Kızlarla anlaşamayan kızların olması beni biraz üzüyor. Flört ede ede arkadaş olmaktan hoşlanıyorum demiyorlar da diğer kızlara laf atıyor böyle tipler beni biraz sinirlendiriyorlar.
En iyi arkadaşlarımın hepsi erkek diyen kızların amacı ne?
Toplumda kadınlar ve erkeklerin ilgi alınları keskin çizgilerle ayrılmış durumda. Bu şekilde bir toplum içerisinde bir kadının erkekler ile daha iyi anlaşıyor olmasını da yadırgamam açıkçası.
Tabii ki erkek onayı almak için hemcinslerini kötüleyen kadınları ayrı tutuyorum. Ama erkeklerle iyi anlaşan her kadına direkt bu damgayı yapıştıramazsın. Örneğin sen de aslında bu kadınları tek tipleştirip ötekileştirerek hemcinslerine sallamış oluyorsun aslında. Neyi eleştiriyorsan onu yapıyorsun.
bdndmdmsd sinirlerim bozuldu, biri de görüşlerde kaşar demiş, çok güldüm gerçekten:Dd Bu bir tercih meselesi değil aslında, aaa dur ben kızlarla değil de erkeklerle arkadaş olayım gibi bir durum yok ortada. Kim, kimle anlaşıyorsa arkadaş oluyorlar. Cinsiyetlerini sorgulayan sadece sizsiniz yani, ortada flört gibi bir durum da yok. Mesela benim yakın kız arkadaşlarım da vardır ama en yakın arkadaşım erkek. Bu durum bilinçli değil, senelerdir birbirimizin en yakın arkadaşıyız, ne birbirimize trip atarız, ne saçma sapan kıskançlık krizleri çıkartırız. Arada anlaşmazlıklarımız olsa bile en sonunda yine orta noktayı buluruz. Öyle arkadaş ayağı yapacak en son insanlarız, kardeş gibi büyüdük ikimiz de ama çevremizde örneği yok değil mi elbette var, onlar da gerçek arkadaş değildir zaten. dd
belki kızlar arasında olan bu iş çevirme her şeyini kıskanma ya da benzeri entrikalarla uğraşmak yerine erkeklerin dostluğunu ve samimiyetini benimsemiştir. Biz erkekler de bir kıza yavşamadan yakın arkadaş olarak da görebiliriz (sandığınızın aksine herkes abaza değil) ayrıca erkeklerin dostluğu daha samimi ve güçlü olur yorumda bir arkadaş da demiş iş çevirme trip atma veya kıskanma alınma gücenme olmaz bizde. Bide bu açıdan düşün :)
Herkesin kendi bileceği iştir. Ben çok yorum yapmak istemiyorum. Olabilir de böyle bir durum. Kendince haklıdır. Sadece erkekler sandığınız gibi o kadar da düz düşünen varlıklar değil. Biz de sütten çıkma ak kaşık değiliz yani erkekler olarak. Sadece bazı şeyleri önemsemiyoruz.
Hava atmak olabilir. Sizin yaklasamadiklarinizi ben erkek olarak gormeyip kanki yapiyorum mu demek istiyor aceba sair bilemedim. Erkekle kiz arkadasligina inanmiyorum illa karsi cins arkadasim olsun dersem sevgili yaparim olur biter. Kanki ayagi b*k ayagi
Hem cinsleri ile pek anlasamiyorlar, içten içe bir kıskançlık bir kapris savaşı oluyor. Bir de erkek eğlencesinin samimiligi hoştur bunu seviyorlar. Bir de bizim grupta takılan 2 kız vardı onlara prenses gözü ile bakılıyor kalplerini kirmiyoruz onlarda bir ego tatmini oluyordu :😁
Bende erkeklerle daha iyi anlaşıyorum. Kızlara göre daha samimi oluyolar ayrıca kıskanlik gibi durumlarda olmuyor. arkandan iş çevirme de olmuyor. Düz düşünen varlıklar. yılışmak isteyen kendini belli ediyor zaten. Cizgini belirledigin zaman rotası değişiyor. Bazı kızlar dediğin gibi gerçekten. İşte her kuş kendi türüyle uçar. Kendisi gibi arkadaşları vardır. O erkeklerinde samimi olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlık aşktan çok daha zor ve enderdir. Bu yüzden onu olduğu gibi korumalıyız. Çoğu insana göre fizyolojik farklılıkları ve cinsel çekim nedeniyle bir erkek ve kadının arkadaş kalması imkansızdır. Bu durum, arkadaşlıkla uyumsuzdur.
Erkeklerle daha iyi arkadaş olunuyor gördüğüm kadarıyla kızların arasında hep bir çekememezlik kıskançlık oluyor o gizli rekabet insanı yoruyor bir yerden sonra
Acık konuşmak gerekirse erkeklerle anlaşmak kızlarla anlaşmaktan 1000 kat daha kolay en azından sizi çekememezlikleri, yüzünüze gülerken arkanızdan dedikodunuzu yapma bir lafınız da alınıp aylarca küs kalma veya trip atma huyları yok. Acık olalım şimdi yani...
Hem erkekler ile flirt ederken onları tanımak ile arkadaş olarak sohbet ederek tanımak arasında da çok fark var. Bir de insan ister hem cinsi hem karşı cinsle arkadaşlık eder. Dostluğun arkadaşlığın cinsiyeti mi olur
Bu seni neden ilgilendiriyor? Belki kızlarla ağda muhabbeti eski sevgili muhabbeti yapmaktan hoşlanmıyordur. Belki başka sebepleri vardır. Sanane arkadaşım bir kadın olarak hemcinslerinin arkadaş tercihinede mi karışacaksın. Tamam tamam canım en namuslu sensin flört falan da etmezsin. Erkek arkadaşın da yok. En iyi sensin takdir ettik
Bana elinin resmini atsana. opcem o eli. Eli opulesi kadinsin. Allahina kurban lan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hak veriyorum tercih meselesi. Ben de kadınlarla arkadaşlık etmeyi tercih ederim ama nadiren yakın arkadaşlık kurarım, istatistiksel olarak güvenilirlik düşük ve rekabet yüksek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben erkeğe erkek gibi bakmıyorum diyor ya da sana erkek ayatlaya bilirim çevrem geniş diyor. Niyeyine göre değişir.🙂