Üzücü ama gerçek 🥺Ben Hollanda doğumluyum ve orada büyüdüm. Şu an Antalya'da yaşıyorum. Çoğu işte beğenmiyorsan gavurun ülkesine git yok işte orada yaşa gör onlar faşist falan demeler. Onca sene Hollanda'da kaldım diğer Avrupa ülkelerini gezdim emin olun Türkiye'deki ayrımcılığı hiç bir yerde görmedim. Televizyona bakıyorsun Allah Allah diyorum
noluyor diyorum, aralarına giriyorum hiç de öyle değil. Bence algı yaratıyorlar. Hayatım boyunca 1 kez bile ırkçılığa uğramadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce farklı siyasi görüşlerde olanlar arasında bir algı mı yaratılmak isteniyor iç savaşı körüklemek için?
noluyor diyorum, aralarına giriyorum hiç de öyle değil. Bence algı yaratıyorlar. Hayatım boyunca 1 kez bile ırkçılığa uğramadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce farklı siyasi görüşlerde olanlar arasında bir algı mı yaratılmak isteniyor iç savaşı körüklemek için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu biraz böyle;
https://voca.ro/1dW17UjP8GED
sonunda anladım 😂
Avrupa'dan Türkiye'ye gelmek, Adem'in Cennet'ten kovulması gibidir.
hiç sorma.. o zamanlar zihniyet farklıydı:/
Dünyanın her yerinde ayrimcilik vardır bazısında daha fazla bazısında daha az ve evet Tr de tavan etmiş herkes her şey de ayrimcilik var ne yazıkki... Hollanda da nerde kalmişdın
Bergen op Zoom
Orasının suyun altında kalma tehlikesi var mı🤔
valla şu zihniyet çok fena. Yabancıdan görmediğim şeyi sırf akpli değilim diye kendi insanımdan görüyorum.. yok öyle bir tehlike orada "Kiek in de Pot diye bir sahil var böyle toprak falan yığmışlar zamanında dağ gibi olmuş birşey olmaz.. Gittin mi oraya? 🤗
Yok ben gitmedim Bergen op Zooma daha doğrusu Hollandada sahil kentlerine gitmek nasıp olmadı ama severim Hollandayı bazen günü birlik Venlo ve Roermond gidiyorduk, tabi pandemi öncesi:) Amsterdam, Eindhoven ve Nijmegen gitmisdim birde.. üzüldüm adına belkide bu yüzden Hollandadan kaçmıştın..
yok Hollanda'dan kaçmış değilim yav.. İşin aslı daha 12 yaşındaydım.2 ablam var Alanya'ya turizmde staj okumaya gelmişlerdi babam da demişti ki biz de gidelim falan.. E yani babam da 7 yıl daha yaşadı biz kaldık öyle, hiç vatandaşlık falan da almadı tüm haklarımızı öldürdü ona buna sormadan. Şimdi ceremesini çekiyoruz annemle. Annem bile bıktı şu zihniyetten kendisi 79 yaşında.. hak mı yani bu? 😔Hollanda'da gayet mutluyduk
Kötü olmuş üzüldüm özlüyorsundurda nede olsa ikinci vatanın sayılır..
eveet, rüyamda bazen o çocukluk anılarımı görüyorum işte o son mahalle falan.. zor 😔
Üźülme belki bir gün gelirsin tekrardan...
Ewa ga terug naar NL ben jij gek?
zodra ik mn geld heb maar dat duurt nog even 😅
Hoe bedoel jr
t blijkt er naar dat ik een erfenis heb.. een paar miljoenen dollar hoor niet meer 😬😅
waar woon jij trouwens?
Hahaha lol heb je problemen met belasting ofz
Rdam
neee johh je begrijpt t verkeerd.. Of mijn Nederlands is helemaal naar de ballen gegaan 😅Miras davamız var işte İstanbul 'da falan. Bayağı yüklü bir miktar ama bir kaç yıl sürer o dava. Hollanda'ya geri döneceğim valla burada çok fena. İnsan göremiyorum
ben ook in Rdam geweest:)
Oohhhw hahahha nou snap ik hem
google translate mi kullandın? Gayet normal benim Türkçe'm hiç yoktu 😅😂
Translate i ne icin kullaniyim
hayır yani Hollanda'da olduğun için Türkçe'n iyi olmayabilir belki onu kullanmışsındır 😂ben ilkokul öğretmenimle gldiğim sene ingilizce konuşuyordum, sınıftaki çocuklarda"yaaa bak, avrupa'da kalanın yabancı dili de oluyor"falan derlerdi kendi aralarında o da ayrı komik oluyor 😅
Hahahahaha stuk maar nee mijn Turks is best goed vergelijken met de turken die in Turkije leven
Vergeleken*
dat is duidelijk lees ik 😂geintje.. maar dat klopt bst want ik versta deze generatie ook bijna niet... ben te oud verdomme toch 😅
Bedoel je qua straattaal
jaaa zoiets.. dankzij internet hé?
Hmm oke. Buranin gencleri srs daha iyi Tr dekilere bakarsan
aha işte bak, srs ney?😅😂
ha serieus?
Ja serieus
Kızlar kendi ülkesindeki erkekleri bile ayrımcılık yapıyo fakir zengin diye
Allahın medeniyetli memleketinden allahın cahil dolu geri kafalı memleketinde ne işin var.