Güncellemeler
+1 yıl
Ya sevgilim falan değil samimi olduğum biride değil ama bana gıcık vermeye calısıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Hoslandıgım biri değil işyerinden biri sadece o kadar kimseden hoslanmıyorm ben su an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umrunda olmasa bu soruyu ne kendine ne bize sormazsın 😊
Cocuk benim sevdiğim birisi değil sadece ben yokmuşum gibi davranıp psikolojik baskı yapıyor kızlara mesela iltifat ediyor vs bariz gıcık veriyor saf bir kız değilim anlıyorum ben
Size yemin ederim hoslandıgım biri falan yok bunu yapan kisidende hoslanmıyorm ama bir insana böyle psikolojik baskı yapmak kötü alınıyorum ben yani ben yokmuşum gibi davranıyorlae bunu bazı erkekler yapıyor yani
Bana
Bunu yapması seni rahatsız etmemesi gerekiyor gerçekten umrumda değilse
Ya ben alınıyorum böyle şeylere ayrıca birkaç erkek yapıyor bunu bir kisiden bahsetmiyorum gayet uyumlu sıcakkanlı biriyim niye boyle oluyor anlamıyorum
Zoruma gider boyle şeyler benim
Anladım
Bana birşey slylemiyorlar ama hani bariz beni kıskandırmaya calısıyor lar boyle kızlara ilgi alaka gostererek hani bana bakmayarak vs yokmusum gibi davranarak birkaç kişi yapıyor bunu ve alınıyorum ben
Bana ayrıca güzel diyende olur ama ben kendimi beğenmem ama erkekler bana karsı tuhaf davranıyorlar işte boyle dediğim yukarıda yazdığım gibi davranıyorlar
ve artık gerçekten psikolojim bozulmaya başladı benim
Üzülüyorum yani
Anladım takmamaya çalış diyecem de bilemedim ki ciddi boyutta dert etmişsin kendine
Ya neden boyle yapıyor bazı erkekler bana aramda birşeyde geçmedi hani mesela onlarla
nasıl etmeyim bariz psikolojik baskı gibi birşey bu yaptıkları normal mi sence
psikolojimi bozmaya hakları yok
Ergenler
Benimle konusamıyorlar sadece bu tur hareketler yapıyorlar
kızlara hani iltifat edip sanki beni kıskandırmaya calısıyor lar gibi hani psikolojik baskı anladın mı
Konusma yok ha benimle konusamıyorlar garipler valla garipler
Anladım tabi ki salak gibi mi görünüyorum 🤣
Konusma yok anca boyle değişik hareketler yapıyorlar kıskandırmaya calısıyorlar bir insan neden yapar ki ben cirkin bir kıza erkeklerin boyle yaptığını daha GORMEDİM
cirkin miyim desem onla da ilgisi yok cirkine bile yapmıyorlar bunu
ki zaten bana güzel der herkes ama ben tabii güzel bulmam kendimi
Canım anladım Allah aşkına 10 kere yazıp durma aynı şeyleri 😅
Kafaya taktım moral vereceğine bozma sende işte yerimde olsan sende üzülürdün
Tamamda anladım aynı şeyleri yazıyorsun..
Bir tatmin edici cevap veremiyorsun çünkü 😏
Nasıl moral vereyim takma onları kim ki onlar boş insanlar
Yani belli bir yaşa gelmişler 24 25 26 30 lu yaslar hala ergen kafasındalar neyse ya takmicam kendi kendilerine onemli olduklarını düşünsün onlar
Aynen öyle yap takma
Aptal olduğu için erkek, başka açıklaması yok bunun akıllı adam bunu yapmaz çünkü
Her seyin altında bi gerçek yatar 👍👍👍👍👍👍
Ne diyorsun soruyla ne alaka simdi ben suna cevap istiyorum bu kisi benim svglm değil birşeyim değil hoslandıgım biri değil ee bana bariz gıcık vermeye kıskandırmaya calısıyor
Neden yani neden
Senden hoslaniyodur belki ya da seni etkilemeye çalışıyodur
Emin misin böyle mi sence genelde böyle yapıyor bana bazı erkekler halbuki iyi bir kızım yani öyle ama boyle ortamda beni kıskandırmaya calısıyor lar oyle güzel olmayan kızlarla sanki dediğin gibi etkilemek için mi yapılıyor yoksa durduk yere bence kimse ugrasmaz dimi boyle seylerle sonucta onlarla aramda birşey olmadı etmedi yani
niye boyle yapsınlar hani bazıları yapıyor bunu herkes değilde yapıyor bazıları
Yani ben kızlardan hoslanmiyorum ama hetero erkekler genelde kızları etkilemek için böyle şeyler yapar
Öyle mi daha once denk geldin mi boyle yapana peki
nerden biliyorsun
Yani ben lisedeyken heterolar yapıyodu hep
Ne garipler ya svglileriyim sanki onlardan hoslanıyorm gibi değişik değişik hareketler yapıyorlar ne sanıyorlar sa kendilerini
Onlara sor bence neden öyle yaptıklarını
Yok ya bosver değmez garip yaratıklar
Ne sorcam kendilerini onemsemesibler şimdi
Aptal oldukları için
Ne diye yaparlar böyle anlamıyorum aramda birşey olmayan erkekler birde bunu yapanlar böyle hareketler yapıyorlar ama benimle konuşamıyorlar bile