.
Bende böyle sadkatle dürüstlükle samimiyetle yaranamadım zaten belkide öyleleri yaranıyordur size boşversene..
bende mutsuz umutsuz
Neden peki
Maalesef
Burdan söyle
peki