Gün geçmiyorki dinimize, Diyanetimize ve saldırılmasın. Diyanetimizin itibarsızlaştırması için var gücü ile saldırıyorlar.
Diyanetin Fetva makamîna bir kişi "Bir Baba kızına sarıldıgında bir fitne hissederse karısı ile nikah bozulurmu?"diye bir şey soruyor. "DİYANET ASLA , BİR BABANIN KIZINA ŞEHVET DUYMASI HARAM DEGİL"falan demiyor. islama uygun olarak fetvasını veriyor.
Din ve Diyanet düşmanları diyanetin web sitesini Hacklıyarak fetvayı degiştiriyorlar. Bununlada kalmayıp, bu Fetvayı ingilizceye, italyancaya ve Arapçaya çevirerek dünyaya servis ediyorlar.
Videoda Diyanet işleri başkanımız bu vahim olayı anlatırken neredeyse aglıyacak.
Güncellemeler
+1 yıl
Siyonist kontrollü bu zümre, Diyanet Ansiklopedisini ve Fetvalarını didik didik tarıyor, kıvıracak ve servis edecek şeyler arıyorlar.
Diyanet, baba ile kızı arasında "Ensest" ilişki helal diye bir fetva verdimi?
Din düşmanlarının gece gündüz çalıştığı ve nerden saldırılsa diye arayış içinde olduğu şu günlerde iftiralara, provokatif paylaşımlara sessiz kalınmamalı hatta tüm gücümüzle bun tarz saldırıları püskürtmeliyiz. Bence Diyanet başkanı vaktinde tepkisini vermemiş. Bu tarz iftiralara nasıl inanıldığını diğer ülkelere servis edildiğini görünce İslamı fobinin boyutunu görüyoruz
Sn Mehmet GÖRMEZ haklı. Âyetle sabittir ki harama helâl helâle haram denmez. Her ne kadar temiz niyetlerle evladına yaklaşan babalar olsa da öz babanın bile gatr-i ihtiyari etkilenmesi o gözle bakmasa bile mümkün bence. Belki beni taşlayacaklar ama umrumda değil bu gerekçeyle belli bir yaştan itibaren kızların babalarına annelerin de oğullarına sarılıp öpmesini evin içinde rahat giyinmelerini bile doğru bulmuyorum.
Nikâh düşmese bile sıkıntıya girer ki o niyetle yaklaşmadığı hâlde etkilenme olduysa orda istisnâ vardır. Ancak nasıl ki aynı anda iki kız kardeşi nikâh altında tutamazsa öz kızına olan meyli de kendi nikâhını riske atacaktır.
Ne var canım babandır sarılsın öpsün diyen bir annenin tutumunu da sağlıklı bulmuyorum. Çok hassas çok ince bir nokta var o yolda milim sapma olursa çok ciddi riskleri var o yüzden aşırı hassas olunmalı hatta çocuk daha afedersiniz açık yazacağım kız daha regl görmüyor erkek henüz ihtilam olmuyor dahi olsa belli bir olgunluga ulastigi andan itibaren daha dikkatli ve hassas olunmalı.
Erkeğin haram olmayan gösterebileceği bölgelerini sergilemesi bile doğru değil kızının ve/veya annesinin kardeşinin hatta babaanne anneanne hala teyzesinin yanında
Allah razı olsun. Güzel bir yorum. Allah korusun, kızına şehvet duyma gibi haller bir sapmadır ve bir akıl hastalıgıdır. Böyle bir şey hissetme ihtimali olan bir baba kızlarından uzak durmalı ve Allahtan şifa dilemelidir
Evet söylediklerinin çoğunda haklısın. Fakat sarılıp öpmeyi bile yanlış buluyorum demen biraz fazla abartı. Kızına o gözle bakmayan bir baba zaten yavrusunu şefkatle sarılıp öperken öyle iğrenç bir etkilenme yaşamaz eğer hastalıklı değilse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Din düşmanlarının gece gündüz çalıştığı ve nerden saldırılsa diye arayış içinde olduğu şu günlerde iftiralara, provokatif paylaşımlara sessiz kalınmamalı hatta tüm gücümüzle bun tarz saldırıları püskürtmeliyiz.
Bence Diyanet başkanı vaktinde tepkisini vermemiş. Bu tarz iftiralara nasıl inanıldığını diğer ülkelere servis edildiğini görünce İslamı fobinin boyutunu görüyoruz
Diyanet hocaları şok olmuşlar
ağzına sağlık
Videoyu seyredeyim yorum yapacağım
Sn Mehmet GÖRMEZ haklı. Âyetle sabittir ki harama helâl helâle haram denmez. Her ne kadar temiz niyetlerle evladına yaklaşan babalar olsa da öz babanın bile gatr-i ihtiyari etkilenmesi o gözle bakmasa bile mümkün bence. Belki beni taşlayacaklar ama umrumda değil bu gerekçeyle belli bir yaştan itibaren kızların babalarına annelerin de oğullarına sarılıp öpmesini evin içinde rahat giyinmelerini bile doğru bulmuyorum.
Nikâh düşmese bile sıkıntıya girer ki o niyetle yaklaşmadığı hâlde etkilenme olduysa orda istisnâ vardır. Ancak nasıl ki aynı anda iki kız kardeşi nikâh altında tutamazsa öz kızına olan meyli de kendi nikâhını riske atacaktır.
Ne var canım babandır sarılsın öpsün diyen bir annenin tutumunu da sağlıklı bulmuyorum.
Çok hassas çok ince bir nokta var o yolda milim sapma olursa çok ciddi riskleri var o yüzden aşırı hassas olunmalı hatta çocuk daha afedersiniz açık yazacağım kız daha regl görmüyor erkek henüz ihtilam olmuyor dahi olsa belli bir olgunluga ulastigi andan itibaren daha dikkatli ve hassas olunmalı.
Diyanet sessiz kalmış bile olsa hüküm nettir bellidir.
Provokasyon olduğu ciddî bir oyun olduğu da gayet açık zaten ony tartışmaya bile gerek yok
Erkeğin haram olmayan gösterebileceği bölgelerini sergilemesi bile doğru değil kızının ve/veya annesinin kardeşinin hatta babaanne anneanne hala teyzesinin yanında
Allah razı olsun. Güzel bir yorum. Allah korusun, kızına şehvet duyma gibi haller bir sapmadır ve bir akıl hastalıgıdır.
Böyle bir şey hissetme ihtimali olan bir baba kızlarından uzak durmalı ve Allahtan şifa dilemelidir
Ecmâin. Hemfikrim... hastalıktır bu
Anne kiz baba ogul arasnda hatta kardesler arasnda bile o etkilenme vuk'u bulabilir o yuzden o ince ayari iyi tutturmak gerekiyor mazaAllah çok riskli
Dogru.
Evet söylediklerinin çoğunda haklısın. Fakat sarılıp öpmeyi bile yanlış buluyorum demen biraz fazla abartı. Kızına o gözle bakmayan bir baba zaten yavrusunu şefkatle sarılıp öperken öyle iğrenç bir etkilenme yaşamaz eğer hastalıklı değilse
@Nightwalk35 hemfikrim ancak ince hassas bir çizgi var o dengeyi doğru sağlamalı
Elbette. İllaki sınır olmalı tabiki. Sadece sarılıp öpmeyi engellemek biraz abartı geldi o kadar.
@Nightwalk35 bu sarılıp öpmeden kasıt sadece böyle bir duygusu olan babalara karşı normal bir insanın sarılıp ölmesine birşey denmiyor.
@Şehzade60 👍🏻
Diyanet böyle bir fetva vermez inanmıyorum
Zaten ortalama bir Müslüman böyle bir şeyi duyunca asla inanmaz ve bu işte bir oyun oldugunu anlar.