Abim hırsız. Ne yapacağım?

Abim hırsız ne kadar söylemekten utansamda öyle birde bir zamanlar gurur duymuştum abim diye. Salak ben ne diyeyim? Ben kızım Yks ye hazırlanıyorum abim üni terk üniyi ünideyken üniyi bırakmış haberimiz yok 1. Sınıfta Büte kalmış verememiş dersleri sonra da bıraktım dedi ama eve dönmedi sonra öğrendik ki (köyde okuyordu dedelerin evinde kalıyordu) amcam babamı aramış bu oğlan odadan hiç çıkmıyor demiş babamda umursamaz (kim ne derse desin düşük ıq lu insanlar olur ya öyle biri babam da) bunu da biz 2 gün sonra öğrendik sonra köye falan gittik 1 yıl boyunca üniye gitmemiş sadece oyun oynamış bilgisayardan (abim kesinlikle de bağımlı Lol bağımlısı-Allah belamı versin oyun seven oynayan bir insanım ama böyle takıntılı değilim oyunlardan soğuttu-) ailemin gönderdiği burs paralarını ile bilgisayara parça falan almış şu bu daha neler neler... Sonra bu eve geldi babam iş buldu çalışmadı başka iş buldu girdi 2 ay kaldı kalmadı çıktı sonra başka iş buldu şehirdışında gitti 3 ay eve gelmedi bende rahattım (gittikten 1 hafta sonra annemin 500 € çalmış annem saklamış ne zorluklarla biriktirdim dedi - bizim gelirimiz de yüksek değil düşük gelirli bir aileyiz bu paraları teyzemler falan verdi öyle biriktirdi-) (bu olayı o yaptı paraların yanında 1 $ lar varmış 6 tane onlarla geri geldi eve annem buldu) neyse daha bugün anneme hediye gelen teyzemin kızlarından yıllardır kullandığı Osmanlı tuğrası vardı abim onu çaldı. Artık abi demek istemiyorum. Cidden zıkkım yesin. Evin borcu var 14 Bn TL kentsel dönüşüm için babamın maaşı 3700 TL bu para ile ne olacak ben gidicem üniye belki annemi de yalnız bırakmak istemiyorum bu evde çok ağladı kadın ben ne yaptım dedi sadece yanında oturup ağlamaktan başka bir şey gelmedi elimden abim benim paramı da çaldı 100 - 150 hadi dedim ben kaybettim falan konduramıyordum. Salak bir insanın tekiyim kafam basmıyor saf saf insanlara inanıyorum nefret ediyorum. Ben evde paramı saklamak zorunda olmaktan nefret ediyorum. Ben bir şeyleri kendi rahat güvende hissedeceğim yerde bir şey saklamak istemiyorum. Babam dedim ya o da ayrı dert işinden dolayı gözleri hastalanıyor yine bir gün geldi annem sofrayı hazırladı (annemde tiroit bezlerinde sıkıntı var - bilmeyenler için çok çabuk kilo alır çoook zoor kilo verir bu hastalar - annemin herhalde gastridi de var bilmiyorum işte neyse annem bu yüzden şişman gibi görünüyor ama bir şey yemiyor bile - neyse-) babam bu gözü yine yanar şekilde geldi eve yattı annem sofra hazır dedi çağırdı falan annem gittiğinde annemin arkasından küfürler etti fıçı gibisin demiş kadına (babamın da bir farkı yok gerçi) babamdan da iğreniyorum artık elimden bir şey gelmiyor hiçbir şey yapamıyorum annemin her gün üzülmesine dayanamıyorum artık kadın bugün o olaylardan sonra keşke ölseydim de bugünleri görmeseydim doğmasaydın dedi abime karnım yarılsaydı doğmasaydın dedi. Anne birinin ahını falan alacak kişi değil çok güzel bir insan bunu o saflığımla yazmıyorum. Gabi kısaca ne yapıcam bilmiyorum. Karakter bitti :/..
Güncellemeler
+1 yıl
👉Babam̶ gece annemin üstüne yürüdü. (Annem babamla konuşmadığı için niye konuşmadığı "sordu". Sormak eylemi biraz şiddetli fiziki yakınlık içeriyor.
👉Ev annemin annem de ona madem beğenmiyorsun çek git dedi. Sonra 1 saat falan geçti özür dilemedi ama ona yakın bir şey dedi yanlışlıkla oldu falan diye.
👉Annem abim̶e̶ bebeklik hediyesi altın falan verilir onları verdi bir şey çalınırsa seni polise vermezsem ***. Dedi ^~^
👉 Ayrıca annem abim̶e̶ kira vereceğini beğenmiyorsanda git dedi.
Abim hırsız. Ne yapacağım?