Bi tane ınstagram sayfasi lgbt ile ilgili bi post paylaşmış çok yakın bi arkadaşım var oraya da yorum yapmış, hatta bende Eşcinselim bunu da biliyodu ama desteklediğini ve saygı duyduğunu söylüyodu daha 1 yıllık bi arkadaşım, sizce konuşmayı kesmelimiyim
Dostum insanlara tam manasıyla güvenemezsin top diyerekten alay geçmiş bunu söyleyen birisi benim gözümde biter zaten gay olmayan biri seninle aynı hisleri paylaşmayan birisinin seni anlamasını bekleme saygı duysun duymasın anlayamazlar seni asla böyle biriyle arkadaşlık kurmana şaşırdım
insanlara kolay kolay güvenme 50 yıllık dostluklar bile bitebiliyor kimse ailen gibi sevmez seni arkadaşlığını kesmeni tavsiye ederim elbet iyi olanlarda var yok değil insan olmanın nedemek olduğunu bilen birileriyle arkadaşlık kurmamız gerekiyor bu zihniyette kendini geliştirmemiş insanlar vakit harcama
O tarz tipler genelde ortamcı olur herkesle iyi geçinir ve her şekilde onları işleri için veya ego kasmak için kullanırlar menfaatçi sülükler diyebiliriz