türkiye ırkçılığın olmadığı ülkelerdenmiş (!) doğru mu sizce
Cevabın nedir?
+1 yılEvet ırkçılık var ve bunu yapanlar sonuna kadar haklı. Barış olsun millet çabalayıp duruyor halen çıkıp beğenmemezlik ediyorlar. Yok anadilde konuşmak istiyoruz, yok bağımsızlık istiyoruz, yok devlet bize bakmıyor. Ulan her şeyi beleşe kullanıyorlar, yetmezmiş gibi onların kullandığı elektriğin parasını bile biz ödüyoruz. Halen ağlıyorlar devlet bize bakmıyor. Barış istiyoruz derler giderler soysuzun heykelini dikerler, barış istiyoruz derler askere, polise molotof atarlar, karakol basarlar. Barış istiyoruz derler öğretmeni, doktoru vururlar. Devlet elini verdi kolunu koparmak istiyorlar. Bu ülkede sadece Kürtler mi yaşıyor? Neden diğer milletten yaşayan insanlar isyan etmiyor böyle. Ülkenin tek dili, tek bayrağı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette var arkadaşım. ABD'deki gibi belirtili medyaya açık ve isyancı bir ırkçılık olmamasına karşın ülkemizde de var maalesef. Zengin fakiri her türlü eziyor. Elinden gelse tüm haklarını elinden alacak. Bizde de böyle bir ırkçılık var. Sadece belirtisiz olarak yapıyor, gizleniyor, saklanıyor. Medya çok uyanık bizde bu konuda
30 Yorumla
Dibine kadar yalan..
türk/kürt ayrımı ne peki? kendim türkümm ama kürtlerin bu kadar aşağılanması ırkçılık değil de ne !83 Yorumla
+1 yılCok var :( kürt olduğum halde şu an türkçe konuşmak zorundayım yetmezmi
519 Yorumla- +1 yıl
Kurdistanina git zorlami tutuyoruz seni burada
Soran+1 yılbabanın ülkesi mi senin kimi kovuyorsun
- +1 yıl
Ben burada doğduysam nereye gidiyorum?
- +1 yıl
ülkem dediğin yerde anadilini konuşamıyorsan ülkem diyemezsin. biz anadilimizi konuşmak istiyoruz diyoruz siz konuşamazsın diyorsunuz nerde o zaman ülke dediğimiz yer nerde kardeşlik nerde din kardeşliği hepsi palavra tr'de büyük bir ırkçılık vardır ve bunu yapanlar bunu kabullenmiyor
- +1 yıl
Barış barış barış diyolar bize haklarımızı versinler yeter resmen sömürülüyoruz en ufak kürtleri dilimizi savunursak hemen tartışıyolar kimse kardeşlik var demesin !!! Kardeşlik varsa neden dilime saygı duyulmuyo
- +1 yıl
Ben bir ara arabadayken telefonda kürtçe konuştuğum için az linç ediliyodummmm heee heeeyyy kimler engel olmuyo
- +1 yıl
Ulan acındırmaktan başka bir halt yaptığınız yok. Anadilimle konuşamıyorummuş lafa bak. Sen bu ülkede doğduysan mecburen resmi yerlerde bu ülkenin anadilinde konuşacaksın. Bu diğer ülkeler içinde geçerli. Kürt olduğun halde Amerika'da doğsaydın gene ingilizce konuşmak zorundaydın.
Kaç bin senedir ülke kuramamış, farklı milletlerin boyundurluğu altında yaşamış bir millete son 100 senede bir şey oldu. Siz Kürtler hiçbir zaman barışı istemiyorsunuz, halen devlete suç atmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Ulan her şeyi beleş kullanıyorlar doğuda. Devlet öğretmen gönderiyor, öğretmeni vuruyorlar, devlet doktor gönderiyor, doktoru bıçaklıyorlar. Birde yüzsüz yüzsüz ''dövlet bize bahmiyyy lo :('' diye ağlıyorsunuz. Geçenlerde kaçak elektrik için denetleme yapmak isteyen memurları taşladınız, molotofladınız. Yetmedi gittiniz soysuzun heykelini diktiniz. - +1 yıl
Ne kizin üstüne gidiyorsunuz lan. Yalan mi soyluyor. Anlamaniz kit. Kiz kendi halimde misal telefonda kurtce konusurken. Ya da aradasimla yan yana konusurken etrafimdaki tepki cok kotu demek istiyor. Amerika demissin. Biri trde yaninda ingilizce konusumca sempatiyle bakıyorsunuz ama kurtce olunca nefretle
- +1 yıl
Bizim içimizdrki acıyı bizden başka kimse bilmez tabi amerikada doğsaydım ingiluz olarak doğardım burasıda toprağim olduğu için kürt doğdum acındırma değil sadece iki dakkika kendini yerime koy kendi devletinde olmasına rağmen kendi dilini konuşamıyosun hastaneye gidiyo derdini anlatamıyo gördük gönderdiğiniz doktorları karnında amelyat sırasında bıcak unutulanmı yok doğum sırasında başı koparılan bebekmi burası doğu "dövlet bize bağmiii lo " kendi dilimiz olmadığı için konuşamıyoruz hakkatrn burası doğu kimse bizden haberdar değil
- +1 yıl
@Madcon kimsenin sizin arkadaşlarınızla konuşmanıza karışmıyor. Bırakın bu acıtasyonu. Derdini anlamatamıyormuş, sen bu ülkenin topraklarında doğ ama derdini anlatamayacak kadar bu ülkenin dilini öğrenme sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ulan daha geçen soysuzun heykelini diktiniz vicdansız, doyumsuz varlıklar. Barış istiyoruz diyorsunuz son 10 günde kaç karakol bastınız haberin var mı? Daha dün bir teğmeni vurdunuz insafsızca, bu vatanı bölmekten başka bir amacınız yok. Sizin amacınız barış değil vatanı bölmek. Öğretmenleri vururlar, doktorları öldürürler, polise, askere molotof atarlar, büyük şehirlerde otobüs yakarlar, çevreye zarar verirler ama barış istiyoruz derler. Ulan o soysuzun heykelini askerler yıktı diye şehirleri birbirine karıştırdınız. Sizin yüzünüzden otobüse bile bindiremiyoruz annemizi, kardeşimizi. Daha geçen gün otobüse molotof atmaya çalıştınız ulan soysuzun heykeli yüzünden. Bu ülkenin bayrağını yaktınız ulan, bayrağını indirmeye çalıştınız.
- +1 yıl
Bayrak yakmak nedir ulan o bayrak için kaç bin insan canını verdi. Bayrak yakmak, bayrak indirmek direk vatana ihanettir ve katli vaciptir. Barış isteyen sadece Türkler, Kürtlerin barış istediği falan yok. Hep daha fazlasını istiyorlar ve utanmadan bağımsızlığımızı alacağız diye orada burada konuşuyorlar. Dilerim rabbimden öyle bir şey yapmaya kalkışırlar, kalkışırlar ki masum Kürtlerle, arada ki vatan hainlerini anlarız o zaman bombayı kafanıza yediğinizde barış, kardeşlik dersiniz ama iş işten geçer.
Ben oradaki kişilerin kaçak kullandığı elektriğin parasını ödemek zorunda mıyım? Sözde müslümanlar ama iş haram yemeye gelince hepsini unutuyorlar. Devlet çok fazla taviz göstermeye başladı bu tür vatan hainlerine. Devletin varlığına zarar verecek her kim olursa olsun yok edilmelidir. Benimde Kürt arkadaşlarım var ve hepsi vatanına sadık insanlar. Kendi dillerini de konuşuyorlar kimsenin bir şey dediği yok saçmalamışsın ya konuşamıyoruz dilimizi bile. - +1 yıl
Vatana ihanet suçtur, vatanın birliğini bozmaya çalışmak suçtur. Bu suçu işleyen Türk olsun, Kürt olsun ırkına bakılmaksızın yok edilmelidir. Sokaklarda molotof atanlar, karakol basanlar, soysuzların heykelini dikenler, kürdistan diye bağımsızlık ilan etmeye çalışanlar yol edilmelidir. Kürtlerin hepsi suçlu, vatan haini değildir fakat senin gibi insanlar yüzünden insanlar onlara da ön yargılı bakıyor. Herkes safını belli ettiği zaman etraf kan gölüne dönecek o coğrafyalar o zaman bağımsızlık hayali ile tutaşanlar bu günleri çok arayacak.
- +1 yıl
Sizin olmayan mantığınıza ya sev ya terk et diyosunuz benim bir dilim ırkkım varken senin roboskiden lice katliyamı dersim ya da memleketim olan hakkaride olwn cocuklardan hepsinden var mı karakolara saldırmış koskoca devlet karakoluna sahip çıkmıyomu peki mit müsteşarlığında nasıl bir bayrağı bir indirir ya atın bu atgözlüklerini benim ilk okuldaki hocam tahini çıkınca başka şehire gidince kadın hüngür hüngür ağladı bizim iyi merak etme birlik olmaya çalışmasaydık çoktan bu toprakları terk ederdik sokakta molotof atanlar demişsin sende haklısın kürtler hep ezilecek savunmayacak kendisini yok ôyle yağma peki kürtlerini hepsi suçlu ise bu neden hala sevgili kürt cumhuriyetiniz bişey yapamıyor sana söyliyeyim kimse çıkarı uğruna bir milleti yok edemez doğunun taşı toprağı altın ingilizlerin vanda čıkaracağı bir tablet büyüklüğündeki uranyum türkiyenin bütün borçlarını öder koçumbenim sizin mantığınız ne kürtler pis kürtler cahil roboskide o kadar can verildi
- +1 yıl
Licede bir heykel yapıldı diye hepinizin tuzu kurudu kimse bana ırkçılık yok demesin ben 8yıl boyunca okul ônündeki heykele ne mutlu türküm diyene dedim türk olnadığım halde dersim katliyamı öncüsü chp roboski akp susan kim kurtler vicdansızlık bu
- +1 yıl
1987yılında yok et dediniz şırnakta onca insan öldürüldü doğu kalkınmsın diye iş alanı yapmadınız aç bıraktınız sizin cok sevdiğiniz ülke büyükleriniz şeli şepik giyerek batmanda bir kürt tarafından yapılan bir saha genişliğinde olan iş binasını patlatınız olayın aslı çıkınca sadece utanç !!
- +1 yıl
aneketona bas git bu ülkeden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
Türkiye'de ırkçılık yoktur bence. Zadece bazı Kürt'lerin Kürdistan adlı hayallerde ki ülkeyi kurma çabalarına karşın Kürt'lere bir kin var o kadar. Hepsine değil sadece. Bu da ırkçılık sayılmaz. Ülke bölünmez. Birlik ve beraberlik içinde yaşanmalıdır.
21 Yorumlaülkem dediğin yerde anadilini konuşamıyorsan ülkem diyemezsin. biz anadilimizi konuşmak istiyoruz diyoruz siz konuşamazsın diyorsunuz nerde o zaman ülke dediğimiz yer nerde kardeşlik nerde din kardeşliği hepsi palavra tr'de büyük bir ırkçılık vardır ve bunu yapanlar bunu kabullenmiyor
16 Yorumla- +1 yıl
Resmi kurumlarda konuşamazsın kardeşim. İyi herkes kafasına göre anadilde konuşmak istiyorum desin. Senin arkadaşlarının, akrabalarının yanında ana dilinde konuşmana kimse bir şey demiyor. Gram bilginin olmadığı konularda saçma sapan yorumlar yapma. Anadilde konuşmak istiyormuş. Git Almanya'da, Fransa'da anadilinle konuşabiliyor musun?
- +1 yıl
Sen hangi mağarada yaşıyorsun? O dediğinin üzerinden kaç sene geçti haberin var mı? Şimdi kim karışıyor sana?
- +1 yıl
Karışamıyorlar mı? Bu yönetim biraz ılımlı davrandı diye bu cesareti aldınız galiba. Karışamıyor ne ya karışamıyor ne. Bu ülkede kapalı diye insanlarda dışlandı, ülkücülerde işkence gördü, sallandırıldı. Fakat ne hikmetse kimse dağa çıkmadı bir tek Kürtler çıktı. Şimdi devlet ılımlı yaklaşıyor, ezmek istemiyor senin yaptığın yoruma bak karışamıyor. Osman Pamukoğlu gibi biri başa geçse, orduyu yeniden düzeltse o zaman karışamıyor diyebilecek misin merak ediyorum.
+1 yılBence yok denecek kadar az seviyede bu zamanda. Ama bir 30 yıl önce çok fazlaydı bu durum. Amerika ve Türkiye ırkçılık konusunda kıyaslandığında fark ediliyor bu olay. Hala zenciler öldürülüyor ki zaten bildiğiniz üzere Amerika şu an ayaklandı. Sadece zencilerde değil müslümanlar ve farklı kim varsa.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle Turkiye ve Amerika kıyaslanamaz dahi bu sadece algı meselesi insanlar kendi yaptığı dev hataları görmek yerine baskalarının yaptığı küçük hataları görmeyi yeğler ABD, de son 10 yılda 30 Siyahi Beyazlar-Devlet tarafından öldürüldüyse Türkiyede 1000 Kürt öldürülmüştür, onlarda en azından ülkenin çoğunluğu vicdanlı kesim ve buna karşı çıkıyorlar dolayısıyla ırkçılık bir elin parmaklarını geçmeyecek psikopat-cani insanlar tarafından yapılıyor Türkiyede insanların umurlarında değil hatta hoşlarına gidiyor görmezden geliyorlar he gelip bana ama terörörö demeyin Amerikadakilerde öldürdükleri siyahlar için aynı zırvalara sığınıyor , dar görüşlülüğü bırakalım.
meclis de türkçe dışında bir dil konuşmak yasaktır dersin , obama gelir ingilizce konuşur gık demezsin.. ülkemizde su dönem ırkçılık olmasa bile çok iyi bir temeli var diye bilirim..
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel söyledin kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde ırkçılık olmadığını düşünüyorum. Bunun sebebi bizde daha çok bize ya da başka birilerine büyük zararları olanları sevmeme var sadece. Bunuda ırkçılık olarak görmüyorum. Sadece unutulmaması gereken bir şey varsa, bir ırkdan olan insanların bize zararı olması o ırkdaki konuyla alakasız insanların da kötü olduğu anlamına gelmiyor. Tabi sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yermiş diyede bir tabir var insanın ister istemez yapabildiği ama aslında çok saçma olan.
18 Yorumla
Soran+1 yılrum kürt ermenilere karşı yapılanlar ne
Cevap sahibi+1 yılBen ne dedim bize zararı olan ırkları sevmiyoruz dedim. Çoğu ülke gibi ay onun kaşı kara sevmem ay bunu canım istemedi sevmem değil bizdeki olay. Ermeni ırkından olan ya da kürt ırkından olan kimi insanların bize zararı dokunduğu için sevilmiyor. Kalıdıki ben ne ermenilere ne kürtlere karşı değilim ermeni olan kürt olan çok yakın arkadaşlarım var sevdiğim. Seviyorum çünkü Türk'lere karşı kötü olmayan insanlardan. Ama eğer Türk'lere zarar vermek isteyen ya da bunu destekleyen insanlardan olasalardı onlarıda sevmezdim.
Cevap sahibi+1 yılSen genelleme yaparak bir soru sordun. Türk'ler diye genelleyerek sordun bende sana Türk'lerde gördüğümü genelleyerek anlattım. Sonra genellemeyi bırakıp kendi düşüncemide ilave ettim. Başka çeliştiğim birşey var mı?
Cevap sahibi+1 yılBir düzeltme yapayım sen sormamışsın soran genelleme yaptığı için baştan genelleme yapıp sonra kendi fikrimi ekledim.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sorunun bir kısmını ele almışım sadece. Ama benim düşüncelerim bunlar.
turkiye de irkcilik tok muymus, hastirsin bunu kim dediyse. isminden belli irkciligin babasi bir ulke oldugu
41 Yorumla- +1 yıl
İsminden belli derken?
+1 yılTurkiyede sehirler arasinda bile irkcilik var nasi olmasin
30 Yorumla
+1 yılbence doğru. ben hiçbi türkün yolda yürürken odtüde okuyan zenciye hakaret ettiğini ya da laf söylediğini pis zenci seni falan dediğini duymadım. zaten islam dini de ırkçılığa karşı.
12 Yorumla
Soran+1 yılpis ermeni ya da rum veya kürt diyenleri duydun mu
- +1 yıl
Türkler zencilerle dalga geçmez zaten. Kürtler, Rumlar, Ermeniler ve Araplara söylenen sözleri hiç duymadın galiba.
+1 yılHayır vardır, Türkiye şu aralar Kürt ırkçılığının tavan yaptığı bir ülkedir.
21 Yorumla
+1 yılTürkiye'de yaşayıp Kürdistan istiyorum diye ülkeyi bölmeye çalışanlara ırkçılık yaparım. Onun haricinde bir sürü Kürt arkadaşımda var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Ülkemi ayırmaya çalışanlara hoşgörülü davranamıyorum.
11 Yorumla
+1 yılVar tabi, kürt doğanın daha fazla hakkı var bu ülkede,
gidip kürtlük belgesi çıkarttıracağım yakında.219 Yorumla
Soran+1 yılbunu söylerken ile ırkçılık yapıyorsun
- +1 yıl
yalan mı kardeşim, doğan çoçuğa para , dağdan inene maaş+iş , ulan dağa çıkıp inmem mi lazım iş sahibi olabilmek için?
bunca genç çalışıyor didiniyor vatanına hizmet için çabalıyor, elin dağdan inen teröristi direk işe oturuyor.
tüm esnaf lokantaları onların, adamların mahallelerine giremiyorsun.
aponun bayrağıyla dolaşıyorlar bir şey yok,
biz türk bayrağı açınca ırkçıyız öyle mi.
ırkçıyım ulan o zaman, ırkçıyım.
Soran+1 yıldoğan hangi çocuğa para vermişler hangi dağdan inene iş verilmiş adamlar sırf ana dillerini konuşuyorlar diye yıllarca işkenceler gördü asit kuyularına atıldı
- +1 yıl
onları atan kimdi?
80 li yılların darbeci * hükümeti.
onlar türk bile değildi.
biz ülkücülerin de anasını ağlattılar
kürtlerin de.
ama ülkücüler bizim dayımızı öldürdünüz, katil devlet diyerek dağa çıkıyor mu çıkmıyor mu?
80 li yıllarda kürt ülkücüler de vardı vatanını milletini seven.
darbeci hükümete türk dediler türkiyeye kin kustular.
ben ölen yakınlarım için devlete değil, o darbeci piç kurularına düşmanım.
Soran+1 yılsen insaların üzerlerine saldırarak gidersen uzaklaşırlar adam sırf kürt ermeni rum diye neler yapıyorlar kimse doğduğu yeri seçemiyor
- +1 yıl
onları türklere de yaptılar bizi de kestiler, bizi de öldürdüler.
biz türkiyeyi bölmeye uğraşıyor muyuz?
Soran+1 yılallah aşkına yatar bu ülke bölünecek muhabbeti ya özgürlüğün olduğu bir yerde insanlar neden bölünmek istesin biliyorsun ki özgürlük eksik tabi
- +1 yıl
özgürlük mü eksik, ulan daha 2 gün önce teröristin heykelini paşa paşa dikmediler mi?
bdp genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olup % 10 oy almadı mı?
nasıl özgürlük yok, nasıl yok?
kaşınan onlar, neymiş toprak istiyorlarmış.
neymiş biz anadoluya gelmeden önce buradalarmış.
biz gelmeden önce bir devlet kuramayacak kadar salaksanız bu bizim suçumuz değil.
Soran+1 yılterbiyeli konuş seviyeli şekil de konuşuyorum seninle
o heykele ne oldu şimdi?
bdp genel başkanı aday olabilir tabi bu ülkenin vatandaşı
pkk lideri bile ülkesin bölünmesini istemiyoruz daha güçlü türkiye istiyoruz derken sen halen bölünmeden bahsediyorsun.- +1 yıl
köprüyü geçene kadar ayıya dayı.
yurtdışında bulundum yakın zaman önce, çok iyi biliyorum içlerinde ne olduğunu.
esnafların çoğu pkklı mübarek oralarda, asker kaçağı haliyle türkiyede duramıyor.
Soran+1 yıladamlar dağdan inecekler az kaldı silahları bırakırken ülkeyi nasıl bölecekler
- +1 yıl
bakalım bırakacaklar mı
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=yEp1Md7zpVE şu linke girip en üstteki yorumu okur tarihine bakar mısın?
ne diyeceksin bakalım.
Soran+1 yılbırakacaklar eğer daha demokratik bir ülke yolunda olursak adamların silah tutması için bir neden olmaz bu gün oraya gidenler eminim ki sırf yapılanlara karşı gitmiştir eğer insanlara demokratik şeklide yaklaşılırsa gitmeleri için bir neden olmaz
Soran+1 yılbir bit için yorganımı yakalım
- +1 yıl
bir olsalar keşke.
üniversite öğrenisiyim, büyüğümsünüz.
keşke gelip görseniz hallerini de öyle karar verseniz.
Soran+1 yılbende üni mezunuyum gördüm çok şeyleri çok insan tanıdım
- +1 yıl
Seni alnından öpüyorum. Türkiyede Türk olmak, Türküm demek sıkıntı oldu, başka herhangi bir şeysen rahatça söyleyebiliyorsun. Söylemesinler demiyorum ama bu Türk düşmanlığı katlanılacak gbi değil. Türkiyede Kürt ırkçılığı vardır.
- +1 yıl
Adamlar dağdan mı inecek? Ulan son 10 gün içinde kaç karakol basıldı haberin var mı? O soysuzun heykeli indi diye sokaklarda teröristler kol gezmeye başladı. Otobüs yakmaya çalışanları mı desen, gidip bayrak yakanları mı desem hangi birini sayayım? Sen bu ülkenin bayrağını yak sonra, gencecik askerleri vur sonra bize ırkçılık yapmayın de başka emriniz var mı? Basına yansımayan kaç haber var böyle haberin var mı?
aramıza suriyeliler katılanakadar pek yoktu ama artık var. devletin suriyelilere davranışı hoşumuza gitmiyor suriyelileri dışlıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yıldışlamanın sebebi tamamen para
+1 yılarkadaş bizi nasıl birbirimize düşürdüler anlamıyorum. Tek farklılığımız bizim baş harfimiz onlarda sonda onların baş harfi bizde sonda bu!
20 YorumlaIrkciligin en alasi var be. Yok diyen icerken soulemistir
10 YorumlaKürtlere önyargılı davranmıyosunuz tabikii ırkçı bir ülke
20 Yorumla
+1 yılYıllardır kürt çocuklarına ne mutlu türküm diye öğretmeye çalışmak zaten ırkçılık değil.
20 Yorumla
+1 yılyok canım ne ırkçılığı.. Diyarbakırlı olduğumuz için hakareti hak ediyoruz o kadar zaten ayetlerde de böyle yazıyor
20 Yorumla80milyon insanın aynı görüşte olmasına inanıyormusun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrkcilik yapan bir kesim var ama sayisi ne kadar bilemem
10 Yorumlaturkıyede ırkcı ınsan fazla yok ama mılletıcı ınsan cok bırbırıne karıstırmak lazım
00 Yorumladünyanın her yerinde var ırkçılık mı dersin milliyetçilik mi bilmem ama var bişeler))
00 Yorumla
+1 yılIrkçılığı yapan adamın hayvandan farkı yoktur bazı hayvanlar yapıyor diye biliyorum bazısı yapmıyor neyse siz araştırabilirsiniz
00 YorumlaKim demiş olmadığını? selam söyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar örnek TÜRK KÜRT ayrımı
30 YorumlaÇünkü siyahi insan fazla yok. Türk-Kürt ayrımı?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede bile varken..
00 Yorumla Irkçılığın olmadığı ülke var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılisveç, hollanda, canada
Soran+1 yılcanada ya gitmedim henüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim demişse kafam girsin ona
20 Yorumla
+1 yılbence diğer ülkelere göre az ama var yinede
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. heryerde oldugu gibi burada da var
00 YorumlaVar hemde cok
20 YorumlaYanlis tabiki
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfaşistler var.
20 Yorumla
+1 yılİllaki oluyor.
00 Yorumlaevwet
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı