Dün eski sevgilim tarafından şiddete maruz kaldım ben psikolojik hem fiziksel olarak annemi aramakla tehdit etti ona bi kaç fotoğrafım var özel ne yapacağım bilmiyorum annemin kulağına giderse ben ölürüm dün gece intihara kalkıştım lütfen bana yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkma, sen korktukça üzerine gelecek.
Sen de ona, bunu yaparsan anında savcıya vereceğini söyle. Ardından ailenden kızmayacak, yanında olacak birine anlatabilirsin. Hadi anlatamadın diyelim, hemen tehdit mesajlarıyla birlikte polise git, o gerekli işlemleri yapıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili kardeşim maalesef ülkemizde yaşanan benzer olayların sonuçlarını hepimiz görüyoruz. Bu nedenle lütfen yapamayacağınızı söylemeyin. Yapılması gereken en doğru şey Cumhuriyet savcılığına şahıs hakkında şikayetlerinizi içeren bir dilekçe ile müracaat edip suç duyurusunda bulunmaktır. Polis Karakolu'na müracaat etmek vakit kaybı olacaktır. Ayrıca alaycı tavırlara ve bakışlara maruz kalmanız da cabası.
Ama illa da bunu yapamıyorum diyorsanız en azından akraba çevrenizden kendinize yakın gördüğünüz bir akrabanıza durumu anlatarak yardımını istemektir. Bu kişi dayınız amcanız kuzeniniz vb. olabilir. Böyle bir yakınınızın yardımını alarak bu kişiyle buluşmaya gidin. Beraberinizde götürdüğünüz yakınınız tarafından gerekirse güzelce pataklansın ya da gözdağı verilsin. Aileniz konusunda da yanlış düşünüyorsunuz bana kalırsa. Sığınabileceğiniz en güvenli limandır aileniz. Her nekadar katı yürekli olsalar, kızsalar sizi yargılasalar dahi şahsınıza bir zarar gelmesine asla göz yumamazlar.
Benim iki kızım var Birisi evli 28 yaşında diğeri bekar 24 yaşında. Şu kadarını söyleyeyim insan her türlü hata yapabilir. Şimdi evlatlarımın bir hatası olsa bir yanlışa düşseler benim yapacağım tek şey onları dışlamak yerine bağrıma basıp yaralarını sarmak için çaba göstermek olur. Gençlikte hata yapılabilir fakat önemli olan hatadan dönmek ve ders almaktır. Ama asla ve asla İntihar gibi saçma düşünceleri aklınızın ucuna dahi getirmeyin.
Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Kaldı ki sizin yaşadığınız çok basit bir olay her ne kadar size göre büyük bir problem ise de. Bugünler bir şekilde elbette geçecek. Önemli olan bundan sonra hayatınıza alacağınız insanları çok iyi seçmek ve ileriyi düşünerek hareket etmektir. Geçmiş olsun..20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılÇevrende sağlam abilerin falan varsa bir yerde sıkıştırsınlar. 2. ci olarak şantaj suçtur. 3. cusu istanbuldaysan bana bırak anasından doğduğuna pişman edeyim. Komser arkadaşım var. 4. cü en son karar annenle konuş ver telefonunu seni anlayacaktır. Yaşanmışlığı koz olarak kullanan ibnelere çok uyuz oluyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi annemin kulağına gitmemesi gerekiyor
- +1 yıl
Yapamaz. Korkma. Bu işten zararlı çıkan kendisi olur. Ciddi bir suç. Sen tehdit ediceksin. Silmezsen mahkemeye vericem de. Niye çekiniyorsun korkma. Korkarsan üstüne gelir daha fazla
Öncelikle olumsuz hiç bir yorumu dikkate alıp kendini daha fazla üzme. Kınayıp, kötüleyip kendi yüreklerini ferahlatıyorlar, sana bir faydaları olmaz.
Birinin fotoğraflarını ondan izinsiz paylaşmak, yaymak vs. suçtur. Bunu kolay kolay yapamaz. Öncelikle bunu bil. İkinci olarak tehdit eden erkek özgüvensizdir, korkaktır. Bunu da aklının bir tarafında tut.
Bir de sana bir tavsiye. şu an bak ailene ne kadsr bağımlısın, şu an seni bir erkek bak nasıl da tehdit edecek cesareti bulabiliyor. Lütfen kendini öyle bir yetiştir ki, eğitimin işin vs. ileri de güçlü bir kadın ol. Kendi ayakların üzerinde dur. Kimseye muhtaç olma. Başa gelen kötü şeylerden bu tarz dersler çıkarmak lazım.
Sabırlı ol, geçecek, bu kişiyle irtibat kurma. Kavga etme, sinirlendirme. Mesafeni koru00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
55Cevap
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Derhal polise şikayet et, bir dakika bile bekleme.
Annenden utanıyorsun diye sana şantajla daha ağır şeyler yapıp bir de bunu kendinde hak görecek bir asalağa asla prim verme. Polis koşa koşa ailene anlatmaz zaten ailenle işi olmaz. O kişiyi bulurlar hele de elinde mesaj ya da yaptıklarıyla ilgili yani tehditleri ile ilgili ispatın varsa durma koşarak karakola şikayette bulun.
O kişiye de yaptığın bu tehditler yanına kalmayacak seni süründüreceğim diye haberini ver. Böyle iğrenç, kansız erkeklere prim vermeyin. Çok geçmiş olsun.50 YorumlaBöyle olaylar yüzünden intiharı düşünmemelisin ne olursa olsun. Bir gün bu olaylar geçer gider ama senin sağlığın ve canın yerine gelmez. Şimdi öncelikle ailene haber ver ve beraber polise gidin, o şahıstan şikayetçi olun, darp raporu al, kişi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırmaya çalış. Şantaj yaptığını vs söyle. Sakın korkma eminim ki ailen yanında olacaktır. Böyle durumlarda kadınlar korkup sustuğu için erkekler daha da üstüne geliyor kadının. Sakın korkma cesur ol. Ondan korkmadığını göster canım benim. Dilerim ki bu beladan bir an önce kurtulursun.
20 YorumlaKorkunun ecele faydasi yok, elinizde ne kadar delil varsa topla, sonra cesaretli bir sekilde, tek bir seferlik eski sevgilini senden uzak durmasi icin uyar, yoksa ailene durumu anlatacigini, elindeki delillerle suc duyurusunda bulanacaginiz uyarisinda bulun. Eger devam ederse...
Annene mutlaka anlatmalisin, yanlisin, hatan icin sana kizacaktir ama sonardan yine sana yardim edecek tek kisi oder, kesin cözüm ailen, bu durumdan kurtulman icin onlarin yardimina ihtiyacin var.
Bak eski sevgilinin zaten yaptigi seni korkutup sindirmek, sende buna dogru tepki vermezsen müsade edersen ilerde dozajini artirir, güven cesaret kazanir daha ileri gider.00 YorumlaKorkma ve intihar gibi şeylere de kalkışma kimsenin korkusu senden daha önemli değil. Onun yaptığı kişisel verileri hukuka aykırı olarak paylaşmak olur TCK'da 4 yıla kadar hapis suçu oluşturur. Ayrıca tehdit ve şantaj suçu da 3 yıla kadar hapis istenebilir. Kimseden korkmanı gerektirecek bir şey yok kim öğreniyorsa öğrensin.
20 Yorumla
+1 yılSen gerçekten kafayı yemişsin psikolojin de bozulmuş. Fotoğrafın varsa var polise gidip anlat annene de söyle yapacak bir şey yok yapmışsın bir hata. Güvenilmez insanmış karşındaki karaktersiz bir kadın güvenip sana bir şeyler atıyorsa senden başkasına servis tehdidi yapmaması gerekirken böyle yapmış kusura bakmayın ama sizde şerefsız seviyorsunuz her seferinde söylemekten yorulduk artık.
126 Yorumla- +1 yıl
Biz serefsiz sevmiyoruz elimizi atsak şerefsiz denk geliyor
- +1 yıl
Eliniz hep şerefsızı seçiyorsa demek ki sizde bir şey var
- +1 yıl
Biz istemiyoruz erkekler serefsiz
- +1 yıl
Saçma konuştuğunu biliyorsun şerefsizlere kanınız fokurduyor bahaneleri bırakın
- +1 yıl
Valla biz de istiyoruz erkekler serefsiz olmasin benim adima konusmak haddin degil ayrıca
- +1 yıl
Serefsiz olmayın ok
- +1 yıl
Sende geçen hakaret etmiştin bana onda da senin haddin yoktu ama konuştun işte ben görmezden geldim
- +1 yıl
Tamam uzatma hadi
- +1 yıl
Haddin olmayan birsey yazdin çünkü yine
- +1 yıl
Haddimi sorgulayacak insan olmalı karşımda kale alayım
- +1 yıl
Sen kendini sorgularsan her sey daha kolay olur
- +1 yıl
Bana akıl verdiklerini kendin yapsam sorgu sualsiz sana da hoşgörü gösterirdim hak ettiğin tablo karşısında alınmayacaksın yaptığın davranışların eseri. Saygılı olsaydın aynı şekilde seninle fikir alışverişi yapardık
- +1 yıl
Kadınlar adına sanki kadinmissin gibi iddiada ve ithamda bulunman dogru değil ok. Kadinlar hakkinda kadinlardan daha emin ve daha iddiacı olmak erkeklere düşmez yalan yanlış seyler kendi kabahatlerine bakmayıp baskasina bahane bulma çabası bunlar
- +1 yıl
Bunu söylemlerinizde değilde daha çok icraate döktüğünüzde yapmış oluyorsunuz sözde olmuyor işte ondan bahsettim adam kavramı ters psikolojide sizin için diyorum benim fikrim benim görüşüm sonuçta
- +1 yıl
Beni tanimiyorsun , kadin degilsin ama nelerden hoslandiklarini nelere kanlarinin fokurdadigi hakkinda konusabiliyorsun ve erkeklerin kulaktan dolma aptal saptal dedikodularina inaniyorsun olan bu. Niye erkekler serefsiz diye sormak yok bu cok normal bir şeymiş gibi.
- +1 yıl
Seni bozmak istemem ama sen biraz zorladın beni bu konuda ; https://m.youtube.com/watch?v=YQzZip9rT6c
- +1 yıl
Ben bu tip serefsizligi meşrulastiran erkekler yüzünden erkeklerden nefret ettim edecegim hepiniz dunyadan silinseniz hic fena olmaz orrospu cocuklugu yap yap kızlar böyle seviyor de
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu kimseye bir zararım yok sende beni tanımıyorsun ama hakaret etmende haksız olduğunu gösteriyor gibi bu arada küfür ederken kadınlara da ucu dokunuyor çok hassassan bil istedim haksız çıkınca böyle yapmana gerek yok
- +1 yıl
Onun serefsiz dedigiyle senin kastettigin serefsiz aynı mı? Kadin her dedigimi yapmasin demiş serefsizlik degil bu
- +1 yıl
Süründürsün demesi de öyle değil yani tamam sensin şampiyon pek sinir etmeyeyim seni geriliyorsun olgun değilsin tartışmalarda
- +1 yıl
Evet o da öyle. Insan olun begenmiyoraniz takilmayin insanlikan cikmayin şerefsiz olucaz diye
- +1 yıl
Üzerime alınmadım şükür hiç biliyor musun? O yüzden de mesajı üstüne alanlar cevap verirse devam edersin
- +1 yıl
Ayrica senin icin demedim o örneği kesitsel konustum. Serefsizlik erkekler tarafindan genel olarak mesrulastiriliyor ve suc kadinlara atiliyor iğrenç bir tutum bu.
- +1 yıl
Öyle zaten ustune alinman sart değil seni serefsizlikle fakan itham etmedim ama kadinlar serefsiz erkek sever diye bir yargı gercekci değil ve serefsizler böyle böyle çoğalıyor
- +1 yıl
Sende kendi üstüne alınma tek tek ismini sayamayacağımıza göre böyle yapmak zorundayım. Çoğusu böyle kendileri de diyor aslında nasıl görmüyorsun görmezden mi geliyorsun bilmem ama öyle acı gerçek.
+1 yılİntihara kalkmak çözüm değil. Ha diyelim ki en kötüsünü yaptın gittin beraberlik yaşadın video kaydına aldı. Eğer ailen akıllı mantıklı insanlarsa seni o durumda birakmayacaklardir. Hangi ana baba evladini zor durumda bırakır diyecem de ben eski esimim ailesinde gördüm vallahi.
10 Yorumla
+1 yılSakın ha intihar etme ailene anlatmadan çözemezsin korktuğunu bildiği için seni tehdit ediyor böyle şerefsizler nasıl denk geliyor karşınıza aklım almıyor Allah belasını versin foto hakkında endişe etme polise şikayet edicem de deme onun haberi olmadan direk şikayet et hiç bir bok yapamaz reşitsen kendin hallet değilsen ailene açıkla kimseden korkma kızım ailen den bile söyleyecekleri kızacakları bir kaç gün bekleme yapma daha da büyümesin sonra bak bakalım götü tutuşur
10 YorumlaSenin özel fotoğrafların olabilir fakat onun şu an elinde bulunması suç.
Eğer anneni aramaya kalkarsa veya tekrar bunu dile getirirse savcılığa suç duyurusunda bulunmanı tavsiye ederim.
Annenin telefonundan falan her yerden engelle hatta.
Benim de başıma böyle bir olay geldi.
Eski erkek arkadaşımla birlikte oldum ve beni bu şekilde tehdit etti.
O zaman ben reşit değildim ama o reşitti bunu ona söylediğim zaman R yaptı.
Annemi aramaya cesaret edebileceğini sanmıyorum şu an zaten sevgilisi var gidip onunla uğraşsın.00 Yorumla
+1 yılHicbiseycik olmaz annen geri kafaliysa bu senin problemin değil asıl serefsiz ve zavalli olan o fotoğraflarla seni tehdit ettigini sanan mahluk.
Şimdi derhal darp rporu alip suc duyurusunda bulunuyorsun
Numarasini engelliyorsun
Ve yaninda mutlaka biber gazi ve şok cihazı bulunduruyorsun
Annene fotogrflari atti ve annen hesap soruyor diyeli bu benim bilecegim iş istediğimi yaparım benim hayatim kapa ceneni diyip susturuyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende benzer bir olay yaşadım ama benim eski sevgilimin elinde resmim vs yoktu sadece söyleyecekti yaşanılanı.
Bende senden korkmuyorum deyip yüzüne kapattıp telefonu bir kaç dk sonra annem geldi kapıyı dinlemiş ve duymuş herşeyi. Bana cesaret verdi korkma kızım dedi o kim dedi arasın lafı yediririm ona ben dedi. Sonraki gün bana ulaşamasın diye numaramı değiştirdim ve kurtuldum köpekten sende korkma annene söyle yanında olacaktır llk kızacak ama sonra destek çıkacaktır eminim.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramazsan o. cocugusun de. Cesur korkusuz ol herkes hata yapar hayatta cesaretli davran. Tacize uğradım tecavüz etti de kaçırdı de zorla Alı koydude hayatım tehlikede öldürmekle tehdit ediyor de savcılığa git.. kardeşim olacaktı böyle biri tehdit edecekti dosta düşmana karşı elalemin içinde nefesini keserdim. ailesine nefes aldırmaz ızdırap olurdum o şehri dar ederdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni anlamaya çalışıyorum ama gerçekten anlayamıyorum insanlara neden çıplak foto atıyorsunuz? Baştan saçma sapan işler yapıyorsunuz bu kadar erkek meraklısı olmayın bir arayış içindeyseniz adam bulun kendinize erkek değil. Birine böyle foto atmak sa*laklıktır sende şimdi yaptığın s*alaklığın bedelini ödüyorsun müstahak sizin gibilere.
124 Yorumla- +1 yıl
utanıyorum seninle aynı cinsiyeti taşımayı. cinsiyeti de geçtim insan olduğun için şaşkınım. bu ne cahilce ve acımasızca bir düşüncedir?
Cevap sahibi+1 yılBende sizinle hemcins olmaktan utanıyorum başkalarına özel fotolar atmak cehalet değil mi? Sende git memeni kalçanı paylaş o zaman milletle burda boş duyar kasma
Cevap sahibi+1 yılBaşa gelir demişsin, buna silah zoruyla mı foto attırdılar kendi isteğiyle atmış bunu da söylüyor, insanları hayvanlardan ayıran şey iradedir. Kendine sahip çıkamayan özel olduğunu bildiği yerleri kendi isteğiyle başkalarına gönderen kişinin benim nezdimde hayvandan farkı yoktur kişiliğinin olmayışı da cabası.
Cevap sahibi+1 yılBir de siz sadece bu kızın düşüncelerini alıyorsunuz masum göstermeye çalışıyorsunuz bu kızın annesi babası bu olayı öğrense aferin çok iyi yapmışsın mı diyecek. Ben burda cinsiyetçilik yapmıyorum onun da altını çizeyim bir erkekte başkalarına foto gönderse o şekilde, tavrım bu olur. Bu kadar sığ ve geri olmayın fotosunu başkalarına gönderene kadar oturup bir şeyler üreteyim ülkeye bir katkım olsun bir çalgı çalmayı öğreneyim ya da resimle uğraşayım gibi düşünceleri olsa insanların zaten şu an bu halde olmazdık. Ben sadece bu arkadaşa söylemiyorum genel bahsediyorum. Bir kadın ya da bir erkek karşısındaki kişi kim olursa olsun bu kadar haddini aşmasına, özeline girmesine, taciz etmesine, o kişinin yaşamını ihlal etmesine müsaade etmemeli aksi taktirde önümüzdeki tablo söz konusu.
- +1 yıl
Sana gore dogru olmayan ahlaken begenmedigin seyler yapti diye tehdit edilmesi mi gerekiyor herkesin kendi hayati kendi egkenceleri var sen yapmazsin baskasi yapar hem de erkek merklisi oldugu icin değil kendisi de istedigi için karsidakinin gönlünü senlendirmek icin belki kime ne? Adamin kendisine ihsan olarak gonderilen resimleri tehdit malzemesi yapması doğru mu? Biz erkekleri tehdit ediyor muyuz resim gönderince annene babana atarım diyor muyuz? Bunlarin bir onemi yok da kafana yazik cidden gonderir gonderir sana ne milletin eglencesinden
- +1 yıl
arkadaşım dediğin gibi insanız fakat insan mantığı olduğu kadar duygularıda olan bir canlıdır. pekala birisine duygusal olarak kendini fazlasıyla açarsan nerde ne hata yapacağını hesap edemeyebilirsin. kanmış, güvenmiş kız atmış. bir kadını böyle birşeyle tehdit edilmesi ayıp ve hadsizce değilde foto atılması mı öyle? işin ahlak ve dini boyutu kişinin kendisini ilgilendirir kimseyi değil, fakat ortada bir suç var. asla bu desteklenmemeli. seninle aynı zihniyete sahip olanlar "onu giymeseymiş, bunu deyipte tahrik etmeseymiş, o saatte ne işi varmış" diyen suçu ve acımasızlığı "meşru" gösteren tayfa oldukça bu ülke gelişemez. ayrıca kızın topluma bir faydası olmadığını nereden biliyorsun buna sen mi karar veriyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSen beni ne kadar tanıyorsun peki de burda yaptığım bir yorumdan yola çıkarak beni yobaz zihniyetle bir tutuyorsun? Haddinizi bilin her ikinizde pembe profiller. Ben tehdit etmesi çok doğru diye birşey yazmış mıyım oraya? Yapılanın her anlamda yanlış olduğundan bahsetmişim, her ikiniz içinde söylüyorum sizler beni linçleye bilecek çapta değilsiniz önce biraz büyüyün sadece bedenen değil ama zihinsel olarakta, daha sonra anlamaya çalışın acımasız görünse de olması gerekeni doğruları söylüyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılBana burada yorum yapılma hakkı tanınmış bende ne istiyorsam onu yazarım sizi zerre ilgilendirmiyor saygı duyacaksınız, oturduğunuz yerden insanların fikirlerini değiştirmeye çalışarak bir yere varamazsınız. Benim yorumum benim düşüncelerim bu kadar bitti. Sorunun sahibi sizin kadar savaş vermedi ciddi sıkıntılarınız var, başkalarına avukatlık yapmadan önce karışmamayı iki adım geri de durmayı öğrenin.
- +1 yıl
ya hadi ordan sen git önce de o kıt zihniyetini geliştir büyüt 😂 aynı çapta değiliz doğru senin zeka sadece ahlak üstüne kurulu. SİZİN DAYATMA AHLAKINIZ. "müstahak senin gibilere" demek suçu meşrulaştırmak demek. önce kendi yazdıklarının ne anlama geldiğini idrak et ondan sonra bizimle gel tartış. yazıklar olsun sana
- +1 yıl
bzide senin görüşüne eleştiri yapıyoruz. bize diyosun ama kendin eleştiri çekemeyen birisin. bu görüş belirtmek değil böyle bir ayıba, suça destek vermektir. kendine gel biran önce
Cevap sahibi+1 yılDaha 22 yaşındasın belki yaşın sahte daha küçük bile olabilirsin, hayatla alakalı hiçbir fikrin ve tecrüben yok eline vermişler bir telefon insanlara saldırıyorsun beni anlayabilmen için söylediğim gibi “Büyümen” gerek. Sen şimdi bunlara kafanı yorma git derslerine çalış söz sahibi olmaya bak. Yoksa birkaç ay sonra seni de böyle bir soruyla göreceğiz burda.
- +1 yıl
ahhahaha evet yaşın yaşta değil başta olduğunu bilecek olgunluğa sahibim. insanı yaşın küçük diyerek saf dışı bırakamazsın. bu tavrında da belli senden daha çok okuyup, gördüğüm. ben üniversite mezunu bir kızım emin ol fikrim ve karakterim oturacak yaşta. 40 yaşınada gelsem sizin gibi zihniyetlerle savaşacağım. uzatmanın alemi yok cahile laf anlatmak eşeğe hendek atlatmaktan daha zor. gidip kendimi geliştirmeni yozlaşmış hayattan çıkmanı temenni ederim. Birgün senin başına kötü bir iş gelirse senin hakkın için savaşacak biriyim ben, senin gibilerse sende suç arayacak emin ol
Cevap sahibi+1 yılSen ya da yorumuma salça olan diğer profiller bana akıl verecek beni eleştirecek, bilgi birikimine, stratejiye, tecrübeye, ve zekaya sahip değilsiniz. Bu sebeple benim gibi anlayamadığınız insanlara karşı sessiz kalmanız sizin iyiliğinize olacaktır, aynı kulvarda yarışmıyoruz. Ha illa deneyim kazanmak istiyorum diyorsan bu kadar destekliyorsan fotoğraf paylaşımını, az önce yukarda da söylediğim gibi memelerini kalçanı vajinanı çek herkesle paylaş senin türevlerinde sana alkış tutsun tamam mı?
- +1 yıl
Soylediklerinin bu kadar arkasindaysan gizliden sormazdin biliyorsun ne kadar aşagilikca ve öznel yargilara sahip olduğunu çünkü.
Cevap sahibi+1 yılBen seni saf dışı bırakmıyorum sen zaten saf dışısın. Önce hayatı yaşa gör öğren sonra yorum yaparsın ben eğitimden de bahsetmedim burada her şey üniversite okuyup duvara diploma asmak demek değildir geri olduğun kadar dar görüşlüsün de yalnızca bir noktaya sabitsin diğer taraflara bakamıyorsun. Diğer yazdığına gelecek olursakta ben kendimi böyle bir duruma düşürmeyecek kadar aklı başında ve irade sahibiyim varsayım yapmaya gerek yok kimsenin hakkımı savunmasına da gerek yok fark etmişsindir diye düşünüyorum, kendimi yeterince savunabilecek durumdayım.
- +1 yıl
aynen öyle. bizim bu kadar çabalamamızın sebebi kızın hatasının olmadığını düşünmek değil ama sevgiyle, saygıyla, anlayışla bunu anlatmaya çalışmak ve destek olmaktır. sen bunu nasıl yaparsın herşey sana müstehak diyerek bir bok düzülmez. ortada bir şantaj bir suç var. bu kız öldürülse ailesi ve ya erkek arkadaşı tarafından için rahatlayacak mı? oh olsun diyerek yaslanacakmısın arkaya? bu düşüncene olgunluk diyorsan varsın ben hep çocuk kalayım. daha da hiçbir şey söylenmez sana.
- +1 yıl
Aynen kanka hayatta tek bir dogru var zaten degil mi mesela evliler cok mutludur asla kotu olaylar yasamazlar asla psikolojisi bozuk erkekler evliligi zehir etmez ama seks meşru sonucta ne de olsa aman ağzimizin tadi kaçmasın sonucta ahlaksizlik olmuyor evli olunca daha ne olsun tek dogru yol evlilik aynen böyle de bir düşünce.
- +1 yıl
Allah senin kızına yardim etsin senin gibi anneler varken kötü insanların isi cok kolay
Cevap sahibi+1 yılPembe profiller, şu an yaptığınız saldırganlığınızı sadece yaşınıza veriyorum biyolojik olarakta ergenliktesiniz malum. Yazdığım birkaç cümleden beni zalim ilan edecek kadar da beyniniz gelişmemiş ama üzülmeyin :) siz her anlamda gelişmektesiniz şimdi. Yani umarım.. Henüz çocuk olduğunuz için size kendimi anlatmaya kalksam ya da bu durumu, anlamanız pek mümkün görünmüyor. Kadın düşmanı ya da art niyetli ya da ya da ya da .. sıfatlarınızdan hiç birinin bana uymadığını bahsettiğim şeyin tamamen farklı olduğunu dilerim aklı başında birisi anlayabilir okuyunca. Saygıdan sevgiden bahsedecek en son kişi sizlersiniz galiba. Hiç bir şeyin olmadığı gibi üslubunuz da yetersiz. Benden hepinize bir tavsiye öncelikle anlama kabiliyetinizi geliştirin herkese avukatlık yapılmaz herkeste benim kadar anlayışlı davranmaz size. Klavye başından vatan millet kurtaramazsınız. Ne kadar başarılı olursunuz o da aşikar ama yine de hayatınızda başarılar dileyerek bu konuyu burada kapatıyorum yapacak işlerim var hayat klavye başından insanlara sallamakla geçmez:))))))
- +1 yıl
Hadi ablacim sen yaşa takilmayi birak bu yasina kadar insanların hayatina saygi duymayı öğrenememişsin daha
- +1 yıl
@pllyna aynen kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilinin mesleği ne veya ne okuyor aile yapısı nasıl? Eğer ailesi normal insanlarsa ve kariyeri varsa sen onu yaptıklarıyla tehdit edip korkutabilirsin çünkü yaptıkları ciddi suçlar. Ancak serseri ciğeri beş para etmez işsiz güçsüz birisiyse yapacak pek birşey yok
00 Yorumla
+1 yılderhal savcılığa git, asla sessiz kalma. reşit isen aileden gizli soruşturma yürütülüyor zaten sadece ailem bilmesin demen yeterli. eğer aileden yana can güvenliğin olmadığını da düşünüyor isen bunu da muhakkak söyle
10 Yorumla
+1 yılSakin ol. İntihar falan etme. Bu saçmalık.
Ona eğer rahatsız ederse bir mektup yazacağını sosyal medyada tanınmış kişilere göndereceğini ve ardından intihar edeceğini söyle. Ama asla intihar falan etme.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Allah yardım etsin. Elin adamına fotoğraf atmadan önce düşüneceksiniz onu. Parmağınıza yüzük takmamış herkes, son ana kadar elin adamıdır. Sevgi mi? Ha seviyor musun? Tek cümlede sevgi de biter. Somut şeylerin soyut bahanesi olamaz.
10 Yorumla
+1 yılSenin beklemen şu an büyük bi hata yaşını bilmiyorum ama derhal polise gitmen gerekiyo evet fotoğraflardan dolayı utanıyo olabilirsin ama bunun sonu çok kötü bence ya ailenden yardım iste ya da kendin polise git
10 YorumlaFotoğrafın olmuş olabilir canindan kıymetli değil annenin yapacagi en fazla bi tokat söyle annene zorla çekti falan de tehtid ediyor de vuruyor bana de bir daha eski sevgilinle görüşme
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAilen bilse de sana 1 2 kızar ama ona boyun eğmekten iyidir. Mutlaka ailenle konuş ya da tehditlerine boyun eğmiyorum de. Ne yaparsan yap de. Korkacak emin ol, korkmaz deme. Dik dur. Yanlışı yanlışla kapatma. Sakın boyun eğme.
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama tehdit msjlarını silme şikayetçi olabilirsin ve eve belge gelmez avukatla konuşursan ve en azından tehdit şantaj suçundan bi ceza yaptırımı alır ki şiddette var asla boyun eğme ailen bir iki bağırır ama gene de sen evladısın
00 YorumlaPolise şikayet et elinde fotoğrafın varsa olabilir onun karaktersizliğini ailenle konuş bi hata ettim diye anneme kendim söyledim de o. cocgunun biri için canına kıymak ne değer mi herkes yanlış yapar korktuğunu belli etme şikayette bulun
00 Yorumla
+1 yılAh be yavrum neden bunlarin eline firsat verirsiniz.. Annene söyle ve şikayetçi olun. Emin ol ailenin yanında olupta herseyi bilmesi vi pisligin ne yapacağını bilmeden korkuyla yaşamaktan daha iyidir..
00 Yorumla
+1 yılAnneler affedicidir sen merak etme ya da yeniden sevgili ol tlf al fotoyu sil sende onun tehdit et annende sana bişey demez merak etme sen sakin kal soğukkanlı davran yapsada koymazmış gibi davran oda vaz geçer dikkat et kendine dostum
00 Yorumla
+1 yılkardeşim tekrar ederse diyeceğin tek şey şu olsun beni tehdit edip şantaj yaptığının delilleri var elimde avukatla konuştum sadece şikayetime bakıyor ben her türlü zaten bittim senide bitiririm de
10 Yorumla
+1 yılBak knk bir kere korkmadığını bilsin ha hâlâ devam ediyorsa polise git yok diyorsan ailenden birine anlat yakın gördüğün sana yardımcı olsun unutma ailen belki kızar eder ama ailen sonuçta tek başına halletme korkmada korktuğunu bilirse daha çok üstüne gelicektir
10 Yorumla
6 ayBende aynı şeyleri yaşadım 1 yıl boyunca böyle başlamıştı her yere şikayet ettim başvurdum ama hiçbir bir şeyden anlamadı yapmaya devam etti Bir yıl boyunca şiddet ve tehditlerine maruz kaldım en son 2 hafta önce bana pusu kurdu ve silahlı saldırıya uğradım evet şu an cezaevinde ama benim de hayatım bitti ne o tramvayı atlatabileceğim nede belki birdaha yürüyebileceğim o yüzden kendine çok dikkat et Allahım yanında olsun 😞
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et ailene anlat çekinme korkarsan dayakda yersin tecavüz de eder böyle böyle devam eder korkma dik dur şikayet edeceğini söyle durumu annene de anlat ne kadar korkarsan o kadar canın yanar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılTek yapman gereken savcılığq gitmek ve ailenin bilmemesi gerektiğini söylemek. Bir de senin de elinde vardır tehditlik bişeyler, bu tipler korkak olur zaten
00 Yorumla
+1 yılNemi yapmalısın sorun çok saçma mahkemeye ver baktın çözüm yok kafasına sık gitsin hep kadın cinayeti olmak diye şart yok birazda erkek cinayeti olmalı bence
00 YorumlaEski sevgilinin tel nosunu adresini bana at ben cinsel organını kesip ağzına tıkıp polise teslim ediyim
10 Yorumla
+1 yılKorkularla yaşanmaz, direk açığa çıksın.
Tehditle. yaptirdi her ay dersin olur biter ve anasını da aglatirsin onun00 YorumlaAilene anlat ailenden çekin me böylelerine fırsat verme karakola git şikayetçi ol şantaj büyğk suçtur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa dilekçe ver tehdit ediliyorum ailemin öğrenmesini istemiyorum gizli yürütülmesini istiyorum diye anında nefesini keserler
00 Yorumla
+1 yılYazılı tehditleri varsa ya da birilerinin yanında tehdit ediyorsa annenle konuşun ve şikayet edin. Annen sana kızdada anlayacaktır.
00 YorumlaPolise gitmekten başka bir çaren yok gibi görünüyor. Gözünün bir şekilde korkması gerekiyor. Sen korkutamadığına iş polise kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılNamussuzlar kadar cesur olmalısınız. Korktuğunu asla belli etme. Ve git savcılığa suç duyurusunda bulun. Bedelini ödet
00 Yorumla
+1 yılElinde delilin varsa sakın korkma bi de şahit bulman lazım kendine dava aç
11 Yorumla- +1 yıl
Ama hakettin biliyomusun böyle kisilerle takılıp özel foto atarsanız böyle olur
Polise gitmeni öneririm şiddete ve şantaja maruz kalma
10 YorumlaKorkma poise şikayet edeceğini söyle devam ederse şikayet et
10 YorumlaNe yaparsa yapsın dik dur ailene anlat ailen yanında durur kızsalar bile korurlar.
10 Yorumla
+1 yılÖldürmedigin sürece bir şey yapamazsın ya o seni ya sen onu
10 YorumlaDurumu ailene sonra polise anlat ve kurtul ondan yaşamını sürdür o korksun
10 YorumlaŞikayetçi ol zaten bide avukata başvur
Cünkü o zmn gereken cezayı alir10 Yorumla
+1 yılUmarım bütün kızlara ders olur
Korkma savcılığa gidiyorum istersen sende gel gör de köpek gibi yalvarır sana00 YorumlaSemde dövseydin ya onu neden vurmadın kız kıza olsan saçını başını yolardın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKades uygulaması var hanımefendi indirin işinize yarayacaktır
00 Yorumla geçmiş olsun neler oldu acaba ve çimlere başvur yap
00 Yorumla
+1 yılsavcılığa şikayet et, mesajlar varsa koy delil olarak arasına...
00 Yorumla
+1 yılŞikayet Et niye pasif kalıyorsun intihara kalkışıyorsun o intihar etsin eski sevgilin de psikopatmış
00 YorumlaYalan. Dolandırdın ihanet ettin. Şimdi bu iftira lar
01 YorumlaElindeki bütün delilleri al ve karakola git ailene de anlatmaktan çekinme
00 YorumlaYapacak bir sey var annene anlatacaksin sonra annem biliyor diyeceksin bir daha rahatsız etmez
00 Yorumla
+1 yılAileniz ile durumu paylaşın. Ve böyle bir durumu polise bildirin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene yediğin naneleri anlat kurtul bir iki bağırır bir şey olmaz. Boylelikle adamdan kurtulursun iyi fikir di mi himm😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin fotoğrafını kullandığı takdirde alacağı cezayı bilmiyor mu şikayet et bak nasıl Yusuf Yusuf
20 YorumlaSiber zorbalık ve şantaj sucundan yargılanır yaptığı sey senin mahremiyetine saldırı bu kimsenin haddine değil fiziksel şiddette var yasamıs biri olarak konusuyorum seni anlayabiliyorum özelden konusalim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. polise git bu aralar çok hassaslar bu konu üzerinde bırak özel fotoğrafı falan git polise.
20 Yorumla
+1 yılTehdit etsin korkma korkmadığını da göster senin hayatından değerli mi. Direkt polise git
31 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum lütfen
+1 yılDarp raporu al tehdit ettiğini gösteren ses kaydi veya ekran görüntüsü yle sana atığı mesajları kaydet bi avukata git ve hem madi ceza hem hapis cezasına carptirilacaktir
10 YorumlaAnnen en fazla kızar ama yaninda olur. Böyle tehditlerle yaşamaktansa annenle paylaşmalısın. O şerefsize boyun eğme, gidip şikayetçi ol mutlaka cezasini çeksin.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski sevgilim tarafından şiddet ve tehdit görüyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler