Ailenin seni insan yerine koymaması?

annemle babam birbirini hiç sevmez eskiden de sevmezlermiş görücü usulü evlenmişler eskiden babam çektirirmiş anneme, şimdi de annem fazlasıyla çektiriyor her şeye konuşuyor evden dışarı çıkmasına bile bu ara da genç değiller bildiğin annem 54 babam 60 yaşlarında inanır mısınız bir gün annem ve babamı mutlu görmedim dün gece çok kötü kavga ettiler babam evden gitti bugün de şehir dışına çıkmış ilk defa böyle bir şey yaptı bizim yazlığa gitti 8 saat uzaklıkta gece babam evden giderken eve de yeni taşındık babam öyle bir bağırıyordu ki yan site bile duymuştur bende babama yeter artık psikolojimi bozdunuz dedim çarptım odama geçtim 20 yaşndayım ünv sınavına hazırlanmaya çalışıyorum. annem zaten çok düşüncesiz bir insan hep mutsuz hep ama hep babam evden çıktıktan sonra odama geldi kapı kilitliydi üzülmüş gibi yapıyor sus yeter dedim çünkü hep aynı bi kere de biz üzülelim ya sonra gitti takmadı da hıçkıra hıçkıra ağladım gelip sus ağlama rezil ettiniz bizi diyor bende sinirlendim ama odamdan çıkmadan bağırdım ertesi günü de sabah odamdan çıktım takmadı bile beni konuşmadı böyle umursamazlık olur mu ağlamaktan yoruldum adam yerine konulmamaktan babamla kavgadan beri konuşmadık nereye gittiğini bilmiyodum onu da o kadar ağladığımı gördüğü halde bana söylemedi bile ablama söylerken duydum bide benim yanımda arayıp haberin olsun kızım baban yazlığa gitmiş diye ya dibindeyim neden bana söylemiyosun ağlamaktan beter oldum be kadın
Ailenin seni insan yerine koymaması?