Sevgilim hırsız ne yapmalıyım paramı çaldı?

1 yıllık ilişkim var , ama sevgilim suç makinesi gibi bişey , uyuşturucudan sabıkası var , alkol uyuşturucu , ot , her şey kullanıyor ve babaannesinden babasından annesinden hep para çalmış , eski ev arkadaşından para çalmış , yani hep böyle birisi , benim de geçenlerde çantamdan evdeyken 4000₺ çalındı ama o kadar uyanıkki sanki kendi parasıda çalınmış givi gösterdi param yok dedi show yaptı. 2 tane ev arkadaşı var 2 side boşanmış ama çalışıyorlar ikisininde işi gücü yerinde , bilmiyorum ev arkadaşları neden çalsın , benim çantamın içini nerden bilsin , ve yakalanma riskleri var bu riski niyr alsınlar , ve çantam montumun altındaydı ne ara görcek çıkartcak deste paradan 4000₺ sayıp alcak. Erkek arkadaşım olacak şahıs yaptı. Ama ayrılamıyorum çünkü başıma bela olur diye korkuyorum belalı bir tip. Ve kanıtım yok. Öhle güzel şov rol yaptıki , inandırdı bile beni ev arkadaşının çaldığına , adam profosyenel çünkü annesinin çeyreklerini çalmış yemiş babasından yemiş babaannesinin 25 bin tl sini yemiş. Yani ev arkadaşından şüphelelene dek direkt bundan şüphelenmekte haklıyım. Ama öyle yeminler inkarlar ediyorki şok olursunuz. Napıcam. Annesiylemi görüşüyüm yoksa direkt yüzüne karşı sen çaldın inanmıyorum ya paramı getir ya da annene söylicem mi diyim?

Sevgilim hırsız ne yapmalıyım paramı çaldı?