Babam beni sürekli aşağılıyor ve küçükken şiddet uyguluyordu?

Ben hep babama çok düşkündum küçükkende öyleydi ama babamin aniden parlamak gibi bir huyu var o parlama sırasında küçükken beni hep döverdi daha 2 sene once bile sandalye fırlatmisti sırtıma şu an 18 yaşındayım artik dövmüyor ama şimdide lafları yetiyor sinava hazirlaniyorum istedigim bölüm tutmayinca mezuna kaldim sürekli sen başaramazsın bu senede kazanamazsin falan diyor babam oyle diyince tüm günüm zehir oluyor çalışma hevesim kaçıyor sadece uyumak istiyorum lafları bana çok dokunuyor beni hep baskalarinin yaninda aşağılar ezikler beni hatta amcam falan demesene kiza öyle falan der bana acır yani bende birşey diyemem ben evden uzaklaşmak için baska sehirde okumak istiyorum ama geçen annem soyledi bunu babama babamda baska sehiri herkes kazanır onemli olan burda bir universite kazanmak dedi sinirlendi yine kalbimi kiran seyler söyledi bizde İstanbul'da yaşıyoruz bu arada
birde şu an netlerim çok kötü çalışıyorum saatlerce ama olmuyor bir türlü yine basarısiz olursam bu sefer neler der bana bunlari düşününce de stres oluyorum bunalıyorum intihar etmeyi bile düşünüyorum yani o kadar sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim baska sehire gitmeme izin vermezlerse ne yapıyım
Babam beni sürekli aşağılıyor ve küçükken şiddet uyguluyordu?