Aile & Toplum 30 milyon paramı 50 milyon sadık arkadaş mı? Seliinyildirmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Cevaplara bekleniyor sunuz KS halkı Güncellemeler+1 yıl Allahım ya bu sorunda tuttu sorularim tutunca mutlu oluyorum 😂🎂🍷🍷 30 milyon paramı 50 milyon sadık arkadaş mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Soru pek mantıksız ama neyse parayı seçiyorum severim arkadaşı 1 2 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Küfür mu o ne kadar ayıp Yorumla bismut +1 yıl : ( Yorumla
Mobydisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 50 milyon arkadaşı secerdim sonra hepsinden 1 er lira isterdim hem 50 milyonum olurdu hemde sadık dostlarım 😂 1 0 Yorumla
moongirl8 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl 50 milyon sadık arkadaş tabii. Her birinden 1 TL alsam zengin olurum zaten. 1 0 Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Tabikide paranında arkadasında fazlası zarar az para olsun helal olsun bir arkadas olsun hakiki olsun gercek olsun yalansız olsun.. Baska soze gerek var mı? 0 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. 50 milyon sadık arkadaşım olsa, her birinden 1 lira istesem yine her türlü daha kârlıyım 0 0 Yorumla
Adem8199 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Arkadaş diyen çıkacak mı oturup onu izleyeceğim 1 5 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl 50 milyon arkdastan 5 tl istediğini düşün parti kursan direk oy herseyi halledebilir 50 milyon kisiyle hepside sadık Yorumla Adem8199 +1 yıl Jsjsjsjsjs nasıl bir kralsın ama üşenirim ben Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Kral olacak kadar dusmedim kraliceyim ve saol Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Ve aynen lan bende dedim 30 milyonu al ölene kadar ye ne uğraşıyorsun arkdasti falan filon Yorumla Adem8199 +1 yıl 😆😆 çok zor iş ya her birini teker teker arayıp para istemek Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl 30 milyon dolarmı tl mi :) 1 2 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl 😂😂😂 Yorumla aheste_06 +1 yıl 1 insanın ya 1 tane ya 2 tane dostu olur gerisi hava civadır anladın :) Yorumla
Gardeleon Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 50 milyon sadık dost ile ordu kurup fetih yapmaya ve yağmalamaya başlayabilirsin 1 0 Yorumla
Bilgecan-Dede Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 50 milyon sadık arkadaşın her birinden 10 lira toplasam 500 milyonum olur 0 5 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Dede sen kayu ile ilgilen bosver parayı Yorumla Bilgecan-Dede +1 yıl kayu değil keloğlan çocuğum Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl İkiside kel ya karistirdim dedecim pardon Yorumla Bilgecan-Dede +1 yıl Kayunun kafası mat keloğlanınki parlak ordan anlayablirsin çocuğum Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Alemsin dede bende bi ara keldim eğlenceli bisey kafa dansı güzel yapılıyor kel oğlana selam Yorumla
Gvn_kc Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 69% +1 yıl Parayı al sadık bir arkadaşın olsun yeter sana 1 0 Yorumla
__âtmâcâ__ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl 30 milyon o parayla idareten sadik arkadas bulurum 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 50 Milyon arkadaşı napayım parayı seçerim 1 0 Yorumla
amaçsizbirüye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 30 milyon para ve sadece sen.. 1 6 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Owww dostum hadi be Yorumla amaçsizbirüye +1 yıl 30 milyon yok ama şu an kendi servetim 650 milyar. :( Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Hdjdjsjd benimi etkilemeye calisiyosun Yorumla amaçsizbirüye +1 yıl Yoo olanı söylüyorum. Tahminen 5 yıl sonra 2 katına cikicak Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Anladim abeh Yorumla amaçsizbirüye +1 yıl 😀 😀. Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. 30 milyon. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. 50 milyon sadık deyip aynı espiriyi yapayım :) 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. 30m alırım tab2 0 0 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. Para tabi ki 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Para 0 0 Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Arkadaş derdim 0 4 Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Neden Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Aklı varsa 30 değil 300 milyonuda kazanır ama akıl yoksa hazıra dağ dayanmaz para pul olur Yorumla Seliinyildirmazz +1 yıl Anladım az italyan cok turk abeh Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl 😉👋🏻👋🏻👋🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Soru pek mantıksız ama neyse parayı seçiyorum severim arkadaşı
Küfür mu o ne kadar ayıp
: (
50 milyon arkadaşı secerdim sonra hepsinden 1 er lira isterdim hem 50 milyonum olurdu hemde sadık dostlarım 😂
50 milyon sadık arkadaş tabii. Her birinden 1 TL alsam zengin olurum zaten.
Tabikide paranında arkadasında fazlası zarar az para olsun helal olsun bir arkadas olsun hakiki olsun gercek olsun yalansız olsun..
Baska soze gerek var mı?
50 milyon sadık arkadaşım olsa, her birinden 1 lira istesem yine her türlü daha kârlıyım
Arkadaş diyen çıkacak mı oturup onu izleyeceğim
50 milyon arkdastan 5 tl istediğini düşün parti kursan direk oy herseyi halledebilir 50 milyon kisiyle hepside sadık
Jsjsjsjsjs nasıl bir kralsın ama üşenirim ben
Kral olacak kadar dusmedim kraliceyim ve saol
Ve aynen lan bende dedim 30 milyonu al ölene kadar ye ne uğraşıyorsun arkdasti falan filon
😆😆 çok zor iş ya her birini teker teker arayıp para istemek
30 milyon dolarmı tl mi :)
😂😂😂
1 insanın ya 1 tane ya 2 tane dostu olur gerisi hava civadır anladın :)
50 milyon sadık dost ile ordu kurup fetih yapmaya ve yağmalamaya başlayabilirsin
50 milyon sadık arkadaşın her birinden 10 lira toplasam 500 milyonum olur
Dede sen kayu ile ilgilen bosver parayı
kayu değil keloğlan çocuğum
İkiside kel ya karistirdim dedecim pardon
Kayunun kafası mat keloğlanınki parlak ordan anlayablirsin çocuğum
Alemsin dede bende bi ara keldim eğlenceli bisey kafa dansı güzel yapılıyor kel oğlana selam
50 milyon sadık arkadaş nedir 😁
Parayı al sadık bir arkadaşın olsun yeter sana
30 milyon o parayla idareten sadik arkadas bulurum
50 Milyon arkadaşı napayım parayı seçerim
30 milyon para ve sadece sen..
Owww dostum hadi be
30 milyon yok ama şu an kendi servetim 650 milyar. :(
Hdjdjsjd benimi etkilemeye calisiyosun
Yoo olanı söylüyorum. Tahminen 5 yıl sonra 2 katına cikicak
Anladim abeh
😀 😀.
30 Milyon para tabiki de
30 milyon tlye sadık 50 milyon arkadaş bulurum
30 milyon.
Para tabiki
Para
50 milyon para
50 milyon sadık deyip aynı espiriyi yapayım :)
30 milyon
30m alırım tab2
Para tabi ki
30 milyon paraa
Sadece guzel bir ask derim ben 😎❤
Para
Arkadaş derdim
Neden
Aklı varsa 30 değil 300 milyonuda kazanır ama akıl yoksa hazıra dağ dayanmaz para pul olur
Anladım az italyan cok turk abeh
😉👋🏻👋🏻👋🏻