Bir kadın bir erkeği niye tınlamazlık gibi yapar kıskandirmaya çalışır?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hoşumuza gidiyor canımız istiyor keyfimizin kahyası değilsiniz 😂
degiliz tabi de 😂benimle ne alakası var bir çok iyi bir çok kötü oluyor durduk yere
En iyisini yapıyor aferin ona
sende onun huyundansın belli
İlgi çekmek için
Iyide ilgi cekmek isteginin benimle alakası ne olabilir
Kıskandığını görmek, onu umursadığını hissettirir
onu umarsadığımı hissetmesi ona benle ilgili ne kazandirir amacı ne onu umarsama hissini niye kendinde görmek istiyo
Belki sadece teklif ettiğin biri ve reddetmiş biri. Belki sevgilin ya da eşin. Bunu bilemem ama kadınlar sizi, sizin bizi soktuğunuzdan daha fazla sevgi testine sokar. O an kim bilir ne geçiyordu aklından 🙂 Belki kıskanınca küfür edip sövüp sövmeyecegini denedi. Belki sevgilinse yanına gidip de o adamları başından kovalayıp kovalamayacağını merak etti. Belki de sadece umursayıp kıskanacak mı diye düşündü. Özetle, senin tavrını test etmek istemiştir.
anladım teşkkür ederim
bir sey daha soylemek istiyorum sana az önce yine iş yerinde aynı odada bulunduk iş geregi ve sımdi bana az önceki kıskandırma olayını affettirme gibisinden sıcak davrandı
Ve bu kadın evli eşi meslegi geregı kadından ayrı yaşıyo , bu kadın bana karşı bisey mi hissediyo ki beni efendi ve saygılı davranmama rağmen beni gıcık etmeye çalışıyor bilerek
Evli ve muhtemelen senden hoslanıyor. Bu kadına sert yap kesinlikle. Eşinden boşanıyor mu? Hayır. Afedersin ama seni m3tres yapmaya çalışıyor olabilir.
iş stersinden oyle yapiyor diye tahmin ediyodum ama gecen yine iş le ilgili odasına girdigimde bilerek sana cevap vermedim dedi ne diyeceksin diye benden yogunluktan dolayı cevap vermedigini düşündüm dedim, eşinın yokluğundan dolayı boşlukta sanirim ve bundan dolayı hoşlanıyormu benden diyosun
Valla net konusup da gunahini almayayım ama sen soğuk yap. Nedenini sorarsa da fazla samimiyete gerek yok sonucta evli bir kadin oldugun icin mesafemi korumam gerek diye dusunuyorum dersen o zaten anlar
haklısın ama sonuçta iş yeri ve dedigin gibi mesafeyi korudugumda veya fazla ilgilenmedigim zaman bana böyle yapıyor dedigin gibi konuştugumda da kabalik etmiş gibi olur diye duşundum
Gözlerini dikme işte. Sen yapmazsan, başkası yapar algısıyla peşinden kosturmak istiyor. Evli kadınla olup da günaha ve vebale girme. Hem kocasını aldatan, 3 gün sonra seni de aldatır. Sen yüz vermemeyi kafaya koyarsan, üstüne de atlasa itersin. Yapma valla çok pişman olursun.
Seni kıskandirmaya calistiginda bakma bile. Sen taktıkca "al iste o da beni istiyor" diye düsünüyordur. Fazla yakinlasirsa da sen uyar. Evli bir kadinsin, boyle yapma falan dersin.
anladım bende bekarim ve sevgilim yok bu yüzden bende duygusal boşluktayım, acıkçası cinsellik için onunla olmak isteği durumuna getirdi beni, peki ego tatmini için mi böyle yapıyor yoksa gerçekten bir sevgili veya takılmaya birini mi ariyor
Ikisi de olabilir ama sevgilin olmayacaksa bile baska erkegin ilgisini istiyor demektir. Bu bile yeltenme belirtisi. Nutellayi yemese de kokluyor. Koklaya koklaya bir gun nefsine kapılıp da kaşıklayabilir. Sen uzak dur.
Anladım vaktini ayirdıgın icin ve fikirlerin için teşekkür ederim
Rica ederim🌸